نوشته شده توسط : محفوظ

چند ماه پس از اخراج مهدي جامي سردبير راديو زمانه، دو تن از همكاران اين راديو-سايت مجبور به استعفا شدند. اين دو تن مي گويند سردبير جديد، چند هم جنس گراي فراري و به تركيه رفته را به آنها ترجيح داده و پول هاي وزارت خارجه هلند را حيف و ميل مي كند.
بهنام قلي پور و بي تا بختياري زن و شوهري هستند كه طي 3 سال اخير با راديو زمانه همكاري مي كردند و پس از ايفاي نقش در آشوب هاي سال گذشته، از كشور گريختند و از هلند سر درآوردند. آنها چند سال پيش به هنگام حضور در ايران با راه اندازي «كافه تيتر» در ايران تلاش كردند ارتباط برخي روزنامه نگاران و هنرمندان را با رسانه هاي خارجه برقرار كنند. بختياري به تازگي در وبلاگ كافه تيتر از ماجراي استعفاي خود و همسرش از راديوزمانه پرده برداشت و نوشت: بهنام و من امروز بعد از 3 سال از بخش خبر راديو زمانه استعفا كرديم. من از خبرنگاري ساده تا اديتوري خبر در «زمانه» كار كرده بودم. آنچه ما را وادار به كناره گيري كرد رفتار غيرمسئولانه كسي است كه به ناحق سردبيري راديو زمانه را به دست آورده است. او فاقد تعادل است. فريد حائري نژاد، ضعف و ناكارآمدي خود را با به كار گرفتن اكتيويست هاي پناهنده اي كه دچار مشكلات مالي هستند و به پول نياز دارند، جبران مي كند؛ نقض مستقيم حقوق بشر در رسانه مدعي حقوق بشر، رسانه اي كه بودجه اش به نام آزادي بيان و حقوق بشر تامين مي شود. او حتي با استفاده از همجنس گراها در تركيه و پرداخت پولي ناچيز به آنها، سايت زمانه را اداره مي كند. پولي كه هم براي افراد نيازمند به آن، قوتي لايموت فراهم مي آورد و هم اين فرد بي كفايت را از گزند فشارهايي كه وزارت خارجه هلند به علت موضوع تامين بودجه به اين رسانه وارد مي كند، دور نگه مي دارد.
شايان ذكر است ميان راديو زمانه و راديو فردا-ارگان رسمي سازمان سيا- همكاري هاي مشتركي برقرار است. پيش از اين مهدي جامي از همكاران سابق شبكه BBC، راديو زمانه را اداره مي كرد اما مديران هلندي راديو زمانه سال گذشته، وي را با وضعي توهين آميز بركنار كردند. سايت هاي ضدانقلابي همان زمان گزارش دادند كه هلندي ها به جامي و ديگر همكاران راديوزمانه گفته اند شما برده هاي ما هستيد و ما هرگونه بخواهيم با شما رفتار مي كنيم.
 



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 275
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 23 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ

بلافاصله پس از پایان انتخابات مناقشه برانگیز ریاست جمهوری سال گذشته در ایران و اعتراضات گسترده پس از آن، بسیاری تأكید می‌كردند، نامشروع بودن دولت ایران، فریادهای دلیرانه دادخواهی مردم و علائم وجود سلاحهای كشتار جمعی، تكه‌های مختلف پازلی هستند كه می‌توانند جناح‌های مختلف سیاسی امریكا را علیه ایران متحد كنند. همان موقع امریكا می‌توانست سرانجام بر مسند قدرت در ایران بنشیند و یك جهان ناسپاس و فاقد قدرت آینده‌نگری را از یك تهدید بالقوه نجات دهد، اما اكنون دیگر احتمال چنین حادثه‌ای بسیار بعید است. آنهایی كه امروز ادعای دزدیده شدن آرای مردم را زیر سؤال برده و با آن مخالفت می‌كنند، كسانی هستند كه به مخالفت با دموكراسی و ایجاد یك حكومت دینی خشن و جنایتكار متهم می‌شوند. اینها درست همانند كسانی هستند كه فریادشان در مورد دروغ بودن سلاح‌های كشتار جمعی پیش از حمله امریكا به عراق در سال 2003 به خاموشی گرایید.

امروز اما سؤال اصلی این است كه واقعاً چه كسانی دشمن دموكراسی هستند؟

بسیاری از غربی‌ها اصرار دارند محمود احمدی‌نژاد آرای انتخابات ریاست جمهوری ایران را از میرحسین موسوی دزدیده است. اعتراضات و درگیری‌های پس از انتخابات به عنوان یك اقدام شجاعانه و متهورانه در برابر یك حكومت خودكامه در نظر گرفته شده است. با وجود این، تاكنون هیچكس مدرك معتبری كه مسأله وجود تقلب در انتخابات را تأیید كند، ارائه نكرده است. چه می‌شود اگر پرسش كوچك اما بسیار مهم بالا در مورد دشمنان واقعی دموكراسی، به یك پرسش دیگر تبدیل شود؛ این سؤال كه آیا انتخابات ایران معتبر و عادلانه بوده است؟

اتهاماتی مانند اینكه حكومت ایران با معترضان به نتایج انتخابات، با شدت رفتار كرد، باید مورد بررسی قرار گیرد. همان‌طور كه حقوق یك سرباز كه به جنگ رفته است، نباید بر اساس شرایط جنگی كه وی به آن فرستاده شده است، در نظر گرفته شود، حقوق یك انسان معترض نیز نباید به موقعیت و شایستگی‌های وی بستگی داشته باشد. با وجود این، سؤالی كه در اینجا مطرح میشود این نیست كه آیا دولت ایران با افراد معترض به نتایج انتخابات به درستی رفتار كرد یا خیر، سؤال مهم این هم نیست كه ایران باید توسط افراد مختلف با گرایشهای سیاسی مختلف اداره شود یا خیر؛ همچنین این سؤال مطرح نیست كه آیا لازم است تعداد كاندیداهای شركتكننده در انتخابات بیشتر شود، مسألهای كه بسیاری از منتقدان به آن معترض بودند، در عین حال موسوی به این مسأله اعتراضی نداشت. زیرا به نظر میرسید، خروج كاندیداهای دیگر شانس وی را افزایش میداد. سؤال اصلی این است كه آیا احمدینژاد واقعاً در انتخابات به صورت عادلانه و شرافتمندانه پیروز شد؟

نتیجه رسمی انتخابات به صورت زیر است: انتخابات ریاست جمهوری ایران، 22 خرداد 1388
محمود احمدی‌نژاد624525491/ 62 درصد
میرحسین موسوی 813258464/ 33 درصد
محسن رضایی 656150 7/1 درصد
مهدی كروبی 330183 8/0 درصد
آرای معتبر 938770288/98 درصد
آرای باطله 1421005/1 درصد
كل آرا 39191293/ 100درصد

آیا این آمار و ارقام درست است؟ این آمار توسط وزارت كشور ایران ارائه شد، نهادی كه از طرف رسانههای غربی مورد استهزا و هتاكی قرار میگیرد و حتی مردم ایران نیز چندان اعتمادی به آن ندارند، همانطور كه بسیاری از آنان به شورای نگهبان كه بر فعالیتهای انتخاباتی وزارت كشور نظارت دارد، اعتمادی ندارند. اما این مسأله اهمیتی ندارد، مسألهای كه بسیار اهمیت دارد این است كه این آمار و ارقام با آمار 45692 پایگاه اخذ رای كه مردم ایران در آنها رای دارند، همخوانی دارد یا خیر. افرادی كه از سوی موسوی به عنوان ناظر صندوقهای اخذ رای در روز رایگیری در بیش از 40000 محل اخذ رای حاضر بودند، به طور دقیق بر روند شمارش آرا پس از پایان رای‌گیری نظارت داشتند و آمار مربوط به شمارش آرا را تأیید كردند. حتی یك نفر از این افراد به طور رسمی نظر اولیه خود را مبنی بر تأیید نتایج انتخابات رد نكرده و همچنین هیچ یك از آنان اعلام نكرده است، در مورد نتیجه انتخابات فریب خورده یا تأیید وی برای انتخابات پایه و اساس درستی نداشته است. علاوه بر این هیچ یك اعلام نكردهاند، نتایجی كه آنها تأیید كرده‌اند با نتایج اعلام شده توسط وزارت كشور در پایگاههای رای‌گیری مغایرت دارد. نادیده گرفتن این واقعیتها كه اغلب در مورد آنها بحث میشود، اما اكثرا مدركی برای اثبات آنها وجود ندارد، بسیار مشكل است، البته كشورهای غربی توانایی درك این مسأله را ندارند.

با وجود این، هنوز هم این مسأله به طور كامل و شایسته حل نشده است، زیرا چندین هزار پایگاه رای‌گیری وجود داشته كه نمایندگان موسوی در آنها حضور نداشتند (مسأله‌ای كه وی نسبت به آن معترض بود). در عین حال این سوال كه آیا احمدی‌نژاد واقعاً انتخابات را منصفانه برده است، سؤالی است كه به آسانی پاسخ داده می‌شود. مسائلی كه در ادامه به آنها اشاره می‌شود، صادقانه هستند، اطلاعات مورد نیاز برای تأیید آنها در دسترس و نتایج آنها به گونه‌ای است كه هر ذهن مشكوك و مرددی را راضی خواهد كرد.

* تحلیلی بر اعتراضات میرحسین موسوی

تا پایان روز رای‌گیری سه كاندیدای مخالف احمدی‌نژاد 646 نامه اعتراضی را به شورای نگهبان ارائه دادند و اعلام شد، اعتراض آنان به سرعت مورد بررسی قرار گرفت، حتی اگر اعتراضی به بی‌نظمی‌های ایجاد شده در مكان رای‌گیری وجود داشت و امكان داشت روی نتایج انتخابات تاثیر بگذارد. علاوه بر این 10 درصد صندوق‌های اخذ رای 8 روز پس از برگزاری انتخابات بازشماری شد كه در این واقعه دوربین‌های تلویزیونی و صدها نفر از معترضان حضور داشتند. این در حالی بود كه در این بازشماری هیچ نشانی از تفاوت در نتایج دیده نشد و كاندیدایی كه نماینده وی در این بازشماری حضور داشت(محسن رضایی)، سه روز بعد اعتراض خود را پس گرفت.

با وجود این، موسوی چنین مسائلی را در نظر نگرفت و با بیان ادعاهای عجولانه مسیر حملات لفظی خود را تغییر داد؛ ادعاهایی از قبیل اینكه نتایج انتخابات از پیش تعیین شده بود یا اینكه انتخابات باید ابطال شود. بسیاری از ادعاهای جدید موسوی(از جمله ادعاهایی مبنی بر وجود موسسات در سایه و سوءاستفاده آنها از قدرت)، مورد پذیرش حكومت قرار گرفت و با تحقیق در مورد این ادعاها موافقت شد. با وجود این موسوی به جای ارائه مدارك و مستنداتی كه از وی درخواست شده بود، حامیان خود را به اعتراض و تظاهرات فراخواند، كه این مسأله باعث شد حكومت عكس‌العمل نشان دهد. برخی از اعتراضات و شكایت‌های موسوی در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

* مورد اول اعتراض:

-در برخی از مناطق ایران تعداد آرای اعلام شده از تعداد واجدین شرایط رای دادن بیشتر بود
گزارشهای اولیه در این مورد نشان داد، نتایج رای‌گیری در دو استان از سی استان ایران بیش از تعداد واجدین شرایط بوده است، این مدركی بود كه موسوی به عنوان دلیلی بر وجود تقلب در انتخابات ارائه داد. این در حالی است كه موارد مشابهی در انتخابات پیشین كه در آنها تعداد بسیاری شركت كرده بودند، دیده شده است. از جمله انتخابات خرداد 76 كه در آن محمد خاتمی كاندیدای اصلاح‌طلبان پیروز شد.

رای‌دهندگان در ایران نام خود را ثبت نمی‌كنند. اگرچه تنها تعدادی از ناظرین غربی از این مسأله آگاهی دارند. در انتخابات ریاست جمهوری ایران تمام افراد بالای 18 سال می‌توانند در هر پایگاه رای‌گیری در هر مكانی از ایران و حتی خارج از ایران شركت كنند. این در حالی است كه در انتخابات سال گذشته صدها هزار نفر از مردم ایران كه در مسافرت داخل یا خارج از كشور بودند، در رأی‌گیری در پایگاه‌های داخل و پایگاه‌های ایجاد شده در 95 كشور جهان شركت كردند كه البته بسیاری از آنها حامی میرحسین موسوی بودند.

به دلیل اینكه هیچ ثبت رسمی در مورد نام رای‌دهندگان در انتخابات وجود ندارد، ارزیابی آرا و نحوه شركت افراد به طور قابل توجهی بستگی به این دارد كه تعداد واجدین شرایط رای دادن در هر منطقه (مخرج كسر تعداد رأی دهندگان) چگونه محاسبه می‌شود. هرچه شمارش تعداد واجدین شرایط از صحت كمتری برخوردار باشد، احتمال افزایش تعداد آرای اضافی بالاتر می‌رود. برخی از آمار مستقل كه در مورد تعداد واجدین شرایط ارائه شده بود، بر اساس آمار سال 1385 كه از سوی مركز آمار ایران در مورد جمعیت ایران به دست آمده بود، داده شده بود. اطلاعات دیگر نیز بر اساس اطلاعات شهری كه توسط یك پایگاه خبری ایران ارائه شده بود، به دست آمد. وزارت كشور اعلام كرد، اطلاعات آن بر اساس آمار ثبت شده تولد تنظیم شده است. این در حالی است كه دیگر نهادهای دولتی از آمار ارائه شده در انتخابات ریاست جمهوری سال 2005 استفاده كردند.

موسوی به طور دقیق مشخص نكرد، از كدام منبع اطلاعاتی برای بیان ادعای خود استفاده كرده است. شورای نگهبان ادعا كرد، تمام آمارهای ارائه شده نادرست است و تنها یك آمار در مورد تعداد واجدین شرایط، قانونی است و آن آماری است كه در مورد واجدین شرایط در كل كشور وجود دارد. آیا حقیقتاً تعداد آرای اخذ شده از تعداد واجدین شرایط در كل كشور بیشتر بود؟ اگرچه انتخابات ریاست جمهوری 88 ایران بالاترین میزان مشاركت مردم در انتخابات را با میزان 85 درصد به ثبت رساند، اما نكته اینجاست كه این میزان زیر 100 درصد و كمتر از میزان مشاركت 98درصد مردم در همهپرسی سال 58 در مورد استقرار نظام جمهوری اسلامی در ایران بوده است. علاوه بر این میزان شركت رای‌دهندگان در انتخابات به وسعت منطقه رای‌گیری بستگی دارد. برای مثال وجود دانشجویان، سربازان و همچنین مسافران در یك شهر كوچك بسیار بیشتر از یك شهر بزرگ یا یك استان روی نتیجه انتخابات تاثیر خواهد گذاشت. اگر چه بسیاری از پایگاه‌های امریكا بعدها اعلام كردند، در هیچ یك از استان‌های ایران تعداد آرا از تعداد واجدین شرایط بیشتر نبود، اما وزارت كشور ایران اعلام كرد، در 48 شهر كوچك ایران تعداد آرا از 100درصد بیشتر بوده است. آمار آرای اضافی در برخی مناطق شهری نیز بالا بوده است. همچنین وزارت كشور اعلام كرد كه برای مثال در منطقه اعیان‌نشین شمیران كه حامی میرحسین موسوی بوده اند، تعداد آرا 13 برابر تعداد واجدین شرایط رای دادن در این منطقه بوده است، كه این مقدار در انتخابات سال 2005، هشت برابر بود.

مخلص كلام اینكه آرای اضافی مدتهاست در ایران مطرح است. این مسأله در انتخابات 88 به این دلیل خبرساز شد كه در این انتخابات تعداد شركت‌كنندگان از شركت‌كنندگان در انتخابات برگزار شده در سالهای پیش بیشتر بود. این به این معنا نیست كه در انتخابات این دوره تقلب صورت گرفته است، البته بی‌اساس بودن ادعای آرای اضافی نیز به معنای فراموش كردن بحث تقلب در انتخابات نیست. با وجود این در ایران قرار دادن یك صندوق رای‌گیری در بیش از یك مكان كار آسانی نیست. مسؤولیت ایجاد اعتماد و اطمینان در مورد صحت انتخابات در ایران بر عهده شورای نگهبان است، نهادی كه بر فعالیتهای انتخاباتی وزارت كشور نظارت دارد. بدون در نظر گرفتن این نكته كه بسیاری از مردم ایران به هیچ یك از این دو نهاد اعتماد ندارند، كاندیداها می‌توانند در هر مكان اخذ رای یك نماینده داشته باشند(موسوی 40676 نماینده در پایگاه‌های اخذ رای داشت)، تا به طور دقیق بر انتخابات نظارت كنند تا از بابت صحت انتخابات اطمینان داشته باشند.

هر رای دهنده باید در روز انتخابات یك كارت شناسایی(شناسنامه) كه دارای عكس، اثر انگشت و شماره شناسنامه منحصر به خود وی است، به همراه داشته باشد. نام و شماره شناسنامه رای‌دهنده در كامپیوتر ثبت می‌شود و در محل اخذ رای و همچنین در برگه اخذ رای نوشته میشود. پیش از نوشتن رای، رای دهنده باید اثر انگشت خود را روی انتهای برگه ثبت كند، كه این بخش برگه از محل نوشتن رای جدا و به یك صندوق دیگر انداخته می‌شود. با توجه به این مسأله دیگر تشخیص اینكه رای دهنده به چه كسی رای داده است غیرممكن می‌شود. همچنین شناسنامه تمامی رای‌دهندگان ممهور میشود تا دیگر نتوانند در همان انتخابات شركت كنند. برای هر دوره از انتخابات نیز یك مهر منحصر به فرد در نظر گرفته می‌شود تا كاركنان محل اخذ رای بتوانند به آسانی در لحظه بررسی شناسنامه افراد این مهر را شناسایی كنند.

تمام این مسائل تحت نظارت كامل نمایندگان كاندیداها انجام می‌شود. نمایندگان شورای نگهبان، نمایندگان وزارت كشور، نمایندگان دادستانی مناطق، پلیس محلی و نمایندگان مردم نیز به عنوان ناظر در محل‌های اخذ رای حضور دارند. بسیاری از محل‌های اخذ رای در مدارس وجود دارند، جایی كه معمولا معلمان محلی به عنوان مسؤول شعبه فعالیت می‌كنند. همچنین 14 نفر یا تعداد بیشتری از افراد به طور كامل و در تمام ساعات روز تمام فعالیت‌های انتخاباتی را در هر پایگاه كنترل می‌كنند. این افراد خالی بودن صندوق رای را پیش از آغاز انتخابات بررسی و سپس آن را مهر و موم می‌كنند. این افراد در تمام طول روز رای‌گیری بر بررسی مدارك شناسایی رأی‌دهندگان، دریافت برگه رای و حضور رای‌دهنده در یك مكان خصوصی برای نوشتن رای، نظارت می‌كنند. همچنین این افراد بر این مسأله كه هر فرد بیش از یك رای در صندوق نیندازد، نظارت كامل دارند.

پس از پایان رای‌گیری، صندوقها باز و شمارش آرا آغاز می‌شود و تعداد برگه‌های رای با تعداد ته برگ‌های موجود در محل رای‌گیری مقایسه می‌شود تا از بابت یكسان بودن تعداد آنها اطمینان حاصل شود. اگر تعداد ته‌برگ‌ها از تعداد برگه‌های رای بیشتر باشد، تمام رای‌ها شمارش خواهد شد و این مسأله در گزارش مربوط به انتخابات درج می‌شود. در صورتی كه تعداد برگه‌ها از ته‌برگ‌ها بیشتر باشد، این مسأله در گزارش آورده می‌شود و آرای اضافی پیش از شمارش آرا به طور تصادفی از بین می‌روند.

ناظران بر نظارت خود تا زمانی كه صحت شمارش آرا تأیید شود، ادامه می‌دهند. مقامات برگزاركننده انتخابات هر رای را بررسی می‌كنند تا در این مورد كه رای‌دهنده نام فرد مورد نظر را به درستی نوشته است، مطمئن شوند. رای نهایی هر كاندیدا و آرای باطله روی یك فرم دولتی با نام فرم 22 نوشته و این فرم‌ها توسط مقامات برگزاركننده و ناظران امضا می‌شود. در صورتی كه نماینده یك كاندیدا با شمارش آرا مخالف باشد، این برگه را امضا نمی‌كند. برگه مورد نظر پس از امضا در داخل صندوق انداخته و صندوق مهروموم می‌شود. سپس این صندوق به فرمانداری منطقه برده می‌شود تا زمان مورد نظر برای اعلام رسمی فرا برسد.

صندوق رای هرگز به وزارت كشور فرستاده نمی‌شود، حتی اگر بازشماری شود. بسیاری از افراد به اشتباه فكر می‌كنند كه تمام 45692 صندوق رای در انتخابات 88 با اسكورت پلیس و ناظران به تهران و ساختمان وزارت كشور برده شده است. حتی برخی از افراد همین مسأله را به عنوان دلیل وجود تقلب در انتخابات بیان می‌كنند، همچنین بحث ممنوعیت حضور ناظران موسوی در این اسكورت نیز به عنوان دلیل تقلب بیان شده است.

این در حالی است كه تنها فرم‌های امضا شده كه حاوی تعداد آرای هر كاندیدا و آرای باطله هستند، به وزارت كشور در تهران ارسال می‌شوند، علاوه بر این یك كپی از این فرم 22 به ناظران و اطلاعات موجود در آن نیز به نهادهای دولتی محلی كه نمایندگان كاندیداها نیز در آن حضور دارند، ارسال می‌شود. برای اینكه صحت نحوه سازماندهی فرم مذكور در انتخابات تأیید شود، اطلاعات مربوط به انتخابات مستقیماً به وزارت كشور با حضور و نظارت نمایندگان كاندیداها ارسال شد.

توضیحاتی كه دولت ایران در مورد بیشتر بودن آرا از واجدین شرایط در برخی مناطق ارائه داد، دقیقاً همان توضیحاتی بود كه دولت‌های قبلی در این مورد ارائه می‌دادند. هر ایرانی بالای 18 سال در هر جایی در جهان یا ایران می‌تواند در انتخابات شركت كند. این توضیح تا حد زیادی در اخبار رسانه‌ها در مورد انتخابات اخیر نادیده گرفته شد. بسیاری از رسانه‌ها اعلام كردند، دولت به وقوع اشتباه در انتخابات اعتراف كرده است. حتی علی انصاری كارشناس ایرانی مدعی است، دولت به مفقود شدن 3 میلیون رای مردم اعتراف كرده است. این مسأله به بیانیه وزارت كشور اشاره دارد كه اعلام كرد، در 48 شهر كوچك تعداد آرا از تعداد واجدین شرایط بیشتر بوده است. سخنگوی وزارت كشور در اینباره اظهار داشت، آرای اضافی در این دوره، از دوره‌های پیشین بسیار بیشتر بود، به این دلیل كه میزان شركت در این دوره بالا بود. این مسأله نمی‌تواند به معنای تقلب باشد، حتی اگر قرار بود تقلبی صورت گیرد، باز هم نتایج آرا به همین صورت بود. این سخن پایانی سخنگوی وزارت كشور ایران می‌تواند افراد را راضی كند، اما برخی افراد از این اظهارات سخنگو به عنوان كورسوی امیدی برای خود استفاده و تنها به واژه 3 میلیون رای گم شده تأكید میكنند.

این در حالی است كه برخی تحلیلگران تنها بر نگرانی‌های موجود در مورد بی‌نظمی‌هایی كه باعث مفقود شدن این 3 میلیون رای شد، تأكید می‌كنند. برای مثال دكتر انصاری در اینباره می‌گوید: 3 میلیون رای گم شده، رای كمی نیست، اما این رای‌ها از بین نرفته یا مفقود نشده است، بلكه از موسوی دزدیده و به احمدی‌نژاد داده شده است. اگر این مسأله درست باشد، رای احمدی‌نژاد 5/21 میلیون و رای موسوی 16 میلیون خواهد شد. حتی در این حالت هم میزان رای احمدی‌نژاد از 5/19 میلیون كه 50 درصد كل آراست، بیشتر خواهد بود. با توجه به این مسأله هیچ شكی نخواهد بود كه بسیاری از سوءتعبیرها از بین خواهد رفت. سخنگوی شورای نگهبان در مورد این مسأله عكس‌العملی نشان نداد و نسبت به آن بی اعتنایی كرد، این در حالی بود كه اظهارات وی تعجب بسیاری را در جهان برانگیخت. وی در اینباره گفت: ادعای كاندیداها مبنی بر اینكه آرای اضافی در بیش از 80 یا 170 شهر وجود داشته است، ادعایی نادرست است، این مسأله تنها در مورد 50 شهر اتفاق افتاده است.

به بیان دیگر چنین تحلیلگرانی این مسأله را به این صورت تعبیر می‌كنند، كه 3 میلیون رای موسوی دزدیده و به احمدی نژاد داده شده است و دولت نیز به این سوال پاسخ نمی‌دهد و نسبت به این مسأله بی اعتناست. این در حالی است كه موسوی از این هم فراتر رفت و اعلام كرد كه دولت ایران با بی‌شرمی مسأله تقلب در انتخابات را در كنفرانس خبری اعلام كرد.

این در حالی است كه دولت ایران هرگز به مسأله تقلب در انتخابات اعتراف و هرگز اعلام نكرد كه رای مردم گم شده است. همچنین هیچ مدركی مبنی بر وجود تقلب در 48 شهری كه تعداد آرا از تعداد واجدین شرایط بیشتر بود، وجود نداشت. بسیاری از حامیان موسوی ادعا می‌كردند، در برخی از صندوقها تعداد آرا به قدری زیاد بود كه رایها در صندوق به زور چپانده شده بود. با وجود این هیچ یك از این افراد به یاد نمی‌آورد كه این مسأله در كدام صندوق و توسط چه كسی و چگونه اتفاق افتاده است؛ یا این ادعا كه برخی از افراد چندین بار رای داده بودند، این در حالی است كه هیچ یك از 40000 نماینده موسوی در صندوقها چنین ادعایی را تأیید نكردند. چنین ادعاهایی هیچ پایه و اساس درستی نداشت، ولی باعث شد كه برخی افراد قانون انتخابات ایران را در مورد اینكه هر فردی در هر جایی می‌تواند رای دهد، فراموش كنند.

*مورد دوم اعتراض:

-نتایج اعلام شده توسط پایگاه‌های محلی اخذ رای، از قبل توسط مقامات وزارت كشور به این پایگاهها اطلاع داده شده بود
موسوی بر این مسأله اصرار داشت كه پایگاه‌های محلی اخذ رای نتایج اعلام شده در انتخابات محل خود را از وزارت كشور دریافت كرده بودند. همچنین این ادعا مطرح شد كه فهرست‌بندی رای‌ها در اتاق‌های در بسته انجام شده است و نمایندگان كاندیداها از حضور در این اتاق منع شده بودند. البته شورای نگهبان با تكذیب این مسأله اعلام كرد كه نمایندگان كاندیداها در ساعت 6 صبح روز بعد از انتخابات محل شمارش آرا را ترك كردند. همانطور كه در ادامه مشخص خواهد شد، نیازی به بررسی دقیق این تكذیب برای فهمیدن صحت آن نیست.

بسیاری از این ادعاها توسط افرادی مطرح شده كه اطلاعی از وظیفه وزارت كشور در مورد شمارش آرا ندارند و نمی‌دانند كه وزارت كشور آرا را نمی‌شمارد، بلكه شمارش آرا در پایگاههای اخذ رای توسط مقامات محلی و با حضور ناظران انجام می‌شود، وزارت كشور تنها وظیفه دارد آرا را بر اساس شهرستان، استان و كشور جدول‌بندی كند. البته با وجود این باز هم احتمال تقلب وجود دارد. فرض كنیم كه ادعای حامیان موسوی مبنی بر اینكه تمام مقامات وزارت كشور در چنگال احمدی‌نژاد اسیر بودند، درست باشد، در این صورت مقامات وزارت كشور ممكن بود كه نتایج جعلی را در مورد انتخابات ایجاد كنند تا نشان دهند كه احمدی‌نژاد اكثریت آرا را به دست آورده است. این مسأله دقیقاً همان چیزی است كه حامیان موسوی ادعا می‌كنند. حتی برخی از این افراد اعلام می‌كنند كه اصلاً هیچ رایی شمرده نشده است. برای مثال علی انصاری می‌گوید: من فكر نمی‌كنم رایها واقعاً شمرده شده باشد. هرچند اثبات این مسأله بسیار مشكل است. این در حالی است كه بسیاری از حامیان موسوی نیز اظهاراتی مشابه انصاری دارند.

عجیب آن كه هر نوع بدجنسی حامیان موسوی در مورد نتایج انتخابات، برای وی نوعی توفیق اجباری بوده است. وی از این طریق فرصت این را پیدا كرد كه موضع خود را به اثبات برساند. برای اولین بار در طول تاریخ جمهوری اسلامی ایران، وزارت كشور ایران در انتخابات سال گذشته آرای تمام كاندیداها را در هر صندوق به طور تفكیك شده اعلام كرد. این مسأله كار موسوی را آسانتر كرد. وی به مدركی نیاز داشت تا بتواند اعلام كند كه آرای اعلام شده در صندوقها توسط وزارت كشور با نتیجه اعلام شده در فرم 22 كه توسط نماینده‌های وی تأیید شده بود، مغایرت داشت. مطالبی كه در ادامه می‌آید، به آسانی نشان خواهد داد كه چنین ادعایی نمیتواند بحث تقلب در انتخابات را ثابت كند.

*روند شمارش آرا

شاید بتوان گفت، دو مرحله شمارش آرا، مهمترین عامل برانگیخته شدن اعتراضات در مورد انتخابات اخیر ایران بود. در هر پایگاه رای‌گیری پس از پایان یافتن رای‌گیری رای‌ها شمرده و در فرم 22نوشته می‌شود. این مسأله در حضور نمایندگان كاندیداها، نماینده وزارت كشور و شورای نگهبان انجام می‌شود. این فرمها محرمانه هستند و نتیجه آنها به رسانه‌ها و كاندیداها اعلام نمی‌شود. در عوض در مرحله دوم روند شمارش آرا این فرم‌ها به وزارت كشور ارسال می‌شود، در آنجا فرم‌ها جمع‌بندی و نتایج آنها روی فرم 28 كه مخصوص اعلام رای استان‌هاست، نوشته می‌شود. اما از آنجا كه در این مرحله هیچ نظارتی صورت نمی‌گیرد، هیچ راهی برای اینكه بتوان فرمهای 22 و 28 را از نظر مطابقت بررسی كرد، وجود ندارد. به بیان دیگر، وزارت كشور و شورای نگهبان این امكان را داشتند كه پیش از اعلام، نتایج آرا را تغییر دهند.

این در حالی است كه چنین امكانی در تمامی انتخابات ریاست جمهوری ایران وجود داشت. به این صورت كه بلافاصله پس از اعلام گزارش فرم 22 از یك پایگاه اخذ رای به وزارت كشور، این وزارتخانه می‌توانست تنها بخش كوچكی از اطلاعات فرم 22 را به فرم 28 منتقل كند. هیچ راهی برای بررسی فرم 28 وجود نداشت، زیرا هیچ بخشی از فرم 22 منتشر نمی‌شد و نمایندگان كاندیداها نمی‌توانستند بر روند جدول‌بندی وزارت كشور نظارت كنند و تنها می‌توانستند از گزارش شمارش آرا در محل‌های اخذ رای آگاه شوند.

این مسأله در انتخابات سال گذشته تغییر كرد. وزارت كشور جزئیات بیشتری را در گزارش خود اضافه كرد. در این گزارش به جای این كه تنها تفكیك رای در استان و منطقه انجام شود، تفكیك رای در هر صندوق انجام شد. برای نخستین بار امكان این كه محتوای فرم 22 با محتوای گزارش وزارت كشور مقایسه شود، به وجود آمد. شورای نگهبان ادعا كرد، از موسوی خواسته است هر مدركی را كه در مورد تقلب در اختیار دارد، ارائه دهد، اما هیچ مدركی از سوی وی ارائه نشد. وی هیچ صحبتی در این مورد نكرد و هیچ مدركی در مورد اختلاف شمارش آرا در صندوق‌ها ارائه نداد. حتی اگر ادعای موسوی در مورد این كه هزاران نفر از نمایندگان وی از حضور در پای صندوق‌ها منع شدند، درست باشد، باز هم 40000 نماینده وی در محل‌های اخذ رای در سراسر ایران بودند و شمارش آرا را تأیید كردند. شورای نگهبان اعلام كرد، مدارك مربوط به این مسأله را در اختیار دارد و در صورت لزوم این مدارك را به رسانه‌ها خواهد داد تا به اطلاع عموم برسد.

با توجه به این كه اطلاعات مورد نیاز برای مقایسه شمارش آرا وجود داشت، سكوت موسوی در این زمینه تنها دو دلیل می‌تواند داشته باشد؛ یا این كه هیچ تقلبی صورت نگرفته یا این كه هیچ فردی تمایل ندارد خود را با بررسی این مسأله به زحمت اندازد.

برای این كه احتمال دوم بهتر درك شود، باید اشاره شود كه اگر كسی بخواهد بحث تقلب را بررسی كند، باید در هر صندوق رای مقایسه را انجام دهد، یا دستكم در چندین هزار صندوق این كار را انجام دهد. در صورتی كه شمارش آرا درست بوده باشد، نشان دهنده این است كه هیچ تقلبی توسط وزارت كشور صورت نگرفته است. در این میان تنها یك احتمال می‌ماند و آن این است كه در صندوق هایی كه نمایندگان موسوی حضور نداشتند، تقلب صورت گرفته است، در این صورت می‌توان مقایسه‌ای را بین این صندوق‌ها با صندوق‌هایی كه نمایندگان وی حضور داشتند، انجام داد كه در بخش بعدی به آن پرداخته می‌شود.

در این جا سؤالی مطرح میشود و آن این است كه آیا این مقایسه‌ها انجام نشده است؟ زمانی كه وزارت كشور آمار رسمی را منتشر كرد، آیا حتی یك ناظر در سراسر كشور وجود داشت كه كپی فرم 22 را كه در اختیار داشت، با نتیجه اعلام شده وزارت كشور مقایسه نكرده باشد؟ و در صورتی كه مقایسه نشان می‌داد، اختلافاتی میان فرم مورد نظر و نتیجه اعلام شده وجود دارد، آیا ممكن بود، حتی یك مورد از این اختلاف توسط نمایندگان موسوی اعلام نشود؟ پاسخ به هر دو سؤال منفی است.

نهایتاً این كه آیا ممكن است برخی نمایندگان موسوی توسط حامیان احمدی‌نژاد فریب خورده باشند؟ اگرچه این احتمال را نمی‌توان به طور كامل رد كرد، اما احتمال آن بسیار كم است و موسوی نیز هیچ گزارشی در این زمینه ارائه نكرده است. فردی كه به عنوان نماینده كاندیدا در محل اخذ رای حاضر است، باهوش، زیرك و آموزش دیده است و میتواند نشانه‌های تقلب را تشخیص دهد. همچنین نمی‌توان ادعا كرد، برخی تقلب‌های صورت گرفته حتی توسط باهوش‌ترین ناظران هم قابل تشخیص نیستند. فعالیت‌های صورت گرفته در محل‌های اخذ رای دارای پیچیدگی نیستند و برای نظارت بر آنها نیز مشكلی وجود ندارد. با توجه به این كه حتی یك ادعا مبنی بر فریب نمایندگان كاندیداها بیان نشده است، بحث تأیید شمارش آرا توسط این نمایندگان دلیل كافی برای این مسأله است كه شمارش آرا صحیح بوده است.

*مورد سوم اعتراض: نمایندگان موسوی از حضور در محلهای اخذ رأی منع شدند

-در روز انتخابات، ناظران موسوی به این مسأله معترض بودند كه از حضور در محل رایگیری در زمان مهر و موم شدن صندوقها منع شده بودند. اگرچه سه روز بعد موسوی ادعا كرد، این مسأله در بسیاری از محل‌های اخذ رای رخ داده است، اما وی به طور دقیق مشخص نكرد كه در كجا این اتفاق افتاده است. شورای نگهبان اعلام كرد، ممكن است برخی نمایندگان موسوی به دلیل تاخیر در رسیدن، موفق به دیدن مهر و موم كردن صندوق نشده باشند. به طوری كه برخی از آنها یك یا دو ساعت پس از آغاز اخذ رای به محل رسیده‌اند. نیازی نبود كه مقامات برگزاری انتخابات، رأیدهندگان را نگه دارند تا ناظران تاخیر كرده موسوی از راه برسند و البته این كار را هم نكردند. دلایل زیر برای پذیرفتن این مسأله كافی است.

قوانین انتخابات مشخص كرده است، هر كاندیدا باید نمایندگان خود را روز قبل از انتخابات برگزیند، كه هر كاندیدا هزاران نفر را انتخاب كرده بود(موسوی 40676 نفر، احمدی‌نژاد 33058 نفر، كروبی 13506 نفر و رضایی 5421 نفر). موسوی به این مسأله اعتراض داشت كه 73 نفر از نمایندگان وی در روز انتخابات از حضور در محل اخذ رای منع شدند، همچنین در روزهای پیشین نیز 5016 نفر از نمایندگان پیشنهادی وی مورد تأیید قرار نگرفته بودند. شورای نگهبان در این باره اعلام كرد، هیچ یك از 73 نماینده مورد ادعای موسوی توسط وی معرفی نشده بودند و همچنین هیچ یك از 5016 نفر دیگر فرم درخواست را ارائه نكرده بودند. بار دیگر باید گفت، دلایل برای پذیرش این مسأله كافی است.

نكته آخر این كه موسوی ادعا كرد، نمایندگان وی حق نداشتند با هیچ یك از 14294 صندوق سیار اخذ رای همراه باشند، این صندوق‌های سیار در انتخابات‌های پیشین به روستاها، بیمارستان‌ها، زندانها و دیگر مناطقی كه افراد توانایی حضور در یك محل اخذ رای ثابت را نداشتند، می‌رفتند. قوانین انتخابات در مورد صندوق‌های سیار نیز مانند صندوق‌های ثابت است، و این صندوق‌ها نیز باید برای شمارش به یك مكان ثابت منتقل شوند. با وجود این باز هم در صندوق‌های سیار كه نمایندگان موسوی حضور نداشتند، احتمال تقلب وجود داشت. اما دلایل زیر برای رد این موضوع كافی است. اعتراض موسوی به این مسأله باعث شد وی بتواند فرصت دیگری را برای اثبات ادعای خود به دست آورد. اما نكته این جاست كه اگر درصد رای احمدی‌نژاد در صندوق‌های سیار از صندوق‌های ثابت بیشتر بود، در این صورت تحلیل‌گران بی طرف به صحت انتخابات شك می‌كردند. حتی اكنون نیز می‌توان این مقایسه را انجام داد. اگرچه هیچ یك از صندوق‌های سیار و ثابت از لحاظ آماری یكسان نیستند، اما كارشناسان آمار میتوانند این مقایسه را انجام دهند. هر نوع ابهامی در نتیجه می‌تواند ادعای موسوی را اثبات كند، و هر نشانی از تقلب دیده شود، می‌توان در مورد آن تحقیق كرد.

*یك نگاه دقیقتر به این ادعا

حتی اگر تمام ادعاهای ناظران درست باشد، ده‌ها هزار نماینده موسوی در پای صندوق‌های رای حضور داشتند كه البته هیچ یك از آنها ادعایی در مورد نادرست بودن آرا نداشتند. برخی حامیان موسوی كاملاً بر این مسأله تأكید می‌كنند كه حتی نمایندگان ثبت نام شده موسوی نیز اجازه نظارت را نداشتند. اما این ادعا روشن نمی‌كند كه آیا تمام نماینده‌های موسوی از نظارت بر شمارش آرا منع شده بودند و یا فقط تعدادی از آنها، علاوه بر این، این ادعا مشخص نمی‌كند كه این ممنوعیت در كدام حوزه‌های رای گیری اتفاق افتاد. در صورتی كه موسوی مكان وقوع این مسأله را مشخص نكند، امكان بررسی صحت این ادعا وجود ندارد. در كدام حوزه اخذ رای، نماینده موسوی به طور كامل از نظارت بر مهر و موم كردن صندوق رای، منع شده بود؟ در كدام حوزه نماینده وی از تأیید نتایج شمارش آرا امتناع كرد؟ نمایندگان وی در كدام یك از صندوقهای سیار اجازه همراهی با صندوق را نداشتند؟ اگر ادعای موسوی درست است، وی باید این اطلاعات و مدارك را در اختیار داشته باشد.

* مورد چهارم اعتراض:

-تعداد آرا و درصد رأی كسب شده احمدینژاد نشان دهنده شك برانگیز بودن یكپارچگی در آراست
برخی از حامیان موسوی ادعا كردند، كاهش تنوع در آرا در استان‌ها نشان دهنده وجود تقلب بوده است. این اتهام ترفندی برای مطرح كردن بحث وجود تقلب 35 درصدی در شمارش آرا بوده است. در واقع این ادعا مطرح شده است كه كاهش تنوع در میزان آرای كاندیداها در استان‌های مختلف نشان دهنده تقلب است. هر فردی كه تنها اطلاعات كمی از ریاضی داشته باشد، به خوبی می‌داند كه انحراف معیار هر عدد برای 100 درصد از بالا به پایین به طور متوسط افزایش می‌یابد (برای مثال در حد، زمانی كه متوسط عدد 100 درصد است، انحراف معیار صفر خواهد بود). بنابراین از آنجا كه نرخ شركت در انتخابات 35 درصد نسبت به انتخابات گذشته افزایش یافته بود، كاملاً واضح است كه انحراف معیار این عدد 23درصد خواهد بود.

علاوه بر این در حالی كه گستره استانی در انتخابات اخیر كاهش یافته بود(دلیل این مسأله در ادامه توضیح داده خواهد شد)، بنابراین انحراف معیار مربوط به استانها از 63 تا 99 درصد متغیر بوده است.

البته حامیان موسوی این ادعا را نیز مطرح می‌كنند كه بالا بودن آرای احمدی‌نژاد نشان دهنده وجود ابهام در یك‌پارچگی آرا در استان‌های مختلف بوده است. اما این احتمال نیز بسیار كم است، به این دلیل كه تنوع بسیار كمی در تعداد آرای احمدی‌نژاد به جز دو مورد وجود دارد. این در حالی است كه در انتخابات گذشته این تنوع در همه جا پراكنده و نامنظم بود.

* شگفتی مقاله‌نویس مجله "تایم "

حمایت از احمدی‌نژاد در سراسر كشور به طور شگفت‌انگیزی از ثبات و استواری برخوردار بود، و این یك تغییر واقعی نسبت به انتخابات پیشین بود، كه در آن كاندیداها در مناطق مختلف از میزان حمایت‌های متفاوتی برخوردار بودند.

البته این مسأله بر اثر شمارش آرا مشخص نشد، بلكه افزایش درصد آرای استانی احمدی‌نژاد از 44درصد به 77درصد این مسأله را مشخص كرد. علاوه بر این یك‌پارچگی آرای احمدی‌نژاد از 13- درصد در سال 84 به 35+ درصد در سال 88 افزایش یافته بود.

نویسنده مجله تایم در مقاله خود در این زمینه آورده است:
احمدی‌نژاد در سال 84 به سختی در دور دوم انتخابات پیروز شد، در صورتی كه نتایج انتخابات اخیر قانونی و صحیح باشد، این مسأله نشان‌دهنده این است كه هفتاد درصد مردم ایران در چهار سال گذشته محافظه كارتر شده‌اند. احمدی‌نژاد در سال 84 با سختی 16 درصد آرا را در قبال 22 درصد رای هاشمی‌رفسنجانی به دست آورد. این در حالی است كه در انتخابات اخیر كار وی برای كسب رای از دوره پیش آسان‌تر بوده است.

نویسنده دیگری در این‌باره مدعی شد یكپارچگی موجود در آرای احمدی‌نژاد به دلیل وجود تنوع در شرایط اقتصادی و اجتماعی در كشور، شبهه انگیز بوده است. باور كردن وجود همبستگی 98 درصدی در آرای احمدی‌نژاد در مناطقی كه دارای تنوع فراوان در مسائل اقتصادی و اجتماعی بوده‌اند، كمی مشكل است. البته این نویسنده هیچ مدركی برای این ادعای خود نیاورده است و به همین دلیل ادعای وی مورد قبول نیست. احمدی‌نژاد تنها 34 درصد آرا را در شمال تهران(شمیران) كه مكانی اعیان نشین است، به دست آورد. در حالی كه وی در جنوب تهران كه فقیر نشین است(پاكدشت و اسلامشهر)، 72 درصد آرا را كسب كرد. 80 درصد از آرای موسوی از استان‌های غیر فارسی زبان به دست آمده است. این در حالی است كه احمدی‌نژاد در این باره موفقیتی قابل توجه به دست آورده است. وی در تمام مناطق كشور كه در آن تنوع اقتصادی پایین بود، رای بالایی آورده است.

مسأله دیگری كه تحلیل گران مطرح می‌كنند، این است كه به چه دلیل درصد آرای احمدی‌نژاد در هیچ یك از مراحل شمارش آرا تغییر نكرده است. برای این مسأله پاسخ‌های زیادی می‌توان داد. پاسخ اول كه ساده‌ترین پاسخ است، این است كه آرای اعلام شده احمدی‌نژاد از پنج میلیون رای شمرده شده در شب انتخابات(كه در پاسخ به ادعای پیش از موعد موسوی مبنی بر پیروزی در انتخابات بود)، بیش از 69 درصد بود. این در حالی است كه در روز بعد میزان رای وی به 63 درصد كاهش یافت. نكته دوم اینكه همان‌طور كه تعداد گزارش‌های مربوط به نتایج آرا افزایش می‌یافت، درصد آرای كاندیداها مرحله به مرحله كاهش پیدا می‌كرد. این ادعا مطرح می‌شود كه در هر گزارش، درصد آرای احمدی‌نژاد به درصد نهایی رای وی نزدیك بود. اما این یك ادعای بی اساس است. وزارت كشور تا چند روز پس از انتخابات گزارشی در مورد آرای تفكیك شده صندوق‌ها ارائه نداد و زمانی كه این گزارش منتشر شد، یك نگاه اجمالی بر نتایج آرا نشان می‌داد، این ادعا كاملا بی اساس است. درصد آرای احمدی‌نژاد در محلهای مختلف اخذ رای از صفر تا صددرصد متغیر بود. همان طور كه در مورد موسوی نیز این گونه بود و این مسأله در تمامی مراحل رای شماری با گستردگی كامل تكرار می‌شد.
ادامه دارد
-------------------------------
منبع: ویژه‌نامه پتك جمهوریت



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 264
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 23 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ

روز گذشته، یکی از کاربران سایت بالاترین لینکی را با این متن ارسال کرد: "به قرآن قسم الان خیابان‌ها کاملا شلوغه و مردم با گارد ویژه درگیر شدن."

به گزارش شبکه ایران، سایت‌های مخالف جمهوری اسلامی ایران برای احیای اغتشاشات دست به دامان قسم و آیه شدند!

روز گذشته، یکی از کاربران سایت بالاترین لینکی را با این متن ارسال کرد: "به قرآن قسم الان خیابان‌ها کاملا شلوغه و مردم با گارد ویژه درگیر شدن."

فارغ از بی‌اساس بودن این مطلب که با آرامش و روند کاملا عادی جامعه در روز گذشته در تناقض است، آنچه باعث شده تا کاربران این سایت برای جلب اعتماد مخاطبان خود دست به این شیوه جدید بزنند، در نوع خود جالب به نظر می‌رسد.

فعالان عرصه سایبر و مجازی معتقدند که این مسئله از آنجا ناشی شده است که خارج‌نشین بودن اکثر کاربران بالاترین و سابقه انتشار مطالب غیرواقعی، باورپذیر بودن مطالب این سایت را به حداقل رسانده است.

به طور مثال، برخی کاربران این سایت که در فرانسه زندگی می‌کنند، پشت کامپیوتر خود از درگیری‌های قطعی در میدان امیرآباد تهران که با چشمان خود دیده‌اند، خبر می‌دهند!

انتشار گسترده این نوع مطالب توهم‌زا حتی صدای دیگر سایت‌های مخالف ایران را هم درآورد؛ تا جایی که سایت جرس مدعی شد لینک‌های بالاترین توسط نیروهای اطلاعاتی و امنیتی ایران فرستاده می‌شود.
 



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 244
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 23 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ
یک روزنامه آمریکایی از دستگیری مستندساز ایرانی حامی جریان فتنه، به خاطر جعل نامه یک مقام سازمان ملل از سوی وی و ارائه آن به سازمان مهاجرت آمریکا خبر داد.

به گزارش شبکه ایران، روزنامه اگزماینر در گزارشی از دستگیری حسین دهباشی مستندساز 38 ساله ایرانی حامی جریان فتنه، به خاطر جعل نامه یک مقام سازمان ملل از سوی وی و ارائه آن به سازمان مهاجرت آمریکا خبر داد.
این مستندساز جریان فتنه که پیش از این تلاش‌های زیادی را برای گرفتن اقامت در آمریکا انجام داده، به خاطر تمام شدن صبرش و متعاقباً اقدام به جعل نامه مقامات سازمان ملل، براساس قوانین ایالات متحده احتمالاً به 10 سال زندان محکوم می‌شود.
بازپرسان اعلام کردند که وی با جعل این نامه که به ظاهر از طرف مدیر ارتباطات سازمان ملل تنظیم شده، قصد داشته تا شهروندی دائم آمریکا را تصاحب کند و این در حالی است که وی از جعلی بودن نامه نیز اطلاع داشته است.
دهباشی در جریان آشوب‌های پس از انتخابات ایران، همواره مهاجرانی وزیر سابق ارشاد و اپوزیسیون فراری به انگلیس را تشویق می‌کرد که مواضع تندتری علیه نظام بگیرد.
 



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 280
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 22 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ
نماینده مردم تهران در مجلس، گفت: حوادث پس از انتخابات، از سال 77 کلید خورد و ما دیدم که در تیر 78، اولین عملیات میدانی دشمن خارجی و بعضی دوستان ناغافل و پیاده نظامشان در تهران و شهرهای دیگر بود.

به گزارش شبکه ایران، سید احمد نجابت، نماینده مجلس و عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران که در مناظره رادیویی رادیو گفتگو شرکت کرده بود، گفت: حوادث پس از انتخابات، از سال 77 کلید خورد و ما دیدم که در تیر 78، اولین عملیات میدانی دشمن خارجی و بعضی دوستان ناغافل و پیاده نظامشان در تهران و شهرهای دیگر بود.

وی افزود: ما معتقدیم که کلید براندازی از سال ها قبل زده شد و قصد داشتند که کشور را به طرف سکولاریزه شدن سوق بدهند. 

اولین عامل در فتنه گری

حجت الاسلام حسین ابراهیمی، دیگر نماینده مجلس شورای اسلامی هم، فراموشی مبانی و تعالیم اسلام را عامل اول در فتنه گری و انحراف دانستند و تاکید کردند: هر کسی که اعتقادات و ایمانش سست باشد معمولا در این فتنه ها گرفتار هوا و هوس می شود و این عامل کم ایمانی یا سست ایمانی موثرترین عامل است که سبب فرو رفتن در گرداب این گونه فتنه ها را فراهم می کند.
وی همچنین با بیان اینکه سران فتنه سرمایه های نظام نیستند بلکه عامل فتنه هستند، افزود: امام رضوان الله علیه فرمودند، ملاک حال فعلی افراد است.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 282
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 22 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ
حسن غفوری فرد در گفت‌وگو با ایران:
اعتراض به اشرافی‌گری در دولت هاشمی، موجب سقوطم از حکومت شد
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: بنده در دومین دوره ریاست جمهوری آقای هاشمی رفسنجانی نگرانی خود را از رواج اشرافیگری و زندگی اشرافی اعلام کردم و این امر موجب شد تا از حکومت ساقط شوم.

شبکه ایران: غفوری فرد، نماینده مردم تهران در مجلس، اگر چه که در دولت میرحسین جزو مغضوبین لقب گرفت و به همراه ناطق نوری، مرتضی نبوی و عسگر اولادی از دولت خارج شد اما معتقد بود که موسوی بهترین گزینه برای مدیریت کشور است، اما امروز نگاه غفوری فرد پس از مواضع میر حسین موسوی تغییر کرده است.

او که با «ویژه نامه رمز عبور 3»، ضمیمه رایگان امروز روزنامه ایران، مصاحبه کرده است، درباره موسوی و خاتمی می گوید: «این آقایان جایگاهشان را از دست داده اند... و ما خوشحال نیستیم از این که فرزندان انقلاب یکی یکی کنار می روند».
مهمترین بخشهای این مصاحبه را در ادامه می خوانید:

**فضای غالب کشور در زمان انتخابات دهم فضای اصولگرایی بود چرا که قوه مقننه، قضائیه و مجریه، مجلس و شورای شهر که تأثیر زیادی بر فضای سیاسی کشور دارد در دست اصولگرایان قرار داشت.

**بخشی از دلایل بازگشت مردم از اصلاح طلبان به سمت اصولگرایان به فضای غالب سیاسی نظام که فضای اصولگرایی بود بر می‌گردد و پیروزی مجدد اصولگرایان نشان دهنده رضایت نسبی مردم از عملکرد آنان بود.

**در کمتر انتخاباتی در دنیا بیش از 85 درصد مردم مشارکت دارند به طوری که در کشوری مانند امریکا که بیش از 200 سال سابقه دموکراتی و پارلمانی دارد غالباً کمتر از 50 درصد مردم در انتخابات مشارکت می‌کنند و این امر نشان دهنده اعتماد مردم به نظام است.

**اصولاً متهم کردن دیگران از سوی گروهی که شکست می‌خورند روش خوبی نیست و باید صادقانه بگویند مردم از اصلاح طلبان خاطره خوشی نداشتند و به آنها روی نیاوردند و بعد دلایل این امر را بررسی کنند ببینند در مجلس ششم چه کردند که در مجلس هفتم و هشتم اصلاح طلبان در اقلیت و اصولگرایان در اکثریت بودند.

**بسیج و سپاه نهادی مقدس هستند که برای حفظ ارزش‌های انقلاب شکل گرفته‌اند و طبق دستور امام (ره) مجاز به دخالت در امور سیاسی کشور نیستند و وظیفه شان نیز مشخص است و رابطه آنها نیز با جریان اصولگرایی همانند رابطه آنها با تمامی مردم است. وظیفه سپاه حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی است و هیچ ارتباطی با اصولگرایی ندارد البته می‌توان گفت اکثرغریب به اتفاق سپاهیان اصولگرا هستند ولی به این معنا نیست که سپاه از جریان اصلاح طلبی یا اصولگرایی حمایت کند.

**برخی اصلاح طلبان ممکن است به دین اسلام اعتقاد نداشته باشند به طوری که دبیر کل جامعه مشارکت در زمان حکومت اصلاحات اعلام کرده بود که «اصلاح طلبان طیف وسیعی هستند که در بین آنها از راست سنتی تا چپ مارکسیستی وجود دارد.» این موضوع را خودشان اعلام کرده‌اند ما که نگفته‌ایم.

**تا زمان تشکیل مجلس سوم که بحث روحانیت و روحانیون پیش آمد روحانیون راه خودشان را از روحانیت جدا کردند و در این شرایط تشکل‌های همسو با روحانیت تشکیل شد که تا مجلس پنجم کار خود را ادامه دادند، بعد از مجلس پنجم با تشکیل کارگزاران جریان اصولگرایان در وضعیت کنونی متشکل از جبهه پیروان امام (ره) و رهبری متشکل از 14 تشکل سیاسی که در انتخابات مجلس هشتم نیز نقش تعیین کننده‌ای داشته‌اند، جمعیت ایثارگران، فراکسیون انقلاب و رایحه خوش که مجموعاً فراکسیون اصولگرایان مجلس را تشکیل می‌دهند، قرار گرفت.

**مهمترین عامل پیروزی آقای احمدی نژاد شعارهای انتخاباتی وی بود نخستین شعار وی ساده زیستی بود که هم درعمل و هم به زبان ایشان تاکنون به این موضوع پایبند بوده‌اند این شعار برای مردم هم از نظر دینی و هم ظاهری بسیار قابل اهمیت بودچرا که مهمترین ویژگی نبی اکرم(ص) و حضرت علی (ع) به عنوان بالاترین شخصیت‌های اسلامی ساده زیستی بود و این امر به عنوان یک ارزش بالای دینی و اعتقادی مورد احترام مردم ایران است. عشق به اسلام و اهل بیت از سوی مردم و وجود برخی مشکلات اقتصادی در زندگی روزمره آنان سبب شد تا جذب آقای احمدی نژاد شوند. از سوی دیگر شعار «احمدی نژاد، رجایی دوم است» به دلیل انس و احترام خاص مردم برای شخصیت شهید رجایی و تکیه بر شعارهای عمومی علیه استکبار جهانی و اسرائیل شانس پیروزی وی در انتخابات را دوچندان کرد.

**اصولگرایی چارچوب مشخصی دارد. اعتقاد به اسلام حکومتی، حکومت اسلامی، امام(ره)، قانون اساسی، ولایت فقیه و شخص مقام معظم رهبری به عنوان ولی فقیه از یک سو و از سوی دیگر استکبار ستیزی، کمک به حرکت‌های آزادی بخش جهان، تلاش جهت ایجاد وحدت مسلمانان جهان، قانون اساسی به عنوان میثاق و منشور ملی محدوده‌های مشخصی را برای اصولگرایان ترسیم کرده است. ولی چون ما چارچوب کامل حزبی نداریم نمی‌توانیم اصولگرایان را جناح بندی کنیم ما هر فردی را که این اصول را قبول داشته باشد اصولگرا می‌دانیم هرچند تندرو یا کندرو باشد.

**در زمان دولت آقای موسوی، من و آقایان مرتضی نبوی و ناطق نوری کنارگذاشته شدیم و جزو مغضوبین ایشان بودیم.

**مهمترین ضعف اصولگرایان در انتخابات نهم ریاست جمهوری عدم توافق آنان در معرفی یک نامزد انتخاباتی بود.

**متأسفانه مهندس موسوی قبل از شمارش کامل آرا و اعلام نتیجه قطعی انتخابات پیروزی خود را اعلام کرد و بعد از شمارش آرا و اعلام نتیجه قطعی انتخابات با اعلام دروغ بزرگ تقلب لطمه زیادی به کشور و نظام زد چرا که این رفتار اعتماد مردم را نسبت به نظام مخدوش کرد که لطمات آن بیشتر از حادثه آتش سوزی بود. جابه جا شدن 11 میلیون رأی در انتخابات ریاست جمهوری با حضور یک میلیون ناظر بر روی 44 هزار صندوق رأی در سراسر کشور و نظارت 600 هزار نفر بر نحوه شمارش آرا دروغ بزرگی بود.

**بنده در دومین دوره ریاست جمهوری آقای هاشمی رفسنجانی نگرانی خود را از رواج اشرافیگری و زندگی اشرافی اعلام کردم و این امر موجب شد تا از حکومت ساقط شوم. بنده معتقد بودم که حکومت از ساده زیستی فاصله می‌گیرد و به سمت اشرافی پیش می‌رود. ما کشوری انقلابی هستیم که باید روحیه مبارزه با اشرافیگری را تقویت کنیم.

**جریان اصلاح طلبی با توجه به آنچه در مجلس ششم اتفاق افتاد و بعد از وقایع انتخابات دهم ریاست جمهوری ضربه اساسی خورد و اگر افراطیون اصلاح طلبان را کنار نگذارند و فاصله نگیرند نمی‌توانند با اصولگرایان رقابت کنند البته جریان دیگری که توان رقابت با اصولگرایان را داشته باشد فعلاً وجود ندارد اگر اصلاح طلبان مواضعشان را مشخص کنند و به قانون اساسی و ولایت فقیه و نسبت به نهادهای انقلاب مانند شورای نگهبان پایبند باشند و به رأی مردم تمکین کنند می‌توانند در عرصه سیاسی حضور داشته باشند. اگر اصلاح طلبان، اصلاح نشوند جریان دیگری بی شک شکل می‌گیرد.

**این آقایان جایگاهشان را از دست داده‌اند. موسوی بعد از 20 سال سکوت به عنوان نخست وزیر امام (ره)، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس شورای انقلاب فرهنگی و رئیس فرهنگستان هنر و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم نباید شأن و جایگاه خود را متزلزل می‌کرد. در وقایع بعد از انتخابات احترامشان حفظ شد و بعد مورد تکریم مقام معظم رهبری در سخنرانی نماز جمعه بعد از انتخابات قرار گرفت ومی توانست با ادامه این روند در چارچوب قانون کارکند. شاید در دوره بعد رئیس جمهور می‌شد. کروبی نیز جایگاه خوبی داشت، ما خوشحال نیستیم از این‌که فرزندان انقلاب یکی یکی کنار روند. مقام معظم رهبری نیز اعلام کردند که این افراد صلاحیت حضور در نظام را از دست داده‌اند و بعد از آن آقای موسوی از ریاست فرهنگستان هنر کنار گذاشته شد.
 



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 261
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 22 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ

فتحعلی شاه پیش از امضا نمودن قرارداد ترکمنچای، درباریان را به نزد خویش فراخواند.
آنگاه با اعتماد به نفسی مثال زدنی گفت اگر شمشیر شاهنشاهی ام را از غلاف سمت راست بیرون کشم چه می شود؟

همه درباریان جملگی گفتند:

بدا به حال روس بدا به حال روس!
آنگاه فتحعلی شاه با لحنی سرشار از غرور گفت اگر خنجر شاهنشاهی ام را از غلاف سمت چپ بیرون کشم چه می شود؟ 

 همه درباریان جملگی گفتند:

بدا به حال روس بدا به حال روس!
آنگاه شاهنشاه ایران دست بر غلاف برد و کمی شمشیر را بیرون آورد که ناگاه درباریان دست به دامان قبله عالم شدند در حالی که ملتمسانه می گفتند:

قبله عالم رحم کن به حال روس. این بار را رحم کنید!

آنگاه فتحعلی شاه شمشیر را به طور کامل درون غلاف کرد و سپس با اعتماد به نفسی مثال زدنی قرارداد ترکمنچای را امضا کرد.
 



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , اجتماعی , ,
:: بازدید از این مطلب : 233
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 22 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ
ليوني:حمایت از همجنس‌بازان برگرفته از ارزش‌های انسانی است! + عکس

 

وزیر امور خارجه سابق رژیم صهیونیستی در تظاهرات غیراخلاقی دیروز هزاران همجنس‌باز در خیابان‌های تل‌آویو، حمایت از حقوق این افراد را امری لازم و در راستای ارزش‌های انسانی دانست.

به گزارش شبکه ایران به نقل از روزنامه صهیونیستی هاآرتص، در تظاهرات روز جمعه هزاران همجنس‌باز اسراییلی، برخی سران صهیونیست از جمله تزیپی لیونی وزیر امور خارجه سابق این رژیم نیز شرکت داشتند.

لیونی در جمع این افراد در پارک ژان‌میر با بیان اینکه این هراس وجود دارد که همجنس‌بازان نتوانند از مشارکت فعالی در جوامع سیاسی و مذهبی برخوردار باشند، افزود: به دلیل اینکه تمایلات جنسی افراد سیاسی نیست، حفاظت از جامعه همجنس‌بازان در حوزه هیچکدام از گروه‌های سیاسی دیده نشده است و ما باید این مسئله را تغییر دهیم.


رهبر حزب کارگر رژیم صهیونیستی نیز در این گردهمایی که مملو از اقدامات غیراخلاقی بود، تاکید کرد: هنوز اقدامات بسیاری باقی مانده که اسراییل در راه مبارزه برای آزادی عمل همجنس‌بازان انجام دهند.

وی همچنین با اشاره به نظر موافق بسیاری از سران اسراییلی با مفاسد اخلاقی مختلف از جمله همجنس‌بازی افزود: بسیاری از سیاستمداران اسراییلی که در پنهان حمایت خود را از همجنس‌بازی اعلام می‌کنند، از علنی کردن حمایت خود امتناع می‌کنند.

گفتنی است در دورانی که لیونی در سمت وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی مشغول به فعالیت بود، برخی گزارش‌های غیررسمی از تمایلات همجنس‌گرایانه وی و رابطه وی با کاندولیزا رایس پرده برداشت.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 274
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 22 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ

یکی از سایت‌های حامی فتنه سبز که از عدم استقبال مردم از فراخوان اپوزیسیون خارج از کشور برای سردادن شعار الله اکبر در شب بیستم خرداد، به کلی سرخورده شده است، بی‌اعتنایی مردم را توجیه و تفسیر کرد.
نویسنده در گزارش خود تصریح کرده است: دیشب (شب بیستم خرداد ) برای شنیدن فریاد الله اکبر در شمال تهران به مناطقی که بیشترین هواداران جنبش سبز در آنجا تجمع دارند رفتم، الله‌اکبر رأس ساعت شروع شد، ولی مثل سال گذشته نبود، چند بچه (10 الی 15 ساله ) با صدای نازک و خیلی پراکنده دادی زدند و شاید در مجموع 3 دقیقه بیشتر طول نکشید که بچه‌ها هم ساکت شدند و سکوت حاکم شد. از اطرافیانم سؤال کردم پس چرا مثل لشکر شکست خورده، اینقدر بی‌رمق و با ترس و لرز؛ ما انتظار دیگری داشتیم ، شاید هواداران نمی‌دانند که این شب‌ها باید به پیشواز 22 خرداد بروند، که در جواب همانگونه که فکر می‌کردم گفته شد تبلیغات به حد کافی بوده است وهمه مطلعند. یکی از دوستان گفت نباید به هواداران خرده بگیریم، اثبات شده که رژیم با این روش‌ها سرنگون نخواهد شد، بر عکس بدون زحمت با همین کارهای آشکار ما به راحتی توانسته، به خواسته‌های امنیتی خود و شناسایی مخالفین و برخورد تدریجی برسد. دوست ما که پیدا بود خودش هم ترسیده است، گفت: رژیم سازماندهی خوبی برای شناسایی مورد به مورد ما انجام داده است. نویسنده درپایان گزارش خود آورده است: با شنیدن این مطالب به هواداران حق می‌دهم که برای حفظ خود وخانواده این چنین محتاط باشند!
 



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 294
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 22 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ
 

یکی از سران فرقه فتنه اخیراً در جمع همفکران خود، پرده از واقعیتی کنار زده که از آن به پاشنه آشیل جنبش سبز یاد کرده است.
 وی اظهار داشته: یکی از مشکلات ما از بدو شروع این جنبش استنادات و کد‌های مورد استفاده طرف مقابل از امام و مصادیقی بوده است که منطبق بر وقایع سال‌های اول انقلاب بوده و این شاید پاشنه آشیل ما در برخورد با حاکمیت بوده است.
وی افزود: تا قبل از 14 خرداد کمتر کسی از دوستان امیدی به حرکت روبه جلو داشت، چرا که چیزی برای عرضه و مانور نداشته‌ایم و با هر حرکت ما، حکومت با مصداقی از کلام امام راه ما را سد می‌کرد و با این کار هم جبهه خود را تقویت می‌کرد و هم ما را دچار یأس و سرخوردگی و ریزش و پراکندگی نیرو می‌کرد.
وی سپس تلاش کرده شعارهای مردمی علیه سران فتنه هنگام سخنرانی سید‌حسن مصطفوی را به تقابل حاکمیت (و نه مردم ) با وی تفسیر نماید و ادامه داد: الان ورق برگشته است، مراسم سالگرد و تضاد به‌وجود آمده بین سید حسن وحاکمیت! یک ودیعه و معجزه بود برای ما و قدرت مانور ما را بالا برد.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 268
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 22 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ

سایت ضدانقلابی کلمه نوشت: «مستند «برای ندا» در حالی از VOA پخش شد که متاسفان نه تنها حرف جدیدی برای گفتن نداشت ، بلکه امید هزاران فرد مشتاق در سراسر جهان که با تبلیغات VOA درباره این مستند، منتظر کاری قوی و افشاگر بودند را بر باد داد».

سایت کلمه نوشت: «مستند «برای ندا» در حالی از VOA پخش شد که متاسفان نه تنها حرف جدیدی برای گفتن نداشت ، بلکه امید هزاران فرد مشتاق در سراسر جهان که با تبلیغات VOA درباره این مستند، منتظر کاری قوی و افشاگر بودند را بر باد داد».

  این سایت در تحلیلی خنده‌آور که بازتاب‌دهنده درماندگی طراحان قتل نداآقاسلطان در توجیه اشتباهات بسیار این پروژه سوخته است، می‌افزاید: «خبری صددرصد موثق حکایت از دخالت اطلاعاتی‌های اسلامی در تضعیف مستند VOA دارد.

 جریان از این قرار است که عوامل ضرغامی با همکاری اطلاعاتی‌ها در حال تهیه مستندی از قتل ندا آقا سلطان بودند که مطلع می‌شوند مستند مشابهی در VOA در حال ساخت است، بنابراین برای اینکه به اصطلاح دست رقیب را بخوانند و کارش را عقیم کنند در اقدام فریبکارانه‌ای خبر کوتاهی مبنی بر اینکه ظرف چند روز آینده مستند خود را نمایش خواهند داد، از طریق یکی از عوامل خود در صدا و سیما درز می‌دهند؛ با این هدف که VOA را تحریک می‌کنند تا به خیال خود پیش‌دستی کرده و مستند ناتمام خود را هر چه زودتر سر هم‌بندی و پخش کند. اطلاعاتی‌های اسلامی با عملیات روانی مزورانه خود ، هم VOA را مجبور به نمایش زودهنگام کار ناتمام خود کردند و هم با دیدن این مستند و با اطلاع کامل از محتوای آن ، آخرین تغییرات لازم روی مستند خود را برای خنثی‌سازی کار VOA به‌عمل آوردند».

 



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 284
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ

 اخیرا یکی از نزدیکان  اکبر رفسنجانی که همه جا از ایشان حمایت می نماید در  جلسه ای خطاب به یکی از روحانیون دیگر دلخوش از حمایت های مادی و معنوی آقای رفسنجانی ، مبادرت به توهین آشکار به حوزه های علمیه نمود.

 

به گزارش خبرنگار پنهان نیوز اخیرا یکی از نزدیکان  اکبر رفسنجانی که همه جا از ایشان حمایت می نماید در  جلسه ای خطاب به یکی از روحانیون دیگر دلخوش از حمایت های مادی و معنوی آقای رفسنجانی ، مبادرت به توهین آشکار به حوزه های علمیه نموده و طی سخنانی وقیحانه اظهار اظهار داشته است که :

« الان حوزه یک ...  است  ( توهینی بسیار شرم آور ) و آدم های بی مخ و بی دین در حوزه علمیه هستند واین حوزه ، حوزه پنجاه سال پیش نیست البته آدم های خوبی هم هستند ولی تعداد آنان در حوزه کم می باشد »  .

به نظر می رسد سخنان  این عنصر هتاک در اثر روشنگری هایی باشد که در حوزه های علمیه در مورد عملکرد نامطلوب اکبر رفسنجانی شکل گرفته است .



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 283
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ

پنهان نیوز:هاشمی رفسنجانی دو نامه نوشته بود: یکی به امام خمینی در سال ۵۹، و دیگری سال قبل، در ایام انتخابات دهمین دوره ی ریاست جمهوری به رهبر انقلاب. نظر به این که این دو نامه از جهات بسیاری شباهت به هم دارند،  بدیهی است مقایسه ی این دو نامه و تجزیه و تحلیل آن بر عهده خوانندگان محترم می باشد:

 

احساس می‌کنم که روابط و ملاقاتهای ما با جنابعالی، صورت تشریفاتی به خود می‌گیرد و محدودیتهایی در طرح و بحث مطالب –من جمله خوف از اینکه جنابعالی موضع‌گیری سیاسی و رقابت تلقی کنید- به وجود آمده و من خائفم که این حالت خسارت بار باشد... آیا رواست که به خاطر اجرای نظرات جنابعالی ما درگیر باشیم و متهم و جنابعالی در مقابل اینها موضع بی‌طرف بگیرید؟ آیا بی‌خط بودن و آسایش طلبی را می‌پسندید؟ ... گاهی به ذهنم خطور می‌کند که تبلیغات و ادعاهای دیگران شما را تحت تأثیر قرار داده و قاطعیت و صراحت لازم را –که از ویژگیهای شما در هدایت انقلاب بوده- در موارد فوق‌الذکر ضعیف‌تر از گذشته نشان می دهید...

 

 

 

نامه هاشمی رفسنجانی به امام خمینی در سال ۵۹:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
امام و رهبر و مرجع تقلید عزیز و معظم
به نظر می‌رسد در ملاقاتهای معمولی، به خاطر کارهای زیاد و خستگی جنابعالی، فرصت کافی برای طرح و بحث مطالبی اساسی که داریم به دست نمی‌آید، ناچار چیزهائی که تذکرش را وظیفه تشخیص می‌دهم تحت عنوان: «النصیحه لائمه المؤمنین» در این نامه بنویسم؛ خواهش می‌کنم توجه فرمائید و در ملاقات بعدی جواب لطف کنید:
۱- یکسال پیش پس از انتخابات ریاست جمهوری نامه‌ای به خدمتتان نوشتیم که نسخه‌ای از آن ضمیمه این نامه است. شما در بیمارستان قلب بستری بودید و ملاحظه حال شما مانع تقدیم نامه گردید، خواهش دارم، اول نامه را ملاحظه نمائید و سپس این یکی را.
۲- احساس می‌کنم که روابط و ملاقاتهای ما با جنابعالی، صورت تشریفاتی به خود می‌گیرد و محدودیتهایی در طرح و بحث مطالب –من جمله خوف از اینکه جنابعالی موضع‌گیری سیاسی و رقابت تلقی کنید- به وجود آمده و من خائفم که این حالت خسارت بار باشد.
۳- تبلیغات متمرکز مخالفان –که از مقام رسمی و تریبونهای رسمی در رُل مخالف و اقلیت سخن می‌گویند- و نصایح کلی و عام جنابعالی و سکوت و ملاحظات ما که علل موضع‌گیریها را روشن نکرده‌ایم، وضعی به وجود آورده که خیلی‌ها خیال می‌کنند ما و طرف ما بر سر قدرت اختلاف داریم و دو طرف را متساویاً مقصر یا قاصر یا ... می‌دانند. ما برای حفظ آرامش نمی‌توانیم مطالب واقعی خودمان را بگوئیم و جنابعالی هم صلاح ندانسته‌اید که مردم را از ابهام و تحیر درآورید.
خود شما می‌دانید که موضع نسبتاً سخت مکتبی امروز ما، دنباله نظرات قاطع شما از اول انقلاب تا به امروز است، بعد از پیروزی معمولاً ما مسامحه‌هائی در اینگونه موارد داشتیم و جنابعالی مخالف بودید، اما نظرات شما را با تعدیلهائی اجرا می‌کردیم؛ شما اجازه ورود افراد تارک‌الصلوه یا متظاهر به فسق را در کارهای مهم نمی‌دادید، شما روزنامه آیندگان و ... تحریم می‌کردید، شما از حضور زنان بی‌حجاب در ادارات مانع بودید، شما از وجود موسیقی و زن بی‌حجاب در رادیو تلویزیون جلوگیری می‌کردید؟ همین‌ها موارد اختلاف ما با آنها است. آیا رواست که به خاطر اجرای نظرات جنابعالی ما درگیر باشیم و متهم و جنابعالی در مقابل اینها موضع بی‌طرف بگیرید؟ آیا بی‌خط بودن و آسایش طلبی را می‌پسندید؟ البته اگر مصلحت می‌دانید که مقام رهبری در همین موضع باشد و سربازان خیر و شر جریانات را تحمل کنند، ما از جان و دل حاضر به پذیرش این مصلحت هستیم، ولی لااقل به خود ما بگوئید. آیا رواست که همه گروه دوستان ما به اضافه اکثریت مدرسین و فضلاء قم و ائمه جمعه و جماعات و ... در یک طرف اختلاف و شخص آقای بنی صدر در یک طرف و جنابعالی موضع ناصح بی‌طرف داشته باشید؟ مردم چه فکر خواهند کرد؟ و بعداً تاریخ چگونه قضاوت می‌کند؟
۴- ما جایز نمی‌دانیم که میدان را برای حریف خالی بگذاریم و مثل بعضی از همراهان سابق، قیافه بی‌طرف بگیریم و به اصطلاح جنت مکان و بی‌آزار و زاهد جلوه کنیم، به خاطر حفاظت از خط اسلامی انقلاب در صحنه می‌مانیم و از مشکلات، مخالفتها و تهمتها نمی‌هراسیم و به صلاحیت رهبری جنابعالی ایمان داریم، ولی تحمل ابهام در نظر رهبر برایمان مشکل است. مگر اینکه بفرمائید، همین ابهام صلاح است. احتمال اینکه این ابهام در رابطه با خطوط سیاسی و فکری جاری و خطی که در ارتش تعقیب می‌شود، آثار نامطلوبی در تاریخ انقلابمان بگذارد، وادارم کرد به عنوان وظیفه روی این مطالب، صراحت و تأکید داشته باشم و امیدوارم مثل همیشه این جسارت را ببخشید.
۵- قبل از انتخابات ریاست جمهوری، به شما عرض کردیم که بینش آقای بنی‌صدر مخالف بینش اسلام فقاهتی است که ما برای اجرای آن تلاش می‌کنیم و اکنون هم بر همان نظر هستیم و شما فرمودید ریاست جمهوری مقام سیاسی است و کاری دستش نیست؛ امروز ملاحظه می‌فرمائید که چگونه در کار کابینه و ... می‌تواند کارشکنی کند و چگونه با استفاده از مقام، مجلس و دولت و نهادهای انقلابی را تضعیف می‌کنند و ما فقط می‌توانیم دفاع کنیم؛ چون تضعیف متقابل را با گفتن نواقص رئیس جمهور صلاح نمی‌دانیم و همان دفاع هم مشاجره تلقی می‌شود و بحق مورد مخالفت جنابعالی قرار می‌گیرد و آتش بس می‌دهید و خودتان هم دفاع لازم را نمی‌فرمائید که: اختلاف دو بینش است که یک طرف مصداق اسلامش غضنفرپور و سلامتیان و سعید سنجابی و طرف دیگر رجائی و گنابادی و منافی و موسوی و ... می‌باشند.
۶- در خصوص جنگ و فرماندهی ارتش، مطالب و احتمالات زیادی داریم. فرماندهی به خاطر ناهماهنگی و وحشت از نیروهای خالص اسلامی، مایل است نیروهای غیر اسلامی را در ارتش حاکم کند –که منافع مشترک پیدا کرده‌اند- و نیروهای خالص دینی را یا منزوی و یا منفصل نماید. خلبان شیرودی که سمبل ایمان و شجاعت و تلاش است، در پادگان ابوذر به من می‌گفت که امروز ایمان می‌جنگد نه تخصص و می‌خواهند دست مؤمنان را کوتاه کنند، ایشان همراه و همرزم خلبان شهید کشوری و خلبان شهید آشوری است. وحشت داشت و به من گفت پیامش را به شما بگویم و ضبط هم شده؛ احتمال اینکه مدیران جنگ به علل سیاسی طالب طولانی شدن جنگ باشند، وجود دارد و این احتمال تکلیف‌آور است. احتمالاً آقای بنی‌صدر به منظور تضعیف دولت و شاید –بعضی‌ها هم باشند- برای اجرای منویات آمریکا و ... مخصوصاً کمبود مهمات و اسلحه قابل توجه است. در این مورد لازم است، جنابعالی سریعاً فکری بفرمائید و بهتر است در یک جلسه طولانی و محرمانه با دوستان مورد اعتماد ارتشی نظیر صیاد شیرازی، نامجو، سلیمی، شیرودی و ... با حضور ماها در خدمتتان بحث و تصمیم‌گیری شود.
۷- ما «حزب جمهوری اسلامی» را با مشورت با شخص جنابعالی و گرفتن قول مساعدت و تأیید غیر مستقیم –من شخصاً در مدرسه علوی با شما در این باره مذاکره کردم- تأسیس کردیم و با توجه به اینکه قانون اساسی، تعداد احزاب را پذیرفته فکر می‌کنیم یک حزب اسلامی قوی برای تداوم انقلاب و حکومت اسلامی ضرورت دارد و جنابعالی هم روزهای اول در تهران و قم مکرراً تأیید فرمودید –ممکن است فعلاً فراموش کرده باشید- و اکنون اعتبار حزب از نفوذ شما تغذیه می‌شود –غیر مستقیم- ولی رنگ حمایت از روزهای اول کمتر شده. میل داریم لااقل در جلسات خصوصی نظر صریحی بفرمائید. اگر مایلید ما حزب را کنار بگذاریم، ما را قانع کنید و اگر لازم می‌دانید که حزب بماند باید جور دیگری عمل بشود و اگر همین‌گونه که عمل می‌فرمائید، مصلحت است ما را قانع کنید تا ما هم دوستان حزبی را قانع کنیم.
۸- اینجانب که جنابعالی را مثل جانم دوست دارم و روی زمین کسی را صالح‌تراز شما سراغ ندارم، گاهی به ذهنم خطور می‌کند که تبلیغات و ادعاهای دیگران شما را تحت تأثیر قرار داده و قاطعیت و صراحت لازم را –که از ویژگیهای شما در هدایت انقلاب بوده- در موارد فوق‌الذکر ضعیف‌تر از گذشته نشان می‌دهید، بسیاری از مردم هم متحیریند که چرا امام قاطع و صریح در این مسائل سرنوشت‌ساز صراحت ندارد. خدای نخواسته اگر روزی شما نباشید و این تحیر بماند، چه خواهد شد؟ واقعاً و حقاً ما انتظار داریم در مقام رهبری و مرجع تقلید اگر تعدیلی در شیوه حرکت ما لازم می‌دانید صراحتاً امر بفرمائید که مطیعیم؛ ما انتظار نداریم که نصایح ذووجوهی از رسانه‌های جمعی بشنویم، احضار کنید و امر بفرمائید.
۹- آخرین مطلب –که در ترتیب مطالب جایش اینجای نامه نیست- اینکه ما پس از پیروزی آقای بنی‌صدر برای اینکه ایشان خیالش از جانب ما راحت باشد، ایشان را به ریاست شورای انقلاب برگزیدیم و به جنابعالی پیشنهاد نیابت فرماندهی کل قوای ایشان را دادیم که سریعاً تصمیم بگیرند و کار کنند، اما ایشان به اینها هم قانع نشد و مرتباً کمبودها را متوجه ما می‌کرد و می‌گفت: « من می‌خواهم کار کنم ولی نمی‌گذارند»، در مرکز قدرت بود و دیگران را مقصر معرفی می‌کرد و امروز هم می‌بینید نقش اقلیت مخالف را. پس چه باید کرد؟ با سپاس و معذرت.

اکبر هاشمی
۲۵/۱۱/۱۳۵۹

 

*****

نامه هاشمی رفسنجانی به امام خامنه ای در سال ۸۸:

 

بسم الله الرحمن الرحیم
مقام معظم رهبری آیت‌الله خامنه‌ای زیده عزّه
متأسفانه اظهارات عاری از حقیقت و غیرمسئولانه آقای احمدی‌نژاد در جریان مناظره با مهندس موسوی و مقدمه‌چینی‌های قبل و حوادث بعد از آن، خاطرات تلخ اظهارات و اقدامات منافقان و گروهک‌‌های ضدانقلاب در سالهای اول بعد از پیروزی انقلاب و نیز تهمت‌زدن‌ها در انتخابات ۸۴ و انتخابات مجلس ششم ولجن‌‌پراکنی‌های باند پالیزدار که در دادگاه محکوم شده را به نمایش گذاشت و از آنجا که بخشی از این اظهارات قبلاً در رسانه‌های دولتی و آتش تهیه آن در سخنرانی مشهد مقدس مطرح شده، ادعای اینکه مطالب او تحت تأثیر فضای مناظره گفته شده و فاقد برنامه‌ریزی قبلی است، پذیرفتنی نیست و گویا برای تحت‌الشعاع قرادادن گزارشهای مستند و مکرر دیوان محاسبات در خصوص مفقودالاثر بودن یک میلیارد دلار و ارتکاب چند هزار تخلّف در اجرای بودجه‌ها می‌باشد و شاید هم رقیب اصلی خود را افتخارات ربع قرن انقلاب اسلامی می‌داند.

دهها میلیون نفر در داخل و خارج ناظر دروغ‌پردازیها و خلافگویی‌هایی بودند که برخلاف شرع و قانون و اخلاق و انصاف، افتخارات نظام اسلامی‌مان را نشانه گرفته بود.

زیر سئوال بردن تصمیمات بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و تلاشهای امام راحل و مردم مسلمان و متعهد و روحانیت عظیم‌القدر که در نیم قرن گذشته با مجاهدت‌های خویش توانستند بنای باشکوه نظام اسلامی را ایجاد و مستقر و بالنده کنند، از این بدتر نمی‌شد. دوران مشعشعی که خود شما پشت سر امام(ره) در قامت مجاهد پیشتاز، رئیس‌جمهور و نهایتاً رهبری نظام نقش و مسئولیت‌های ممتازی بعهده داشته‌اید..

نقطه قابل توجه دراین تهمت‌ها این است که غیرمستقیم، مقام ولایت در زمان رهبری امام راحل و جناب‌عالی که هادی دولت‌ها بوده‌اید و با اظهارات صریح، مدیریت‌ها را مورد تأیید و تحسین قرارداده‌اید، نشانه گرفته است.

* * *

بعد از جریان شوم ۱۴ اسفندماه ۱۳۵۹ با ارشاد امام و بنیان‌گذار جمهوری اسلامی، شهید مظلوم دکتر بهشتی و جناب‌عالی و اینجانب که در شعارهای مردمی به عنوان «سه یاور خمینی» شناخته شده بودیم، با همراهی نیروهای انقلابی و بخصوص نمایندگان متعهد مجلس اول و حزب جمهوری اسلامی توانستیم در جهت زدودن غبارهای ابهامات و سم‌پاشی‌ها اقدامات مؤثری انجام دهیم و امام راحل درد آشنا با تشکیل گروه حقیقت‌یاب و داور، بخشی از حقایق را آشکار ‌کردند. نتایج آن، آگاهی بیشتر مردم و رسوایی فتنه‌گران و در نهایت نجات کشور از خطری بود که دشمنان استکباری و ضد انقلاب طراحی کرده بودند.

البته اینجانب قصد ندارم که دولت موجود را مثل دولت بنی‌صدر معرفی کنم و یا سرنوشتی شبیه آن دولت را برای این دولت بخواهم، بلکه مقصود این است که باید مانع گرفتار شدن کشور به سرنوشت آن روزگار شد.

* * *

اینجانب برای پرهیز از آلوده‌شدن فضای سیاسی کشور در آستانه انتخابات به تشنجات بیشتر، از عکس‌العمل فوری که مورد انتظار ملت است، خودداری کردم.

در مراسم بزرگداشت سالگرد امام(ره) به آقای احمدی‌نژاد گفتم که در اظهارات او خلاف‌گویی‌‌های فراوانی وجود داشته و ادعای کذب تماس تلفنی من با یکی از سران عرب و ادعای کارگردانی مبارزات انتخاباتی رقبا و اتهامات ناروا به جمعی از بزرگان نظام، از جمله جناب آقای ناطق نوری و فرزندان من و بدتر از همه زیرسئوال بردن اقدامات امام راحل را یادآوری و پیشنهاد کردم با صراحت اتهام‌های نادرست را پس بگیرد که نیازی به اقدامات قانونی افراد و خانواده‌هایی که ناجوانمردانه و مظلومانه هدف تیرهای ناسزاگویی قرار گرفته‌اند، نباشد.

از صدا و سیما هم خواسته شد که فرصتی در اختیار طرفهای ذیحق براساس مقررات سازمان قرار دهد که از خود دفاع نمایند. گرچه در گذشته به بخشی از این اتهامات پاسخ داده شده و رئیس قوه قضاییه وقت جناب آقای یزدی در پایان کار ریاست جمهوری اینجانب، در عمل به اصل ۱۴۲ قانون اساسی رسماً اعلام پاکی و منزّه بودن خانواده رئیس‌جمهور و حتی کم‌شدن دارایی‌ها در دوران مسئولیت را نمودند، ولی تکرار اتهام تکرار جواب را می‌طلبد.

مع‌الاسف، این دو پیشنهاد خیرخواهانه عملاً پذیرفته نشده و رهبر معظم هم صلاح را در سکوت‌شان دیدند و بی‌شک جامعه و بخصوص نسل جوان نیازمند اطلاع از حقیقت است. حقیقتی که با اعتبار نظام و همدلی ملت ارتباط جدّی دارد و اگر محدود به حق چند نفر بود؛اقدام به نوشتن چنین نامه ای نمی کردم.

معتقدم جناب‌عالی بخوبی می‌دانید که اینجانب و بسیاری از بزرگان تأثیرگذار انقلاب و حتی خود جناب‌عالی از دوران مبارزه و سالهای اول انقلاب و در تعدادی از مقاطع مورد تهاجم افراد لاابالی و ضدانقلاب بوده‌ایم و همیشه صبورانه تهمت‌ها و اهانت‌ها را پشت سر گذاشته‌ایم و در دور جدید تهمت‌ها و هجمه‌ها هم از حدود پنج سال پیش تاکنون دندان روی جگر دارم و بخاطر خداوند و مصالح انقلاب و کشور اندوه خویش را مکتوم می‌د‌ارم و از این جهت هم مورد گلایه بسیاری از دلسوزان اسلام و انقلاب و بستگانم قرار می‌گیرم ومهم این است که اینبار این تهمت ها توسط رئیس جمهور و در رسانه ملی مطرح شده است. البته در موقع مناسب انحرافات و حق‌کشی‌های ناگفته انتخابات و اعمال دولت نهم در اختیار مردم و تاریخ قرار خواهد گرفت،

تاریخ گواه است که اکثریت مردم متعهد و انقلابیمان کمتر تحت تأثیر خلاف‌گوئیها قرار می‌گیرند و دلیل آن آراء افتخارآمیز مردم به اینجانب در آخرین انتخابات مجلس خبرگان رهبری است و نیز خوب می‌دانید که در جریان انتخابات جاری، تاکنون به خاطر مسئولیت های رسمی ام در رسانه هامطلبی به نفع یا ضرر افراد و جریانهای درگیر در انتخابات نگفته‌ام و در موراد ضروری به کلیاتی مبتنی بر حضور حداکثری مردم در پای صندوقها و سلامت انتخابات اکتفا کرده‌ام و رسماً گفته‌ام برنامه شرکت در انتخابات ندارم.

چهار نامزد موجود برای آمدن به صحنه با اطلاع از نظر و سیاست اینجانب از من نظر نخواسته‌اند و بعد از نامزدی هم از اینجانب درخواست حمایت نکرده‌اند و اگر هم در جلساتی بهم رسیده باشیم، چیزی جز همان کلیات فوق‌الذکر را از من نشنیده‌اند و اگر حزب یا گروهی در مورد جهت‌گیری در انتخابات نظر خواسته‌اند، گفته‌ام براساس آیین‌نامه خود عمل کنند و حقیقتاً آنها با تصمیم‌خودشان و همکارانشان در صحنه‌اند و عمل می‌کنند و انصافاً تهمت دست‌نشانده بودن آنان ستم و بی‌حرمتی غیرقابل توجیه است.

بجاست که به این حقیقت هم توجه شود که احتمالاً عوامل دولت از نظر اینجانب مطلعند که من ادامه وضع موجود را به صلاح نظام و کشور نمی‌دانم و خود جناب‌عالی هم از این نظر من مطلعید و دلایل آن را هم می‌دانید. ولی این نظر را رسانه‌‌ای نکرده‌ام و خود عوامل دولت در این مورد بزرگ‌نمایی کرده‌اند که هدف بزرگ‌نمایی در آن مناظره روشن شد.

با اینهمه بر فرض اینکه اینجانب صبورانه به مشی گذشته ادامه دهم، بی‌شک بخشی از مردم و احزاب و جریانها این وضع را بیش از این بر نمی‌تابند و آتش‌فشانهایی که از درون سینه‌های سوزان تغذیه می‌شوند، در جامعه شکل خواهد گرفت که نمونه‌های آن را در اجتماعات انتخاباتی در میدانها، خیابانها و دانشگاهها مشاهده می‌کنیم.

اگر نظام نخواهد یا نتواند با پدیده‌های زشت و گناه‌آلودی مثل تهمت ها ؛ دروغ‌ها و خلاف‌گوییهای مطرح شده در آن مناظره برخورد کند و اگر مسئولان اجرای قانون نخواهند و یا نتوانند به تخلّف‌های صریح خلاف قانون در اعلان افراد به عنوان فاسد که فقط بعد از اثبات تخلّف در دادگاه قابل اعلان است، رسیدگی کنند و اگر فردی در موقعیت ریاست جمهوری بدون مراعات ‌شأن منصب مقدسش خود را مجاز به ارتکاب چنین گناهان کبیره و اخلاق‌شکن علیرغم سوگند به مراعات شرع و قانون بداند، چگونه می‌توانیم خود را از پیروان نظام مقدس اسلامی بدانیم؟

رهبری معظم انقلاب؛

اکنون که امام راحل (ره) آن پیر فرزانه و حلّال مشکلات و ملجاء همه و یار صبور و دیرینه هر دوی ما آیت‌الله شهید مظلوم دکتر بهشتی و بسیاری از همسنگران قدیم که یا به فیض عظمای شهادت رسیدند و یا به دیار باقی شتافتند ؛ در بین ما حضور ندارند، شما مانده‌اید و من و معدودی از یاران و همفکران قدیم. از جناب‌عالی با توجه به مقام و مسئولیت و شخصیت‌تان انتظار است برای حل این مشکل و برای رفع فتنه‌های خطرناک و خاموش کردن آتشی که هم اکنون دودش در فضا قابل مشاهده است، هرگونه که صلاح می‌دانید اقدام مؤثری بنمایید و مانع شعله‌ورتر شدن این آتش در جریان انتخابات و پس از آن شوید.

لذا در فرصت باقی‌مانده ضروری به نظر می‌رسد خواسته حق حضرت‌عالی و مردم در خصوص انجام انتخاباتی سالم و پرابهت و حداکثری تحقق یابد. کاری که می‌تواند عامل نجات کشور از خطر و باعث تحکیم وحدت ملی و اعتماد عمومی باشد و فتنه‌گران نتوانند با حدس و گمان نصّ پیامتان در مشهد و در مرقد امام راحل را با هوس خود تحریف کنند و با نادیده گرفتن قانون، بنزین بر آتش‌افروخته بریزند.

سرچشمه شاید گرفتن به بیل چوپر شد نشاید گرفتن به پیل

دوست، همراه، و هم سنگر دیروز، امروز و فردایتان

اکبر هاشمی رفسنجانی



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 263
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ

يكي از دست‌اندركاران برگزاري مراسم سالگرد ارتحال امام خميني در واكنش به نامه سرگشاده محمدعلي انصاري جزئيات جديدي از شيطنت ستاد ارتحال را در گفت‌وگو با رجانيوز فاش كرد.

وي با اشاره به تأخیر در برگزاری جلسات ستاد ارتحال از سوي محمدعلي انصاري گفت: محدود کردن مراسم سالگرد ارتحال امام(ره) در ادامه اقدامات قبلي مانند لغو برنامه مراسم سالگرد حاج سيد احمد آقا، خطی بود که توسط این ستاد دنبال می شد.

اين مقام مسئول ادامه داد: البته پيگيري اين خط منحصر به برنامه‌هاي سالگرد نبود، بلكه براي امام‌زدايي از  سوي اين افراد و محو بخش عمده‌اي از بيانات، خاطرات و توصیه های مهم امام(ره) كه با ابراز ناراحتی از پخش برنامه های مؤثري مانند مستند "شاخص" که آثار ارزنده ای در افزايش بصیرت مردم و آشنایی با دیدگاه‌های حضرت امام داشت، تلاش‌هاي غيرقابل انكاري انجام دادند.

وي افزود: اما از آنجا که امام(ره) و فرزند گرامی ایشان مرحوم حاج سيد احمد آقا متعلق به جمع خاصی نیستند، در راستای اجابت خواسته مردم، نهادهایی بودند که قصور ستاد را جبران كنند و به‌عنوان نمونه پس از آنكه مراسم سالگرد حاج سيد احمد خميني در مرقد امام(ره) لغو شد، با برگزاري مراسم باشكوهي اين خلأ پر شد.

اين دست‌اندركار برگزاري مراسم سالگرد ارتحال اضافه كرد: پس از مشاهده اين تعلل‌ها در خصوص مراسم سالگرد ارتحال امام، رئیس‌جمهور براي حضور مؤثر در اين ستاد به وزير كشور حكم داد. همچنين همه سازمان‌ها و نهادها به‌ویژه سپاه و بسیج، براي جبران کمبودها و كم‌كاري‌هاي ستاد به صحنه آمدند تا مراسم امسال آنچنان كه مورد تأكيد رهبر انقلاب و رئيس‌جمهور بود، با شكوه‌تر از سال‌هاي قبل برگزار شود.

وي با اشاره به خنثي شدن برخي اقدامات ستاد ارتحال برای احیا و حمایت از جریان فتنه گفت: پوسترهايي با جهت‌گیری خاص آماده كرده بودند و بسته های نمایشگاهی حاوي تصاوير امام(ره) و میرحسین موسوی، امام(ره) و بهزاد نبوی و... به بهانه وحدت جهت توزيع گسترده تدارك ديده بودند، در حالی که امام (ره) حاضر به گذشت از خیانتکاران به نظام اسلامی نبود و هزاران تن از افراد محارب را با سپردن به محکمه عدل اسلامی به دیار نیستی فرستاد.

اين مقام مسئول در خصوص ماجراي روز 14 خرداد تصريح كرد: بر اساس برنامه قبلي، از ابتدا مقرر شده بود مراسم با خیرمقدم گفتن آقای سید حسن مصطفوی، سخنرانی رئیس جمهور به‌عنوان سخنران قبل از خطبه‌ها و سپس ايراد خطبه‌های نمازجمعه توسط رهبر معظم انقلاب دنبال شود.

وي اضافه كرد: اما آقای انصاری اصرار بر اجراي برنامه خود را داشت. مسئله این بود که ستاد ارتحال خود را مجری مراسم می دانست، در صورتی که با توجه به برگزاری نمازجمعه، جایگاه و مراسم نمازجمعه، مجري، ستاد نمازجمعه بود.

اين دست‌اندركار برگزاري مراسم سالگرد ارتحال خاطرنشان كرد: به هر حال، آقایان به اطلاعیه های ستاد نمازجمعه توجه نکردند، آقاي سيد حسن مصطفوي دیر آمد تا برنامه خیرمقدم خود را لغو کند، آقای احمدی نژاد هم برابر برنامه رسمی ابلاغ شده از سوی ستاد نمازجمعه بعد از پایان صحبت های خود از مقام معظم رهبری دعوت کرد ولی سيد حسن، با اجازه مقام معظم رهبری برای صحبت پشت تربیون حاضر شد.

وي درباره اعتراض جمعيت انبوه حاضر در حرم به سيد حسن مصطفوي گفت: اين جمعيت، منحصر به صحن غربی نبود، به‌خصوص بعد از آنکه سيد حسن، جمع را محدود اعلام کرد جمعیت در ضلع شمالی حرم نيز همانطور که در تصاویر صدا و سیما هم پیداست، برخاستند و به شدت اعتراض کردند.

اين مقام مسئول با بيان اينكه حرکت مردم ربطی به مراسم نداشت، افزود: این بغض فرو خورده ای بود که در اعتراض به حمایت های آقاي سيد حسن از جریان فتنه و سکوت های مکرر در اهانت به ساحت امام(ره) و زیر سوال بردن اندیشه های متعالی و آرمان‌های ايشان توسط افراد نزدیک به وي شده بود که در روز 14 خرداد، اين بغض تركيد و از شعارهای مردمي که فریاد می زدند "وصیت حاج احمد پیروی از ولایت"، اين مسئله كاملاً‌ معلوم بود.

وي در پايان با نقل جمله‌اي از امام(ره) در منشور روحانيت مبني بر اينكه "خدا می داند شخصاً برای خود ذره‌ای مصونیت و حق امتیاز قائل نیستم. اگر تخلفی از من سر بزند مهیای مواخذه‌ام"، گفت: اهانت‌های آقاي سيد حسن و آقای محمدعلي انصاری، لگد زدن به حجت‌الاسلام شیرمردی رئیس ستاد نمازجمعه تهران، سیلی زدن به گوش وزیر کشور و حوادث دیگر پشت جایگاه که کم و بیش مردم از آنها مطلع شده اند و جای تشریح ندارد، بیانگر فاصله‌ای است که برخي منسوبین امام(ره) از راه و اخلاق ايشان پیدا کرده اند.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 306
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ

با گذشت تقریباً چتد ماه از انتخابات کمی تامل درباره نحوه حمایت ها و سیستم های خبر رسانی و هماهنگی های دوستان سبز شاید جالب به نظر برسد .
جدا از این که انقلاب مخملی در شرف وقوع بوده است یا نه (که علائم و نشانه ها و اعمال دوستان سبز و اصلاح طلب مؤید این مطلب است که بله، انقلابی در کار بوده!) مراد از این نوشته بررسی ابعاد و شیوه های اطلاع رسانی این دوستان در دوران اغتشاشات و کمی قبل و بعد از آن می باشد.
در ابتدای تبلیغات انتخاباتی میر حسین موسوی که شروع کننده نطق های تلویزیونی بود خود را نامزد بی رسانه خواند و از نداشتن رسانه ای مستقل ابراز ناراحتی کرد. وی بعد ها جدا از حمایت توسط روزنامه های اصلاح طلب (به استثنای اعتماد ملی) صاحب دو روزنامه کلمه سبز و اندیشه نو گردید. اما منظور از این نوشتار رسانه هایی است که کمتر مورد توجه عموم مردم قرار گرفته است.
در دنیای مجازی به طور رسمی، وب سایت کلمه و قلم نیوز (وب سایت روزنامه کلمه سبز) و وب سایت های جمهوریت و آینده از این نامزد بی رسانه (!) حمایت می کردند که به عنوان مرجع اصلی اخبار و اطلاعات پیرامون این جریان سیاسی و این نامزد خاص مطرح بودند. اما در طول جریان انتخابات و حوادث پس از آن، رسانه هایی از این نامزد بی رسانه (!) حمایت کردند که جای کمی تأمل دارد.
سرمایه گذاری بر روی جامعه های مجازی یکی از نقاط قدرت جریان به اصطلاح داخلی معترض بود. که به علت سرعت بالای اطلاع رسانی و گسترش سریع و غیر قابل کنترل اطلاعات، ویژگی ای بود که جریان سبز بیشترین بهره را از آن برد. استفاده از جامعه مجازی ایرانیان (کلوب
cloob)، فیس بوک (facebook) ، تویتر (twitter) و یاهو 360 (360.yahoo) یکی از عوامل ارتباط گیری میان افراد اغتشاش سبز بود به طوری که در روز اول آشوب ها اطلاع رسانی لحظه به لحظه از راهپیمایی میدان ونک تا میدان ولیعصر بر روی فیس بوک که با به آتش کشیدن دو دستگاه اتوبوس در خیابان شهید بهشتی و شهید مطهری همراه بود، با پیام هایی تحریک آمیز همراه بود. ارسال فیلم هایی از روند راهپیمایی و درگیری ها در همان روز اول ولحظات آغازین، با آن هجمه وسیع و کیفیت گاهاً بالای فیلم ها (که از دوربین های هندی کم گرفته شده بود ) علامت سوال بزرگی را در برابر دیدگان قرار می دهد.

شیوه اطلاع رسانی در فیس بوک که در این ایام بیشترین نقش را در هماهنگی بین اغتشاش گران سبز ایفا می کرد به این شرح است که در این جامعه مجازی هر نفر این امکان را دارد که تا حد اکثر 5000 دوست داشته باشد واین شبکه های دوستی ایجاد کننده های کلونی های دوستی می شوند که با فرض این که یک نفر خبری را بر روی بلست (blast) (پیام کوتاهی در ابتدای صفحه که به محض ارسال، تمامی دوستان شما و بازدیدکنندگان صفحه شما آن را مشاهده می کنند؛ این امکان در یاهو 360، کلوب و تویتر نیز وجود دارد که مبنای ایجاد تویتر، همین توییت (یا همان بلست) دادن است.) خود قرار دهد و در حالت ایده آل 5000 آن را مشاهده می کنند و هر کدام از آن 5000 نفر آن را نقل قول می کنند. به شرط نداشتن دوستان مشترک در میان این افراد و فرض 5000 دوست برای هر نفر، طی کمتر از یک دقیقه 25000000 نفر از این خبر مطلع شده اند!!! (البته این حالت ایده آل ترین حالت ممکن است، ولی باید دقت داشت میر حسین موسوی، سید محمد خاتمی و غلامحسین کرباسچی 5000 نفر دوستشان پر شده بود و به ایجاد صفحه جدید دست زدند.) حال این شیوه را برای کلوب، یاهو 360 و توییتر هم حساب کنید. این توضیح لازم است که یاهو 360 در میانه مسیر انتخابات با اعلام قبلی مسئولان یاهو (60 روز قبل) تعطیل گردید.

یوتیوب (youtub):

وب سایتی برای به اشتراک گذاشتن فیلم. این وب سایت با توجه به این که به کاربران اجازه ایجاد هویتی مجازی (بدون اطلاعات ضروری و فقط با وارد کردن آدرس الکترونیکی) می داد و به علت سادگی جستجو و ارسال (آپلود) فیلم به محبوبیتی فوق العاده دست پیدا کرده بود، در صفحه ابتدایی خود لینکی را برای وقایع اخیر ایران قرار داد؛ (در صفحه اصلی چند دسته ویدئو نمایش داده می شود که آخرین دیده شده ها، محبوب ترین ها، انتخاب شده توسط کاربر و... را شامل می شود که همیشه حداقل یکی از این ویدئو ها مربوط به حوادث ایران و عموماً تصاویر قتل ندا آقا سلطان بود.) نکته دیگر این که شما تحت هر عنوانی به زبان فارسی در این وب سایت جستجو می کردید مسلماً ویدئویی درباره این وقایع مشاهده می کردید، که اکثر این ویدئوها با عنوان بسیج، کشتار توسط بسیجی ها، تیراندازی بسیج به مردم برای شما نمایش داده می شدند. که صد البته این تصاویر مورد استفاده شبکه های ماهواره بود.

از دیگر مسائل در این ایام راه افتادن ابزار ترجمه موتور جستجوی گوگل ( google translator ) بود که امکان ترجمه 12 زبان به فارسی و بالعکس را برای کاربران سراسر دنیا برای دسترسی راحت تر به اطلاعات مهیا کرده است.

فارسی شدن تمامی صفحات و امکانات فیس بوک (وابسته به گوگل)، فارسی شدن مرورگر موزیلا (فایر فاکس) که از افزونه های مهم، محبوب و پرکاربرد آن ابزار عبور از فیلترینگ است، فارسی شدن نرم افزار فری گیت (free gate) که نرم افزار فیلتر شکن می باشد (با توضیح این که پس از یک هفته به علت اتمام منابع مالی این شرکت چینی در پشتیبانی نرم افزار خود، با قرار دادن یک صفحه فارسی اعلام کردند منابع شان تمام شده است و نمی توانند از "آزادی خواهان" در مقابل "رژیم های سرکوبگر مانند ایران" حمایت کنند!)، نامه رسمی پنتاگون به مدیران توییتر برای به تاخیر انداختن ایجاد تغییرات در سایت (که این سایت را برای 3 تا 8 روز از دسترس خارج می کرد) به منظور اطلاع رسانی آزاد از ایران و... چند نکته ای از هزاران است...
از دیگر منظر انتشار عکس های خبری مختلف از این وقایع با محوریت حمله نیروهای انتظامی و لباس شخصی به مردم بود. سایت های مرجع عکس که عموماً عکس های طبیعت و هنری را بر روی سایت خود قرار می دهند مانند فلیکر (
flickr) و دی لایف (day life) و حتی هفته نامه ای مانند بوستون گلاب (boston glob) و حتی تر توییت پیک ( twitpic) با ایجاد صفحاتی ویژه ایران و قرار دادن عکس های درگیری ها به پوشش این اخبار پرداختند.
نکته قابل توجه برای انتقال داده ها در سراسر جهان پیرامون ایران قرار دادن رمزی میان کاربران اینترنت بود! این رمز که اولین بار در یوتیوب استفاده گردید به سرعت در اینترنت منتشر شده و عامل جستجوی سریع آخرین اخبار بود. هماهنگی موتورهای جستجوگر با این رمز در نوع خود جالب توجه بود. به طوری که اگر شما کلمه
iran election را جستجو می کردید به نتایج ثابتی در تمام مدت آشوب ها می رسیدید اما اگر کلمه #iran election را جستجو می کردید آخرین اخبار، تصاویر و فیلم ها در اختیار شما قرار می گرفت.

دانشنامه آزاد ویکی پدیا (Wikipedia) که یک دانشنامه به اصطلاح آزاد است در میان این آشفته بازار با بروز رسانی سریع بخش فارسی خود در جریان اطلاع رسانی نقش عمده ای را ایفا نمود، هماهنگی بی نظیر ویکی پدیا با گوگل که در هر جستجو پیرامون اسامی خاص اولین نتیجه جستجو از ویکی پدیا و در اکثر موارد اطلاعات جهت دار بود جالب توجه می نمود. (به عنوان مثال در وقایع اخیر اگر شما اسفندیار رحیم مشایی را جستجو کنید اطلاعات کاملی پیرامون عزل وی از معاون اولی رئیس جمهور دریافت خواهید کرد!!!) قفل بودن مقاله (مقاله حفاظت شده) بر خلاف آزاد بودن دانشنامه ویکی پدیا (که هر کسی قابلیت ویرایش آن را دارد) نیز جالب توجه می نمود.
آخر سخن این که هماهنگی میان شبکه های ماهواره ای مانند بی بی سی (که صفحه ای در وب سایت خود برای فرستادن فیلم و عکس از اغتشاشات ایران ایجاد نمود) و سی ان ان، العربیه و... که با حمایت برخی عناصر داخلی (که با مصاحبه ها و گزارشات خود آب در آسیاب این شبکه ها می ریختند) همراه بود، از یک سو؛ مصادره این تحرکات از جانب منافقین خلق به عنوان "زمان برخاستن" ملت ایران بر علیه رژیم آخوندی که باعث درآمدن مریم رجوی و مسعود رجوی از غار شد. از سوی دیگر و برنامه های لاینقطع تلویزیون صدای آمریکا (
VOA) پیرامون انقلاب مخملی، و دست آخر حرکات هماهنگ و حساب شده لیدرهای اغتشاشات سبز با این عناصر (مثل صحبت های سازگارا روز قبل از نماز جمعه هاشمی رفسنجانی و تکرار همان حرف ها از زبان دوستان اصلاح طلب) بیانگر یک حرکت جهانی هماهنگ برای براندازی نرم می باشد که به سادگی نمی توان از کنار آن عبور کرد.
این نوشتار سعی بر آن داشت تا کمی شیوه های ارتباطی این به ظاهر دوستان را در ناتوی فرهنگی روشن سازد. باشد که مورد تاییدش شود.

پي نوشت :

http://hamblogi.ir
http://www.farhangnews.ir
http://osyan.blogfa.com

 

 



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 264
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ

مقدمه :
 

انتخابات دهم رياست جمهوري و حوادث بعد از آن را بايد يكي از پيچيده ترين شرايط سه دهه گذشته انقلاب اسلامي دانست كه به واسطه آن خيلي از ظرفيت ها و واقعيت هاي جمهوري اسلامي محك خورد و مورد آزمون قرار گرفت.
شايد اولين بار بود كه گروهها و جريانات سياسيٍ، شخصيت ها شناخته شده كشور، رسانه ها و نهادهاي مسئول در اين انتخابات، توانايي و داشته هاي خود را در فضاي واقعي به دور از رانت هاي مرسوم مانند جايگاههاي حقيقي و حقوقي و سوابق تاريخي و ملاحظات معمول، عرضه و آن چه داشتند را رو كردند.
درچنين بستري بسياري از واقعيت هاي مكتوم آشكار شد، باورهاي زيادي رنگ باخت و باورهاي زيادي از نو ساخته شد و در مواردي تحليل ها از افراد و گروهها و مجموعه ها،اصلاح و بازسازي و در مواردي تصديق و تعميق شد. دراين بين نوع مواجهه و مديريت رهبر انقلاب با مسئله انتخابات و حوادث بعد از آن، بيش از ساير متغير ها و مولفه ها، ارزش بررسي و واكاوي دارد. چرا كه:
1) انتخابات و حوادث بعد از آن بستر شناخت بي پرده و شفاف از ويژگي ها و ظرفيت هاي علمي، راهبردي و مديريتي ايشان را خصوصا براي نسل جوان كه در اثر كم كاري هاي علاقه مندان و حجاب هاي ناگزير موقعيت رسمي رهبري، مكتوم مانده بود، آشكار ساخت.
2) ظرفيت، كارآمدي و قدرت روزآمدي انديشه ولايت فقيه در مواجهه با چالش هاي پيچيده و چند وجهي را در يك تجربه عملي و عيني نشان داد كه خود بهترين پاسخ به پرسش ها و چالش هاي نظري در اين باره محسوب مي شود.
3) از رهگذر قرار داشتن رهبر انقلاب در عالي ترين موقعيت رسمي جمهوري اسلامي، قوت پاسخگويي نظام مردم سالاري ديني به نيازها و مسايل مبتلا به فهميده مي گردد و واقعيت پديده مستحكم و ضد ضربه جمهوري اسلامي پس از سه دهه از ظهور و بروزش درك و تحليل مي گردد.
4) به دليل برخي نصاب شكني ها در انتخابات و پيچيدگي و تازگي داشتن برخي حوادث بعد از انتخابات و مشابهت هاي محتوايي بين چالش هاي پديد آمده در اين حوادث با چالش هاي آينده(جنگ نرم)، نوع مديريت رهبري حالت الگو دارد كه مي تواند به صورت يك مانيفست مديريتي سطوح گوناگون نظام را از آن بهره مند كرد.
در يك نگاه كلان مي توان اين مديريت را به دو مقطع تا22 خرداد 88(روز انتخابات) و از 22 خرداد تا 22 بهمن 88 تقسيم كرد.
 

الف) تا 22 خرداد 88
 

1) گفتمان‏سازي
 

از اركان مهم وظايف و مسئوليت هاي رهبري، صيانت از جهت گيري هاي اصولي انقلاب و مراقبت از تحريف آنها خصوصا تحريف معنوي ارزش هاي محوري و مبنايي از يك سو و پيش بردن فضاي عمومي كشور در چارچوب نيازها و خواسته هاي اصلي و واقعي در حركت آينده كشور است. خصوصا در دل حوادث و رويدادهايي مانند انتخابات و تغيير مراكز قدرت كشور در مجلس و دولت و ... كه جابجايي ارزش ها و تغيير رويكردها مي تواند رخ دهد كه در دوره سازندگي و اصلاحات با شدت و ضعف متفاوت رخ داد.
عنصر تعيين كننده در حفظ خطوط فكر انقلابي و چارچوب صحيح حركت آينده در كشور، منوط به داشتن گفتمان جامع و توانايي مقبول سازي آن در سطح آحاد مردم است. چرا كه اين گفتمان است كه به خواست ها، نيازها و اولويت ها شكل مي دهد و جهت مي بخشد.
شكل‏گيري فضاي عدالت خواهانه و ضد فساد پيش از انتخابات سال 84، محصول گفتمان‏سازي رهبر انقلاب در سال‏هاي پيش بود. تاكيد ايشان بر مسئله عدالت، طرح مسئله مبارزه با فقر و فساد و تبعيض به عنوان اصلاحات واقعي و فرمان ايشان به مبارزه قاطع با مفاسد اقتصادي، فضاي گفتماني را بوجود آورد كه عدالت خواهي و ضديت با فساد را به مطالبات اصلي مردم در سال 84 تبديل كرد.
در انتخابات سال 88 نيز مقام معظم رهبري دو محور گفتماني را به موازات يكديگر پيش مي برد يكي موضوع سيرت و صورت انقلاب كه بيشتر ناظر به صيانت از اصول و مبناي انقلاب بود و ديگري محور پيشرفت و عدالت توامان در دهه چهارم به عنوان گفتمان آينده ساز كشور بود. اگرچه ايشان براي اولين بار مسئله صورت و سيرت انقلاب را در ديدار مجلس خبرگان به صورت اجمالي بيان كردند اما سخنراني ايشان در دانشگاه علم و صنعت(24/9/1387) را بايد مبدا چنين گفتمان سازي دانست. در اين سخنراني ايشان جمهوري اسلامي را به دو بعد ساخت حقيقي و ساخت حقوقي تقسيم كردند و صيانت از ساخت حقيقي يا سيرت نظام كه جهت گيري هاي اصولي انقلاب را در بر مي گرفت را اساس كار دانستند.
هميشه در دلِ ساخت حقوقي، يك ساخت حقيقي، يك هويت حقيقي و واقعي وجود دارد؛ او را بايد حفظ كرد. اين ساخت حقوقي در حكم جسم است؛ در حكم قالب است، آن هويت حقيقي در حكم روح است؛ در حكم معنا و مضمون است. اگر آن معنا و مضمون تغيير پيدا كند، ولو اين ساخت ظاهري و حقوقي هم باقي بماند، نه فايده‏اي خواهد داشت، نه دوامي خواهد داشت؛ مثل دنداني كه از داخل پوك شده، ظاهرش سالم است؛ با اولين برخورد با يك جسم سخت در هم ميشكند. آن ساخت حقيقي و واقعي و دروني، مهم است؛ او در حكم روح اين جسم است.
آن ساخت دروني چيست؟ همان آرمانهاي جمهوري اسلامي است: عدالت، كرامت انسان، حفظ ارزشها، سعي براي ايجاد برادري و برابري، اخلاق، ايستادگي در مقابل نفوذ دشمن؛ اينها آن اجزاء ساخت حقيقي و باطني و دروني نظام جمهوري اسلامي است.
"اگر ما از اخلاق اسلامي دور شديم، اگر عدالت را فراموش كرديم، شعار عدالت را به انزواء انداختيم، اگر مردمي بودنِ مسئولان كشور را دست‏كم گرفتيم، اگر مسئولين كشور هم مثل خيلي از مسئولين كشورهاي ديگر به مسئوليت به عنوان يك وسيله و يك مركز ثروت و قدرت نگاه كنند، اگر مسئله‏ي خدمت و فداكاري براي مردم از ذهنيت و عمل مسئولين كشور حذف شود، اگر مردمي بودن، ساده‏زيستي، خود را در سطح توده‏ي مردم قرار دادن، از ذهنيت مسئولين كنار برود و حذف شود؛ پاك شود، اگر ايستادگي در مقابل تجاوزطلبي‏هاي دشمن فراموش شود، اگر رودربايستي‏ها، ضعفهاي شخصي، ضعفهاي شخصيتي بر روابط سياسي و بين‏المللي مسئولين كشور حاكم شود، اگر اين مغزهاي حقيقي و اين بخشهاي اصليِ هويت واقعي جمهوري اسلامي از دست برود و ضعيف شود، ساخت ظاهريِ جمهوري اسلامي خيلي كمكي نميكند؛ خيلي اثري نميبخشد و پسوند «اسلامي» بعد از مجلس شورا: مجلس شوراي اسلامي؛ دولت جمهوري اسلامي، به تنهائي كاري صورت نميدهد. اصل قضيه اين است كه مراقب باشيم آن روح، آن سيرت از دست نرود، فراموش نشود؛ دلمان خوش نباشد به حفظ صورت و قالب. به روح، معنا و سيرت توجه داشته باشيد. اين، اساس قضيه است. "
بعد از اين سخنراني در اجتماع دانشجويان علم و صنعت (اجتماعات دانشجويي از مهمترين فضاهايي است كه ايشان مهمترين مسايل و راهبردي ترين آنها را طرح مي نمايند) روح تازه اي در فضاي عمومي كشور دميده شد و توانست در سطح جامعه جريان ساز گردد به طوري كه جريانات گوناگون حاضر در انتخابات با جهت گيري هاي گوناگون تلاش مي كردند بيش از يكديگر خود را وفادار به انقلاب و امام براي مردم معرفي نمايند.
انتخاب دهه چهارم به دهه گفتمان پيشرفت و عدالت نيز محور ديگر اين گفتمان سازي بود كه مبداء آن سخنراني اول فروردين 87 در مشهد بود كه جهت گيري نظام در دهه آينده را روشن و مشخص مي كرد كه در سخنراني هاي ديگر ايشان در سال 87 نيز مورد توجه ايشان قرار گرفت. ايشان در ابتداي سال 88 نيز به صورت مبسوط تر به اين مسئله پرداختند و در ديدار با دانشجويان دانشگاههاي كردستان نيز زواياي ديگري از اين گفتمان را طرح كردند كه در جهت دادن به مطالبات و تقاضاهاي اجتماعي نقش آفرين و موثر بود.
 

2) مشاركت 40 ميليوني :
 

نصاب شكني حضور 40 ميليوني و ركورد شكني مشاركت 85 درصدي در انتخابات دهم رياست جمهوري كه مايه اقتدار نظام و تثبيت مردم سالاري ديني به عنوان يك الگو موفق و كارآمد به شمار مي آيد، مولفه ديگري است كه تدبير رهبر انقلاب در رقم خوردن اين حماسه نقش مهمي داشته است. محورهاي اصلي كه در شكل گيري مشاركت 40 ميليوني نقش مهمي ايفا كردند:
تاكيد مستمر رهبر انقلاب بر مشاركت گسترده مردم به عنوان مسئله اول انتخابات(.تقريباً در همه سخنراني‏ها).
تاكيد بر اهميت اصل انتخابات در تعيين سرنوشت كشور.
افشاي برنامه و خواست دشمن براي كاهش مشاركت مردم.
ترسيم فضاي اميد و چشم انداز مثبت و رو به جلو براي كشور.
ابراز اعتماد به تشخيص و انتخاب مردم.
تقويت فضاي رقابتي و آزاد در انتخابات.
ميدان براي همه باز است؛ بيايند در ميدان انتخابات خود را بر مردم عرضه كنند. اختيار با مردم است؛ مردم هر جوري كه فهميدند، تشخيص دادند، هشياري آنها به آنها كمك كرد، ان‏شاءاللَّه همان جور عمل خواهند كرد. من به مسئولين انتخابات هم سفارش و تأكيد ميكنم؛ به طور حتم بايستي انتخابات را جوري برگزار كنند كه پرشور باشد؛ دست همه‏ي نامزدها باز باشد؛ مردم آزادانه بتوانند انتخاب كنند و انتخابات، سالم و با امانت كامل كامل ان‏شاءاللَّه انجام بگيردوانجام خواهدگرفت.
اين را هم در باب انتخابات به شما عزيزان و همه‏ي ملت عزيزمان عرض بكنم؛ درباره‏ي موضع رهبري در مورد انتخابات، گمانه‏زني و شايعه و اينها همشيه بوده و خواهد بود. بنده يك رأي دارم، آن را در صندوق مي‏اندازم. به يك نفري رأي خواهم داد، به هيچ كس ديگر هم نخواهم گفت كه به كي رأي بدهيد، به كي رأي ندهيد؛ اين تشخيص خود مردم است. بنده گاهي از دولت حمايت ميكنم، دفاع ميكنم؛ بعضي سعي ميكنند براي اين كار معناي نادرستي جعل و ابداع كنند. نه، من از دولتها هميشه دفاع ميكنم؛ منتها اگر دولتي بيشتر مورد تهاجم قرار گرفت و احساس كردم حملات غير منصفانه‏اي ميشود، بيشتر دفاع ميكنم. من طرفدار اِعمال انصافم؛ من ميگويم بايد منصف باشيم. رفتارها را نگاه كنيم؛ اين ربطي به انتخابات ندارد، بحث انصاف و بي‏انصافي است. حمايت كردن از خدمتگزاران در كشور، وظيفه‏اي است كه هم من دارم، هم همه دارند؛ اين مربوط به اعلام موضع انتخاباتي نيست. بنده از هر حركت خوبي، از هر اقدام خوبي، از هر پيشرفتي، از هر خدمتي به مردم، از هر دلجوئي‏اي از محرومين، از هر ايستادگي‏اي در مقابل ظلم و استكبار استقبال ميكنم و از آن كسي كه اين كار را كرده است، تشكر و سپاسگزاري ميكنم؛ هر دولتي باشد، هر شخصي باشد؛ اين وظيفه‏ي من است.
 

3) دادن هشدار وايجاد حساسيت نسبت به ترديد افكني درباره سلامت انتخابات :
 

رهبر انقلاب از مدتها قبل از انتخابات به خصوص در سخنراني اول فروردين در مشهد، نسبت به زير سئوال بردن سلامت انتخابات هشدار دادند.
انتخابات به فضل الهي و به حول و قوه‏ي الهي انتخابات سالمي است. من مي‏بينم بعضي‏ها در انتخاباتي كه دو سه ماه ديگر انجام خواهد گرفت، از حالا شروع كرده‏اند به خدشه كردن. اين چه منطقي است؟ اين چه فكري است؟ اين چه انصافي است؟ اين همه انتخابات در طول اين سي سال انجام گرفته است - در حدود سي انتخابات - مسئولان وقت در هر دوره‏اي رسماً متعهد شده‏اند و صحت انتخابات را تضمين كرده‏اند، و انتخابات صحيح بوده است؛ چرا بيخود خدشه ميكنند، مردم را متزلزل ميكنند، ترديد ايجاد ميكنند؟ كه البته در ذهن مردم عزيز ما با اين حرفها ترديد ايجاد نخواهد شد.
و در ديدار با معلمان، كارگران و پرستاران در ارديبهشت ماه نيز مجدداً بر اين مسئله تاكيد كردند و از جرياني كه به اين فضاسازي‏هامي پرداخت، گله كردند و زير سئوال بردن انتخابات را سخني عليه ملت ايران عنوان كردند.
من انتظارم اين است: كساني كه با ملت ايرانند، جزو ملت ايرانند، توقع دارند ملت ايران به آنها توجه كنند، اينها ديگر عليه ملت ايران حرف نزنند و انتخابات ملت ايران را زير سؤال نبرند. مرتب تكرار نكنند كه آقا اين انتخابات سالم نيست؛ انتخابات، انتخابات نيست. چرا دروغ ميگويند؟ چرا بي‏انصافي ميكنند؟ چرا خلاف واقع ميگويند؟ چرا اين همه زحماتي را كه اين ملت و مسئولين در طول اين سالهاي متمادي متحمل شدند، نديده ميگيرند؟ چرا ناسپاسي مي كنند؟ انتخابات در دوره‏هاي گذشته سالم بوده. در مواردي كه شبهاتي پيش مي‏آمد، ما فرستاديم تحقيق كردند، دنبال كردند. در يكي از مجالس گذشته شايعاتي پيدا شد، بعضي‏ها دلائلي آوردند، حرفهائي زدند كه انتخابات ناسالم است؛ توقع داشتند كه در برخي از شهرهاي مهم از جمله تهران، انتخابات ابطال شود. ما افراد وارد و مطلعي را فرستاديم تحقيق كردند، مطالعه كردند؛ ديدند نه، خدشه در انتخابات نيست. در بين هزارها صندوق ممكن است در دو تا، پنج تا صندوق خدشه‏هائي به وجود بيايد. اين، انتخابات را خراب نميكند. اين هم مال بعضي از اوقات بوده است. گاهي يك گروهي، يك جناحي - از اين جناحهاي معمولي كشور كه شماها اين جناح‏بندي‏ها را مي شناسيد - كه بر سر كار بودند، نتيجه‏ي انتخابات به ضرر آنها و به نفع جناح مقابل شده؛ مكرر اين اتفاق افتاده. چطور اين انتخابات را كسي ممكن است زير سؤال ببرد؟
فضاي بعد از انتخابات و زير سئوال بردن انتخابات از سوي جريان مذكور به خوبي اهميت تاكيدات و هشدارهاي رهبر انقلاب را نسبت به اين مسئله نشان مي‏دهد.
 

4) مديريت فضاي ملتهب بعد از مناظره‏ها و نامه آقاي هاشمي رفسنجاني:
 

بعد از اولين مناظره(احمدي نژاد-موسوي) جرياني كه حامي كانديداي مغلوب مناظره بود، فضايي را شكل داد كه مي‏خواست با فشار و لابي و فضا سازي، رقابت انتخاباتي را به سود كانديداي مورد نظر خود تغيير دهد. اوج اين فضاسازي مربوط به نامه آقاي هاشمي رفسنجاني خطاب به رهبر انقلاب است كه رسانه‏اي و علني شد. در پي ناكام ماندن در اين كار، در ساعت‏هاي پاياني منتهي به انتخابات، پيامكي به طور گسترده پخش شد كه رهبر انقلاب به نامه مذكور پاسخ داده اند كه اين اقدام نيز با تكذيب دفتر ايشان مواجه شد و بي ثمر ماند.
 

ب) از 22 خرداد تا 22 بهمن 88
 

1) تحليل حوادث بعد از انتخابات به عنوان فتنه عميق:
 

در شرايطي كه حوادث بعد از انتخابات كمتر قابل پيش بيني بود و در مجموعه نظام و بدنه وفادار به آن نيز آمادگي‏هاي تحليلي و عملي براي برخورد با آن وجود نداشت، تحليل حوادث بعد از انتخابات و تبيين فتنه عميق، نقش مهمي در مواجهه و نيز نوع مواجهه با مسايل بعد از انتخابات داشت.
شرايط فتنه به اختصارشرايطي است كه حق بودن طرف حق و باطل بودن طرف باطل بنابه دلايلي از شفافيت افتاده و تشخيص را دشوار كرده باشد.
حوادث بعد از انتخابات از چند جهت حالت فتنه داشت:
 

1-1) آفت سنجيدن حق با اشخاص:
 

سابقه و مواضع پيشين جريان فتنه و جايگاه كنوني برخي از آنها در حاكميت، بطلان مواضع آنها را از صراحت انداخته بود و در واقع حق زير سايه سابقه و جايگاه آنها در ابهام فرو رفته بود.
براي بخش قابل توجهي از افكار عمومي خصوصا راي دهندگان به مهندس موسوي باورپذير نبود كه اين افراد(جريان فتنه) به صورت نظام اسلامي چنگ بزنند و در مقام معارضه با آن قرار گيرند.
 

2-1) آفت عدم تفكيك طرف پيروز انتخابات از اصل انقلاب و نظام
 

برخي حواشي منفي و نقاط ضعف طرف پيروز در قبل از انتخابات مانند(ماجراي مرحوم كردان، مشايي، رحيمي) و نيز برخي گفتارها و رفتارهاي آقاي احمدي‏نژاد در مناظره‏ها كه با مظلوم‏نمايي رقبا همراه شد و به نوعي در جامعه بويژه نخبگان تلقي منفي بوجود آورد موجب شد حق در سايه اين مسايل، باابهام و ترديد روبرو گردد و افراد و مجموعه ها را براي دفاع از واقعيتها(سلامت انتخابات) در عمل دودل و با ترديد مواجه نمايد. خصوصا كساني از اردوگاه اصول گرايان كه به هر دليلي درست و يا نادرست به مخالفان سرسخت احمدي نژاد در انتخابات تبديل شده بودند و حاضر شدند با مخالفان سنتي و قديمي خود عليه او ائتلاف نمايند.
اين افراد به دليل آن كه حمايت از اصل سلامت انتخابات و مقابله با تهمت هاي زده شده به نظام را به نوعي تاييد طرف پيروز انتخابات و ريختن آب به آسياب مخالف خود تلقي مي كرند، علي رغم دانستن واقعيت ها در بهترين حالت سكوت و برخي به ترديد ها دامن زدند.
 

3-1) آقت جابجا شدن متن و حاشيه و مسايل اصلي نسبت به مسايل فرعي
 

حوادثي مانند حادثه كوي دانشگاه، كهريزك و برخوردهاي ناگزير نيروهاي انتظامي نيز به فتنه‏گون‏تر شدن مسايل كمك ‏كرد و بسترهاي رواني و تبليغاتي فراواني بوجود آورد كه در سايه آنها مسايل اصلي كه حضور 40 ميليوني مردم و نيز اتهام و ظلم نسبت به نظام و مردم بود، در حاشيه قرار گرفت. اين حوادث اگرچه در جاي خود مهم و قابل بررسي و پيگيري است اما جريان شكست خورده در انتخابات كه ادعايش در تقلب در انتخابات، پس از ناتواني در ارائه مستندات مانند يخي در حال آب شدن بود، مسايل اين چنيني را بهترين فرصت براي فرار از پاسخگويي به ادعاي خود در مورد سلامت انتخابات ديد و اساس فضاي تبليغاتي و جنگ رواني خود را در داحل و حارح بر آن استوار كرد و نظام را در معرض تهمت هاي بيشر مانه اي مانند تجاوز جنسي قرار داد و تلاش كرد حاشيه را بر متن غالب نمايد كه متاسفانه بايد گفت ضعف بصيرت خواص موجب شد جريان مذكور در اين كار تا حد زيادي موفق شود و فتنه را طولاني تر نمايد.
 

4-1) آفت غفلت از دشمن و عدم مرزبندي با آن
 

شدت و حدت مسايل بعد از انتخابات و شكل گرفتن منازعات به صورت سنگين در داخل از يك سو و وجود تفكر غلط در جريان فتنه براي استفاده از ظرفيت هاي دشسن خصوصا ظرفيت هاي انبوه رسانه اي به نفع خود از ديگر سو موجب غفلت از دشمن و اهدافش شد. اين مسئله موفعيت استثنايي در اختيار جريان ضدانقلاب خارح و داخل قرار داد تا با فضاسازي‏هاي گسترده و رسانه‏اي سنگين و دروغگويي، تهمت زني و ايجاد جنگ رواني شرايط بوجود آمده را مبهم تر و غبار آلودگي واقعيت ها را بيشتر كند.
در اين بين عدم تبري جريان فتنه از دشمن و رسانه هاي ماهواره اي آنها مانند بي بي سي فارسي موقعيت مهمي در اختيار آنها قرار داده بود تا در بخش هايي از جامعه و مردم داراي اعتبار و اعتماد باشند.
 

2) طرح بصيرت به صورت يك گفتمان و انتخاب راهبرد روشنگري و شفاف‏سازي در برابر فتنه :
 

طرح برجسته و گفتماني بصيرت به عنوان ضرورت اصلي در مقابله هوشمندانه با فتنه و به متن آوردن راهبرد شفاف‏سازي و روشنگري در كنار ساير اقدامات لازم از يك سو و محور شدن خود رهبر انقلاب در انجام روشنگري و بصيرت افزايي مردم و نخبگان از سوي ديگر، كليد حل مسايل بعد از انتخابات است.
ايشان در بيش از 30 سخنراني بعد از انتخابات، باشفاف‏سازي گام به گام و مرحله به مرحله كه با صبر و حوصله نسبت به گستاخي‏هاي پي در پي فتنه گران و پافشاري بر راهبرد روشنگري در برابر برخي مطالبات به حق اما پيچيده كننده فتنه مانند محاكمه و دستگيري سران فتنه، به تدريج فضا را شفاف و زمينه‏هاي بروز و ظهور فتنه‏گران را كاهش دادند و لذا ريزش‏ها در اين جريان و انسجام در جريان حزب اللهي بيشتر و بيشتر شد كه راهپيمايي 9 دي و 22 بهمن نقاط اوج آن بود.
اين سياست‏ها و اقدامات را مي توان يه سه مقطع زماني تقسيم كرد:
 

1-2) بعد از انتخابات تا خطبه هاي نماز جمعه 29 خرداد 88
 

در اين فاصله زماني، حفظ جريان غير پيروز در چارچوب نظام و جلوگيري از شكسته شدن مرزهاي قانوني و جمهوريت توسط آنها، محوري ترين رهيافت رهبر معظم انقلاب در اين مقطع و محدوده زماني است.
پذيرفتن آقاي مهندس موسوي در روز 24 خرداد علي رغم صدور بيانيه وي كه انتخابات را شعبده بازي مي‏دانست و اعلام كرده بود كه اسير و تسليم نتايج آن نخواهد شد و آگاه كردن وي از عواقب و پيامدهاي چنين مواضعي از اولين اقدامات ايشان در اين چارچوب است. لزوم پيگيري اعتراضات و شكايات از طريق مرجع قانوني شوراي نگهبان و اعلام اطمينان به مهندس موسوي مبني بر رسيدگي با دقت به شكايت از جمله تاكيدات رهبري انقلاب در اين ديداراست. همچنين رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به تحريكات دشمن و برخي طراحي هاي پشت صحنه براي به آشوب كشاندن خيابانها، خطاب به آقاي موسوي گفتند كه جنس شما با اينگونه افراد متفاوت است و لازم است كارها را با متانت و آرامش پيگيري كنيد .
ديدار با اعضاي ستاد كانديداهاي انتخابات و گفتگوي شفاف و رودرو با آنها، ابتكار ديگر رهبر معظم انقلاب در اين راستاست. در اين ملاقات ايشان ضمن شنيدن نقطه نظرات آنها به اطمينان دادند كه اگر بررسي اشكالات جتي مستلزم شمارش مجدد برخي صندوقها بود، اين كار نيزحتماً با حضور نمايندگان ستادها انجام شود تا براي همه اطمينان بوجود آيد. و بالاتر از آن گفتند كه وجود آنكه مسئولان برگزاري انتخابات در دوره هاي متعدد گذشته از سلايق مختلف بوده اند و من به آنها اعتماد كرده ام ولي اين اعتماد نبايد مانع از بررسي شبهه ها و اشكالات و روشن شدن حقايق شود.
خطبه‏هاي نماز جمعه 29 خرداد. يكي از نقاط عطف حوادث بعد از انتخابات، خطبه هاي تعيين كننده نماز جمعه 29 خرداد بود كه بعد از آن كه يك مرحله مهم از ريزش‏ها در جريان فتنه خصوصاً بدنه مردد در اين مقطع صورت گرفت.
 

2-2) از مقطع 29 خرداد تا حادثه عاشورا
 

مهمترين رويكرد اين مقطع را مي توان اتمام حجت حداكثري نظام و رهبري با جريان فتنه براي بازگشت آنها به نظام و جبران خطاها و اشتباهات گذشته دانست. مهمترين مواضع و افدامات در اين مقطع عبارتند از:
استفاده حداكثري از ظرفيت هاي قانوني براي متقاعد كردن جريان مردد و معترض به نتايح انتخابات با نمديد مهلت رسيدگي به شكايات و اضافه شدن برخي اشخاص علاوه بر شوراي نگهبان در بازشماري آراء(افنخار جهرمي و ابوترابي، ولايتي، حداد عادل).
- تفكيك مردم معترض از آشوبگران و ضد انقلاب.
- گفتگو با نخبگان به طور مستقيم براي اصلاح ذهنيت‏ها.
-افشا و برجسته كردن نقش استكبار در حوادث بعد از انتخابات.
- محكوميت حوادثي مانند كهريزك و كوي دانشگاه و دستور برخورد با متخلفان.
- آگاهي بخشي به مردم و نخبگان بطوري كه جاي متن و حاشيه جابجا نگردد.
- هشدار دائمي به نخبگان و خواص براي ايفاي نقش روشنگري و شفاف‏سازي و پرهيز از سخن دوپهلو.
- تاكيد بر جذب حداكثري و دفع حداقلي به عنوان سياست محوري نظام در عين برخورد قاطع با كساني كه در معارضه عملي با نظام قرار گيرند.
- بازخواني تجربه ده ساله اول انقلاب و مشي امام (ره) در برابر جريانات و حوادث فتنه گون آن.
- برجسته كردن مسئله برائت از ضد انقلاب داخل و خارج در فضاي افكار عمومي و مردم و در انفعال قرار دادن جريان فتنه.
- تبيين آرايش و قطب‏ بندي واقعي شكل گرفته به صورت جريان انقلابي و جريان ضد انقلاب، بجاي معترض و غيرمعترض يا شكست خورده و پيروز كه با آشكار شدن برخي مواضع ضد انقلابي در روز قدس، 13 آبان، 16 آذر و حوادث عاشورا و ... صورت گرفت.
- مراقبت و هشدار نسبت به حركت‏هاي ظاهرا حقي كه كه به فتنه گون‏تر شدن فضا مي‏انجاميد.
 

3-2) از حادثه عاشورا تا 9 دي و 22 بهمن
 

اين مقطع را مي توان مقطع باز نمايش اقتدار مردمي نظام و انزواي جريان فتنه نام نهاد كه از جبهه انقلاب بعداز 8 ماه رفع مظلوميت شد و حباب توهم جريان فتنه فرو نشست.
 

3) تاكيد بر فصل الخطاب بودن قانون:
 

از محوري‏ترين تدابير رهبر انقلاب كه در شرايط فتنه حكم تعيين زمين و قاعده بازي را داشت، تاكيد بر فصل الخطاب بودن قانون (خصوصاً در سخنراني نماز جمعه 29 خرداد) و انجام اعتراضات تنهااز مسير قانون و راههاي قانوني و مراجعه به نهادهاي قانوني بود. خصوصاً در شرايطي كه جريان فتنه گر و برخي خودي‏هاي غافل تأكيد بر حكميت و مذاكره و مصالحه و حل و فصل مسئله از راههايي داشتند كه مديريت كار را از دست نظام خارج و فرجام مسئله را نامشخص كرده و بر پيچيدگي فتنه مي‏افزود.
 

4) بوجود آوردن فضاي فعال در جريان انقلاب با تحليل جنگ نرم از فضاي بعد از انتخابات و افشاي محورهاي اصلي آن :
 

پيش از اين بارها رهبر انقلاب نسبت به تهديد نرم در شرايط گوناگون هشدار داده و آنرا تحليل كرده بودند. از تهاجم فرهنگي در دهه هفتاد تا طرح بازساري شده فروپاشي شوروي سابق در دوره اصلاحات. اما شرايط بعد از انتخابات، فضاي عيني‏تري را براي درك و عمق پيدا كردن جامعه و خواص نسبت به جنگ نرم بوجود آورد كه رهبر انقلاب با تمركز بر آن و افشاي زوايا و ابعاد آن در شرايط جديد، در چند ديدار مهم مانند ديدار با شعراء، دانشجويان و اساتيد دانشگاه در ماه رمضان و ديدار با خبرگان رهبري و نيز ديدار با بسيج، فضاي فعالي را در نيروهاي انقلاب خصوصاًبدنه اجتماعي و نخبگاني در مواجهه با حوادث بعد از انتخابات بوجود آوردند و بستر مناسبي نيز براي مواجهه فعال و مهياتر جامعه و نخبگان با مسئله جنگ نرم در آينده ايجاد كردند.
 

5) ناكام گذاشتن استراتژي فشار از پايين و چانه زني در بالا:
 

محور اصلي حركت جريان فتنه بعد از انتخابات به عقب راندن نظام در مواضع اصولي آن بود و رهبر انقلاب هدف مركزي اين راهبرد محسوب مي‏شد. ايستادگي رهبري و قاطعيت ايشان علي رغم فشارها، جريان فتنه را در مقاطع گوناگون كاملاً مأيوس كرد.
در روزهاي ابتدايي بعد از انتخابات يكي از محورهاي اصلي جريان فتنه، فشار از پايين و چانه زني از بالا بود كه طي روزهاي ديگر نيزبه صورت محدودتر ادامه پيدا كرد ولي خطبه‏هاي نماز جمعه 29 خرداد نقطه يأس آنها شد.
در حوادث روزهاي بعد از خطبه‏هاي نماز جمعه، روز قدس، 13 آبان، 16 آذر و عاشورا و تاسوعا تا 22 بهمن، همين خواسته محور اصلي بود. بعد از حادثه تلخ روز عاشورا و راهپيمايي 9 دي، برخي چانه زني‏ها از سوي جريان فتنه به شكل‏هاي گوناگون مكتوب و شفاهي به منظور تنازل نظام و رهبري از مواضع اصولي صورت پذيرفت اما همه اين تلاشها در برابر قاطعيت رهبري، ناكام ماند. نهايتاً روز 22 بهمن يك نقطه پايان در استراتژي فشار از پايين و چانه زني از بالا در جريان فتنه بود.

ج) نتايج مديريت مقام معظم رهبري در حوادث بعد از انتخابات
 

1) اقتدار مردمي و معنوي انقلاب و رهبري:
 

حادثه عظيم 9 دي و راهپيمايي 22 بهمن پس از ماهها مظلوميت انقلاب و رهبري و جنگ رواني سنگين تبليغاتي و رسانه‏اي همراه با دروغ و تهمت، توانست سيماي مقتدر نظام اسلامي و پايگاه عظيم مردمي و اعتماد ملت به انقلاب و مقام معظم رهبري را به نمايش بگذارد.
2) انزواي سياسي و مردمي جريان فتنه

حوادثي مانند هتك حرمت عاشورا و راهپيمايي عظيم و پرابهت ملت ايران در روز 9دي و خصوصاً راهپيمايي بي سابقه 22 بهمن بعد از 8 ماه فتنه گري، موجب شد كه جريان فتنه و عناصر كليدي آن در حوزه سياسي و حاكميت و مهمتر از آن، از نظر پايگاه اجتماعي و مردمي منزوي و آنها را كه مي‏خواستند با ابزار ظرفيت‏هاي اجتماعي مانند تجمع و راهپيمايي، نظام و انقلاب و رهبري را در بين مردم بي اعتبار كنند، در بين ملت ايران بي اعتبار شوند.

3) انسجام بيشتر بين مردم از يك سو و بين مردم و نظام از سوي ديگر:
 

ايجاد شكاف بين بخش‏ها و طبقات گوناگون مردم و قرار دادن مردم رودروي يكديگر و نظام و رهبري، از محوري‏ترين اهداف استكبار بود، اما راهپيمايي 9دي و 22 بهمن كه با تنوع حضور اقشار مردم همراه و در مواضع و شعارها به نفع نظام و انقلاب نيز كاملاً يكدست و منسجم بود، نمايش روشني از انسجام دروني كشور بود.

4) شكست سنگين ضد انقلاب استكباري و دنباله‏هاي داخلي آنها و بالا رفتن ضريب امنيتي كشور:
 

در حوادث بعد از انتخابات، يكبار ديگر استكبار و ضد انقلاب نقاب دار و آشكار داخلي با تمام قوا و توان به ميدان آمدند و هر آن چه در اختيار داشتند براي مقابله با جمهوري اسلامي از نظر سياسي، رواني و تبليغاتي و كمك‏هاي مالي و اقتصادي و نرم‏افزاري بسيج كردند اما شكست سنگيني را تجربه كردند كه برايشان قابل تصور نبود. پيروزي نظام در اين رويارويي مانند همه پيروزي‏هاي گذشته، ضريب امنيت و آسيب ناپذيري جمهوري اسلامي و تجارب مسئولين و خودآگاهي مردم را بالاتر برد.
 

5) افزايش جايگاه و موقعيت منطقه‏اي و بين‏المللي جمهوري اسلامي :
 

از جمله موارد آسيب ديده در جريان حوادث بعد از انتخابات، موقعيت منطقه‏اي و بين‏المللي جمهوري اسلامي بود كه در راهپيمايي 9 دي و خصوصاً راهپيمايي بي نظير 22 بهمن تا حد زيادي ترميم شد.
منبع:ويژه نامه نوروزي روزنامه جوان
 



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 299
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ

 نويسنده : پل گريک رابرتز (1)
 

آيا اعتراضات ناشي ازانتخابات ايران ، يک « انقلاب رنگي » ديگر با رهبري آمريکاست ؟
 

چکيده :
 

درميان انبوه مطالبي که به بهانه اعتراضات خياباني سال گذشته ايران در مطبوعات غربي و به ويژه آمريکايي انتشاريافت، کمتر مطلبي است که به ارتباط اين اعتراضات و طرح هاي دولت آمريکا براي ايجاد بي ثباتي درايران اشاره کرده باشد. نويسنده اين مقاله با اشاره به صدور فرماني از سوي جرج بوش براي صدور مجوز انجام طرح هاي مخفيانه از طرف سيا و نيز درخواست دولت بوش از کنگره آمريکا براي تصويب بودجه اي چهارصد ميليون دلاري جهت انجام اين عمليات ها در ايران، رد پاي طرح سيا را در اين اعتراضات دنبال مي کند.
تعدادي از مفسران ، باور آرمان گرايانه خود را نسبت به خلوص (گفته ها و اعمال) موسوي ، منتظري و جوانان طرفدار غرب در تهران ابراز کرده اند.طرح بي ثبات کردن سيا که دو سال پيش اعلام شد، مي تواند برخي از زواياي رويدادهاي جاري را روشن کند. ادعايي که مطرح مي شود اين است که احمدي نژاد آراي مردم را ربوده است، چون نتيجه اين انتخابات، به محض اتمام رأي گيري و قبل ازآنکه امکان شمارش تمام آرا وجود داشته باشد، اعلام شده است. اما موسوي پيروزي خود را چند ساعت قبل از پايان زمان رأي گيري اعلام کرد. اين يکي از ترفندهاي کلاسيک سيا براي بي ثباتي در کشورهاست که براي بي اعتبار کردن نتيجه مقابل آن طراحي شده است. اين ترفند، اعلام زود هنگام نتيجه رأي گيري را ايجاب مي کند. هرچه زمان مداخله بين اعلام پيش دستي جويانه پيروزي و اعلام نتيجه نهايي آرا بيشتر باشد، موسوي بيشتر مي تواند اين احساس را ايجاد کند که مقامات درحال استفاده از زمان براي دستکاري در آرا هستند. جالب اين است که مردم فريب اين ترفند را نمي خورند.
درمورد اتهام آيت الله منتظري در ارتباط با تقلب در انتخابات، بايد گفت که در ابتدا او براي جانشيني آيت الله خميني انتخاب شده بود ، اما قافيه را به رهبر عالي فعلي ايران باخت. از نظر او ، اين اعتراضات فرصتي است براي تسويه حساب با آيت الله خامنه اي. منتظري انگيزه لازم را براي به چالش کشيدن اين انتخابات دارد، چه سيا که در بهره برداري از سياست مداران ناراضي پيشينه اي موفقيت آميز دارد، در آن دخل و تصرف کرده باشد، چه نکرده باشد.
در ايران، بسياري از منتفذين در برابر احمدي نژاد صف آرايي کرده اند، چرا که او آنها را به فساد متهم کرده است و جمعيت روستايي ايران را مخاطب قرار داده است، يعني مناطقي که مردم آن اعتقاد دارند، شيوه زندگي برخي از صاحب منصبان و روحانيون، نشانگر زياده روي آنها در کسب قدرت و پول است. با اين حال، اين گفته عيب جويان آمريکايي احمدي نژاد که او يک مرتجع محافظه کاراست که در برابر آيت الله ها، صف آرايي کرده است، عجيب به نظر مي رسد.
مفسران در حال «توضيح و تفسير» انتخابات ايران براساس توهمات،انگاره ها، عواطف و علاقه مندي هاي خود هستند. نتيجه نظرسنجي هايي که قبل از انتخابات انجام شده بود، پيش بيني کرده بودند، پيروز انتخابات احمدي نژاد است. اين پيش بيني چه دقيق و درست بوده باشد چه نباشد، تاکنون هيچ مدرکي فراتر از حدس و گمان براي اين ادعا که درانتخابات تقلب رخ داده، ارائه نشده است، اما گزارش هاي معتبري وجود دارد که سيا دو سال است که براي بي ثبات کردن حکومت ايران در حال فعاليت است.
در بيست و سه مي 2007 ، براي ان راس و ري چارد اسپوزي تو به شبکه خبري « اي بي سي» گزارش داده اند:«آنطور که مقامات فعلي و پيشين جامعه فعلي اطلاعاتي مي گويند، سيا تأييد محرمانه رئيس جمهور را براي تشديد عمليات پنهاني «سياه» براي بي ثبات کردن حکومت ايران دريافت کرده است».
در بيست و هفت مي 2007، « لندن تلگراف» به طور مستقل گزارش داد که: «آقاي بوش مدرکي رسمي را به امضا رسانده که برطرح هاي سيا براي راه اندازي يک مبارزه تبليغاتي و ضد اطلاعاتي به منظور بي ثبات و نهايتاً سرنگون کردن حاکميت تئوکراتيک روحانيون صحه مي گذاشت».
در شانزده مي 2007، « تلگراف» گزارش داده بود که جنگ طلب نئوکان دولت بوش يعني جان بولتون به « تلگراف» گفته است که پس از آنکه تحريم هاي اقتصادي و تلاش ها براي راه اندازي يک انقلاب مردمي در ايران با شکست مواجه شد، حمله نظامي از سوي ايالات متحده به ايران، «آخرين گزينه» خواهد بود.
در بيست و نه ژوئن 2008 ، س ي مور هرش در« نيويورکر» گزارش کرد که « طبق نظر منابع نظامي، اطلاعاتي و کنگره اي فعلي و پيشين، سال گذشته کنگره با درخواستي که از سوي پرزيدنت بوش براي تأمين بودجه افزايش گسترده دامنه عمليات هاي پنهاني عليه ايران ارائه داده بود، موافقت کرده است. اين عمليات ها که رئيس جمهور براي انجام آنها درخواست چهارصد ميليون دلار بودجه کرده است، در قالب يک فرمان رياست جمهوري که توسط بوش به امضا رسيده، براي بي ثبات کردن رهبري مذهبي اين کشور طراحي شده اند».
بدون شک اعتراضات صورت گرفته در تهران، مشخصات اعتراضات انجام شده با رهبري سيا درگرجستان و اکراين را داراست. بايد مطلقاً کوربود که اين مشخصات را نديد.دانيل مک آدامز نيز نظراتي در اين باره ابراز کرده است. مثلاً گفته است که کنت تيمر من نو محافظه کار، روز قبل از انتخابات در مطلبي نوشته است: «در اينجا صحبت از يک «انقلاب سبز» تدارک ديده شده باشد، به ويژه اگر موسوي و طرفدارانش به همان اندازه که ادعا مي کنند،نسبت به پيروزي خود مطمئن بوده باشند؟ به نظر مي رسد که اين امر مدرکي روشن از دست داشتن ايالات متحده در اعتراضات مربوط به انتخابات باشد.
تيمرمن ادامه مي دهد و مي نويسد که: « اقدام ملي براي دموکراسي» ميليون ها دلار را براي تشويق انقلاب هاي « رنگي» هزينه کرده است ... به نظر مي رسد، بخشي از اين پول به دست گروه هاي طرفدار موسوي رسيده باشد که با سازمان هاي غيردولتي بيرون ايران که اقدام ملي براي دموکراسي هزينه آنها را تأمين مي کند ارتباط دارند. « بنياد دمکراسي براي ايران» خود تميرمن نئوکان « يک سازمان خصوصي غيرانتفاعي است که در سال 1995 با پول اهدايي از سوي اقدام ملي براي دمکراسي به منظور تشويق دمکراسي و حاکم کردن حقوق بشردرايران با معيارهاي مورد پذيرش بين المللي، تأسيس شده است».
 

پي نوشت :
 

1. Poal Craig Roberfs ، محقق ، استاد دانشگاه، نويسنده و منتقد دو حزب آمريکا.
 

منبع انگلیسی : www.countercurrents.org/منبع:نشريه سياحت غرب شماره 72



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 440
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ

رئيس جمهور آمريكا با ارسال گزارشي، اقدامات واشنگتن را در حوزه جنگ نرم عليه جمهوري اسلامي ايران در فتنه سال 88، براي كنگره و سناي آمريكا شرح داد.
باراك اوباما در گزارش خود كه براي رؤساي كنگره و مجلس سناي آمريكا- نانسي پلوسي و جوزف بايدن- ارسال شده، شرح مفصلي از اقدامات ضدايراني دولت خود در حوزه اطلاع رساني ارائه كرده است. به گزارش فارس، براساس گزارش اوباما ، مجموعه اين اقدامات تحت عنوان بندي به اصطلاح قانوني با نام بند 1264 ( قانون قربانيان سانسور ايران ) انجام مي شود. براساس گزارش اوباما، محور اصلي عمليات رسانه اي كاخ سفيد عليه ايران، نهادي دولتي به نام « شوراي پخش مديران» (
BBG) است و شبكه خبر فارسي صداي آمريكا (PNN) و راديو فردا متعلق به راديو آزاد اروپا/ راديو آزادي (RFE/RL) از جمله رسانه هايي هستند كه در اين پروژه نقش دارند و به ادعاي اوباما، ايراني ها از اين طريق مي توانند به اخبار سانسور نشده و بي طرفانه دست يابند. در اين ميان تلويزيون شبكه خبر فارسي صداي آمريكا و راديو فردا نيز به صورت 24 ساعته به پخش برنامه و اخبار مي پردازند.
در ادامه اين گزارش به تلاش دوچندان آمريكايي ها براي دامن زدن به ناآرامي ها در ايران، درست روز بعد از انتخابات اشاره شده است. گزارش اوباما در اين زمينه تصريح مي كند: «روز بعد از انتخابات شبكه خبر فارسي صداي آمريكا دو برنامه جديد را در دستور كار خود قرار داد تا به ايرانيان درباره حوادث كشورشان اطلاع رساني كند. در يك «برنامه صبحگاهي جديد» يك «گزارش ويژه» دو ساعته قرار داده شد كه به اخبار انتخابات و حوادث پس از آن مي پرداخت.»
در گزارش اوباما سه منبع اصلي براي تامين محتواي برنامه هاي ضدايراني رسانه هاي دولتي آمريكا ذكر شده است. اين منابع عبارتند از؛ «1) تصاوير ويدئويي تهيه شده توسط شهروندان روزنامه نگار ايراني؛2) تلفن هاي بينندگان از داخل كشور و تشريح آنچه ديده بودند؛ و 3) گزارش هايي از واكنش هاي ايرانيان خارج از كشور و همچنين واكنش هاي رسمي كشورهاي مختلف از جمله آمريكا.»
فركانس هاي ماهواره اي جديد، يك مسير اينترنتي حفاظت شده، تويتر و فيس بوك از ديگر ابزارهايي بودند كه واشنگتن در فتنه سال 88 از آنها براي گسترش اغتشاشات استفاده كرد. در گزارش دولت آمريكا در مورد اين ابزارها آمده است؛ «اداره « شوراي مديران پخش»، به منظور پشتيباني از برنامه ها، فركانس هاي ماهواره اي جديدي را پيش بيني نمود تا از قبل بر انسداد فركانس هاي امواج پخش اخبار توسط دولت ايران پيش دستي نمايد. همچنين يك مسير اينترنتي حفاظت شده و منحصر به فرد براي ايراني ها تعبيه گرديد تا تصاوير ويدئويي خود را به شبكه خبر فارسي صداي آمريكا ارسال نمايند. خدمات وب سايت «تويتر» نيز به صفحات وب سايت «فيس بوك» و وبلاگ ها افزوده شد.»
علي رغم شكست اين اقدامات، گزارش اوباما نشان مي دهد آمريكا از توطئه عليه جمهوري اسلامي دست نكشيد، و به دنبال گسترش و تنوع بخشيدن به گزينه هاي خود است؛ «دولت انتظار دارد كه با استفاده از كاربردهاي جديد موبايل هاي آيفون و اندرويد (
Android)، صاحبان موبايل در ايران و ديگر نقاط جهان بتوانند:
* به وب سايت شبكه خبر فارسي صداي آمريكا دسترسي داشته و در صورت تمايل مقاله ها را ابتدا دانلود و سپس بخوانند.
* قطعه هاي خبري را به صفحات تويتر يا فيس بوك خود بفرستند تا از اين طريق اخبار بخش فارسي صداي آمريكا به صورت ويروسي منتشر شود.
* به صفحه تويتر مخصوص شبكه خبر فارسي صداي آمريكا دسترسي يابند.
* تصاوير ويدئويي و عكس را در وب سايت شبكه خبر فارسي صداي آمريكا آپلود نمايند.
اين امر به ايراني ها اجازه مي دهد تا اطلاعات و تصاوير خود را بدون ذكر نام ارسال نمايند تا صداي آمريكا نيز آنها را پس از بررسي پخش نمايد.»
براساس گزارش اوباما، جوانان هدف اصلي پروژه جنگ نرم آمريكا عليه ايران هستند كه سعي مي شود مستقيم و غيرمستقيم بر ذهن و رفتار آنها تاثيرگذاري شود. اين گزارش در اين مورد به طور اختصاصي به برنامه هاي راديو فردا اشاره مي كند؛
«راديو فردا تلاش كرده تا طيف گسترده اي از اطلاعات مربوط به مسائل داخلي و خارجي را در اختيار شنوندگان ايراني قرار دهد. راديو فردا در ابتداي هر ساعت برنامه اخبار را پخش مي كند، پس از آن گزارش ها، مصاحبه ها و همچنين بخش هايي پخش مي شوند كه به مسائل جوانان، زنان، فرهنگ، اقتصاد و سياست مي پردازند. راديو فردا كه عموما بر مخاطبين جوان تمركز كرده فضايي را بوجود آورده تا ايرانيان علاوه بر دسترسي به جهان خارج، با يكديگر نيز در ارتباط باشند.
راديو فردا سعي دارد از طريق آخرين تكنولوژي هاي اينترنتي و وب سايت هاي اجتماعي در كنش متقابل با شنوندگان خود قرار گيرد. در وب سايت راديو فردا، اخبار كوتاه، گزارش هاي خبري، مصاحبه ها، تحليل ها، تفسيرها، بخش ارسال نظرات، بخش عكس و همچنين قطعات صوتي و تصويري قرار داده شده اند تا كنش متقابل با بينندگان تقويت گردد.»
اين گزارش به جدال ماهواره اي ايران و آمريكا اشاره كرده و قيد مي كند: «شوراي مديران پخش قبل و پس از انتخابات رياست جمهوري ايران، با تنظيم فركانس ها و اضافه سازي ظرفيت هاي ماهواره اي جديد به مقابله با پارازيت هاي ماهواره اي دولت ايران مي پردازد. «شوراي مديران پخش خبر» به طور مداوم اقدامات ايران براي ارسال پارازيت را زيرنظر دارد. اين اداره مهندسين متخصص خود را به كار گمارده تا با تدوين استراتژي هاي لازم از دسترسي مخاطبين به برنامه ها اطمينان حاصل نمايند. اين چالش بالاخص زماني بزرگتر مي شود كه بدانيم برنامه ها بايد از فركانس هاي آشنا براي مخاطبين خارج شده و يا به ماهواره هايي كه كمتر توسط ايراني ها استفاده مي شوند منتقل گردند.»
اوباما در مورد ابزار راديويي دولت آمريكا در جنگ نرم عليه ايران گزارش مي دهد: «اداره «شوراي مديران پخش» پس از 15ژوئن، تعداد فركانس هاي موج كوتاه راديو فردا را دوبرابر كرده است. اين افزايش در زمان صبح همچنين اوايل و اواسط عصر رخ مي دهد يعني زماني كه بيشترين مخاطبين در كنار راديوها قرار گرفته اند. بدين ترتيب فركانس هاي ارسال امواج راديو فردا از 5 به 10افزايش يافتند.»
اين گزارش با اشاره به نقش برجسته اينترنت در جنگ رسانه اي عليه جمهوري اسلامي ايران، اقدامات كاخ سفيد در اين حوزه را اينگونه تشريح مي كند: «قبل از انتخابات، تلاش هاي «شوراي مديران پخش» بيشتر بر وب سايت هاي فيلترشكن متمركز بود. همچنين يك نرم افزار فيلترشكن نيز وجود داشت كه به كاربران ايراني اجازه مي داد تا به برنامه هاي شبكه خبر فارسي صداي آمريكا و همچنين راديو فردا دسترسي يابند.
بعد از افزايش رسمي سانسور در فضاي بعد از انتخابات خود ايراني ها به دنبال راه هايي بودند تا بر اين مشكل فايق آيند. «شوراي مديران پخش» در تلاش است تا با يافتن منابع جديد براي حمايت از قراردادهاي فعلي با فروشندگان نرم افزارهاي فيلترشكن و همچنين يافتن نرم افزارهاي جديد، به مقابله با اخلال هاي دولت ايران در برنامه هايش بپردازد. «شوراي مديران پخش» وب سايت ها و نرم افزارهاي فيلترشكن جديد معرفي كرده و تلاش خواهد كرد تا انطباق پذيري و سازگاري كاربران ايراني را افزايش دهد.»
گزارش مذكور درباره نقش شبكه خبر فارسي صداي آمريكا در اغتشاشات پس از انتخابات مي گويد: «پوشش خبري ناآرامي هاي انتخابات ژوئن 2009 در شبكه خبر فارسي صداي آمريكا با برقراري شبكه گسترده ارتباطات كاركنان اين بخش در داخل ايران- روزنامه نگارها، فعالين، تحليل گران سياسي- و همچنين كمك هاي شهروندان روزنامه نگار ايراني كه تصاوير ويدئويي و عكس از تظاهرات و ديگر وقايع تهيه مي كردند، رشد چشمگيري يافت. بخش فارسي صداي آمريكا در موبايل ها نيز قابل دسترسي است. در ماه هاي بعدي امكانات بخش موبايل اين شبكه خبري افزايش خواهند يافت.»
گزارش اوباما درباره منابع مالي اين پروژه آمريكايي تصريح مي كند: « برنامه هاي اداره « شوراي مديران پخش» براي استفاده از مقادير اختصاص يافته طبق بخش 1244 عبارتند از :
الف) شناسايي و سپس بسط يا توليد برنامه ها و پلت فرم هاي ويژه؛ و
ب) بسط يا توليد ظرفيت انتقال اطلاعات از طريق ماهواره، راديو و يا اينترنت.
پخش خبر به ايران از طريق تلويزيون، راديو، اينترنت و ديگر پلت فرم هاي ديجيتالي يكي از اولويت هاي اداره «شوراي مديران پخش خبر» باقي مي ماند. پيرو مبالغ اختصاص يافته براي سال مالي 2010 در «قانون تخصيص هماهنگ» «شوراي مديران پخش» به پشتياني خود از برنامه هاي ما ]دولت آمريكا[ براي برقراري ارتباط با مخاطبين ايراني كه اهميت زيادي دارد، ادامه خواهد داد.
ما از منابع « صندوق پشتيباني اقتصادي» (
ESF) و « صندوق دموكراسي حقوق بشر» (HRDF) استفاده مي كنيم تا به مردم ايران ابزار لازم براي دستيابي به حقوق اوليه و تعيين حق سرنوشت خويش را ارائه كنيم. اين برنامه ها در سه حوزه عمده قرار مي گيرند: (1) تقويت سازمان هاي جامعه مدني؛ (2) افزايش آگاهي و تقويت حاكميت قانون كه شامل تبعيت از مفاد قانون اساسي و قوانين جاري ايران است و (3) افزايش آزادي بيان از طريق استفاده خلاقانه از رسانه هاي جديد به منظور درگير ساختن جوانان، آموزش روزنامه نگاران طبق استانداردهاي بين المللي و تدارك دسترسي به اطلاعات فيلتر نشده در اينترنت و همچنين تدارك امكانات زبان فارسي براي اين رسانه ها و ابزار جديد.»
اين گزارش از قراردادهاي جديد با شركت هاي تكنولوژيكي خبر داده و گسترش اقدامات خود ضد جمهوري اسلامي ايران را اينگونه شرح مي دهد: توسعه و بهبود سخت افزاري و نرم افزاري لازم در انتقال اطلاعات انجام گرفته است. «شوراي مديران پخش» چهار فركانس ماهواره اي جديد، يك صفحه در تويتر، كاربردهاي جديد در آيفون و اندرويد اضافه كرده و همچنين تعداد باندهاي موج كوتاه راديو فردا را دو برابر كرده تا از انتقال اطلاعات به مخاطبين ايراني حمايت و پشتيباني كند. همچنين اين اداره، قراردادهاي خود را با شركت هاي تكنولوژيكي ارائه كننده خدمات ضدفيلتر افزايش داده تا وب سايت ها و نرم افزارهاي فيلترشكن جديد به كاربران ارائه كند.
منبع:روزنامه کیهان



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 388
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ

چه کسي « سبز » را انقلاب سبز قلمداد کرد؟

 

نويسنده : دانيل مک آدامز (1)

چکيده :

نويسنده اين مقاله ضمن اشاره به نقش دولت آمريکا در طراحي و راه اندازي انقلاب هاي رنگي در چند کشور جهان، چگونگي اطلاق انقلاب سبز به اعتراضات خياباني ايران را مورد کندوکاو قرار مي دهد. وي با بررسي نقش برجسته سازمان « اقدام ملي براي دمکراسي» در صرف هزينه هاي هنگفت جهت تشويق اين قبيل اقدامات، به طرح اين ايده مي پردازد که چون فعاليت هاي اين سازمان در کنار ديگر طرح هاي دولت آمريکا براي ايجاد بي ثباتي در ايران ، از دو سال پيش کليد خورده است ، احتمال اينکه بخشي از پول هاي هزينه شده توسط اين بخش سازمان از کمپين ميرحسين موسوي در سر آورده باشد نيز وجود دارد.
همانند « انقلاب هاي رنگي» پيشين، اکنون نيز ايالات متحده آغوش گرم خود را به روي قيام « خودانگيخته»! ايرانيان در مخالفت با نتايج انتخابات رياست جمهوري گشوده شده است. اگرچه من ذره اي در غم کساني نيستم و نبايد هم باشم و هيچ آمريکايي ديگري نيز نبايد باشد-که بر کشوري هفت هزار مايل دورتر از ما، چه کساني حکومت مي کنند. اما وقتي اثر انگشت امپراتوري ايالات متحده در اين رويدادهاي تأثيرگذار فرامرزي هويدا مي شود، اين موضوع دقيقاً به من مربوط مي شود. تاکنون چندين مفسر، موضوعي را از زير غبار زمان بيرون کشيده اند که بر اساس گزارش مطبوعات، به صدور يک فرمان رياست جمهوري براي انجام عمليات هاي مخفي عليه ايران مربوط مي شود. راه اندازي عمليات هاي پنهاني عليه يک کشور ديگر، يکي از شيوه هاي رسمي رئيس جمهور به شمار مي رود. در سال 2007- که هنوز تا انتخابات اخير در ايران زمان زيادي راه بود- رئيس جمهور با « اتاق ستاره کنگره»، « گروه 8»، رهبران مجلس و کنگره ملاقاتي ترتيب داد و اجازه استفاده از چهارصد ميليون دلار را براي انجام فعاليت هاي مختلف در ايران کسب کرد؛ ازجمله، آن طور که « واشنگتن پست» گزارش کرد: « فعاليت هاي مختلف از جاسوسي، از ارتباط با فعاليت هاي هسته اي ايران گرفته تا حمايت از گروه هاي شورشي مخالف روحانيون حاکم براين کشور...» نو محافظه کار سابقه دارکنت تيمرمن درباره بازوي ديگر مداخلات فرامرزي آمريکا يعني سازمان « اقدام ملي براي دمکراسي»، در مطلبي که روز قبل از انتخابات نوشت، مشت خود را باز کرده است:« در اينجا صحبت از يک انقلاب سبز در تهران است.» جالب است. در اين فکرم که اين « در اينجا» از کجا آمده است. بدون شک تيمرمن در تهران در حال نوشتن اين مطلب نبوده است. تيمرمن در ادامه با صميميت و صداقت قابل تحسيني مي نويسد: « اقدام ملي براي دمکراسي در طول دهه گذشته، ميليون ها دلار را براي ترويج انقلاب هاي « رنگي» در مکان هايي مانند اوکراين و صربستان، آموزش تکنيک هاي ارتباطاتي و تشکيلاتي مدرن به فعالان سياسي هزينه کرده است.به نظر مي رسد که بخشي از اين پول ها به دست گروه هاي طرفدار موسوي رسيده است که با سازمان هاي غيردولتي بيرون ايران که اقدام ملي براي دمکراسي بودجه آنها را پرداخت کرده است، ارتباط دارند.» حتماً با خود مي گوييد که تبليغات گر قهاري چون تيمرمن از کجا اين چيزها را مي داند؟ خب بايد هم بداند! سازمان وهم آلود خود او يعني « بنياد دمکراسي در ايران»، در ارتباط با « عمليات هاي پنهاني و آشکار» سازمان اقدام براي دمکراسي عليه دولت ايران، با اين سازمان همکاري دارد. بنياد دمکراسي در ايران چگونه به دنبال ترويج دمکراسي در ايران با دلارهاي مالياتي ماست؟

يکي از بنيان گذاران اين بنياد جاشوا موراوچيک در مقاله اش که در « لس آنجلس تايمز» چاپ شده و عنوان گزنده « بمب ايران» را بر آن گذاشته، سرنخ جواب اين سؤال را به ما مي دهد:« صراحتاً بگويم، از نظر من، نکته آزار دهنده تر از اين واقعيت که دولت ايالات متحده به مداخلات خود در اين عصر جادويي جديد اوباما نيز ادامه مي دهد،تعداد افرادي است که درآمريکا مسخر اين رويدادها در دوردست ها شناخته شده اند، رويدادهايي که هماهنگ کننده آنها، مقوله رنگ است. بسياري از صاحب نظران در « همبستگي» با اين « انقلاب سبز»، وب سايت هايشان را به رنگ سبز درآورده اند. انگار که آنها به شکلي اميد بسته باشند که اين بار اين امر کاملاً تحقق خواهد يافت؛ که « قدرت مردم» به راستي به راه افتاده است؛ که اين يک دنياي متفکراست که درآن متصديان اهريمني! - سپاه پاسداران-، « اصلاح طلبان» به پاخاسته اي را سرکوب مي کنند که براي رسيدن به فرداي روشن، دنيايي که درآن همه خواهان آن هستند که درست شبيه به ما باشند - دمکراسي!- توييت هايي را ارسال مي کنند!.» در مواقعي مثل اکنون، من به مت تاي ب ي بزرگ رو مي آورم که بهترين مطالب تمام زمان ها را دراين باره نوشته است که ايالات متحده چگونه به درون اتحاد جماهير شوروي راه پيدا کرد: « وقتي ناظران امروزي برمي گردند و روزهاي نخست شکل گيري شوروي نگاه مي کنند، متعجب مي شوند که چگونه ممکن بوده است که مردم، آن داستان هاي خيالي را که در روزنامه هاي دولتي مي خواندند، باور داشته باشند. منظور توصيفات تکان دهنده درباره تروريست ها و خرابکاران فاشيستي است که براي مسموم کردن منابع آب، خراب کردن ريل ها و قرار دادن خرده شيشه در سوسيس ها توطئه مي کردند. پاسخ احتمالاً اين است که آنها دوست داشتند اين حرف ها را باور داشته باشند، چرا که اين چيزها در قلب هايشان بود و ازخود آنها بر مي آمد.» و اين ماجرا هنوز ادامه دارد...

پي نوشت :

1- Daniel McAdams ، نويسنده و روزنامه نگارآمريکايي.
منبع انگلیسی :
www. lewrockwell.com

 



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 395
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ

 

 

«فتنه» واژه‏اى است كه همه از آن وحشت دارند و نتيجه آن را شوم و ناگوار مى‏دانند، ولى فتنه چيست؟ و نشانه‏هاى آن كدام است؟

فتنه به حوادث پيچيده‏اى مى‏گويند كه ماهيّت آن روشن نيست؛ ظاهرى فريبنده دارد و باطنى مملوّ از فساد؛ جوامع انسانى را به بى‏نظمى، تباهى، عداوت، دشمنى، جنگ و خونريزى، و فساد اموال و اعراض مى‏كشاند. و از همه بدتر اين كه قابل كنترل نيست.

غالباً، در ابتدا چهره حق به جانبى دارد و ساده انديشان را به دنبال خود مى‏كشاند و تا مردم از ماهيّت آن آگاه شوند، ضربات خود را بر همه چيز وارد ساخته است.

فتنه‏ها، هيچ قانونى را به رسميّت نمى‏شناسند؛ ممكن است در يك شهر همه چيز را به آتش كشد و در كنار آن شهر ديگرى باشد كه در امان بماند. فتنه همان‏گونه كه امام عليه السلام در فراز بالا بيان فرمود، مانند گِردباد است كه همه چيز را با خود مى‏چرخاند و مى‏برد و گاه ديده شده گردبادهاى سنگين، انسانها، حتّى اتومبيل را از جا كنده و به آسمان برده و به هر سو پرتاب مى‏كنند!! فتنه‏ها نيز با شخصيّت‏هاى بزرگ اجتماعى، دينى، علمى و سياسى و با اموال مردم و سرمايه‏هاى جامعه، همين كار را مى‏كند.

مى‏دانيم گردبادها بر اثر وزشِ دو جبهه قوىّ باد در دو جهت مخالف، پيدا مى‏شود؛ يعنى دو جبهه مخالف در هم مى‏پيچند و به گرد هم مى‏گردند و گردباد را به‏ وجود مى‏آورند؛ فتنه‏ها نيز بيشتر از اختلافات بر مى‏خيزد؛ آنگاه كه دو جناح، بى‏فكر و بى‏مطالعه، بى‏رحمانه به جان هم مى‏افتند، فضاى جامعه را تيره و تار مى‏سازند، نتيجه‏اش آن است كه گردبادهاى حوادث و ناامنى، همه چيز را از بيخ و بن مى‏كند و نابود مى‏سازد!

به همين دليل، در برابر حوادث اجتماعى بايد خوش بينى‏ها را تا حدّى كنار گذاشت و درباره كسانى كه روى صحنه و پشت صحنه هستند، دقّت كرد و سوابق آنها را بررسى نمود و اگر فتنه‏اى در كار است، مردم را با خبر ساخت و اين وظيفه انديشمندان هر جامعه است.

جنگ‏هايى كه در دوران حكومت امير مؤمنان على عليه السلام به وقوع پيوست، هر كدام نمونه بارزى از فتنه بود؛ در «جنگ جمل»، «عايشه» همسر پيامبر صلى الله عليه و آله را بر شتر سوار كردند و دو نفر از صحابه پيامبر- كه سوابق نسبتاً خوبى در اسلام داشتند- بر اثر هوا و هوس و وسوسه‏هاى شيطان آتش فتنه را بر افروختند و نخستين بانگ اختلاف را در امّت اسلامى سر دادند؛ در اين ميان، نزديك به بيست هزار نفر از مسلمانان در اين آتش فتنه سوختند و خانه‏هاى زيادى ويران شد. تا آن كه با تدبير اميرمؤمنان على عليه السلام آتش فتنه خاموش گشت.

فتنه «شاميان» و «جنگ صفّين» و ادّعاى واهى خونخواهى عثمان و بر سرِ نيزه كردن قرآن‏ها نمونه ديگرى از اين فتنه‏ها بود و هنوز شعله آن خاموش نشده بود، فتنه سومى از آن برخاست! گروهى از متنسّكان جاهل و متعبّدان بى‏فكر، زير پوشش «حكم فقط حكم خداست» آتش جنگ نهروان را برافروختند.

دقّت در اين نمونه‏هاى عينى، مى‏تواند تمام ويژگيهاى فتنه را كه امام عليه السلام در نهج البلاغه بيان كرده، عملًا به انسان بياموزد./انتهاي پيام/

فتنه به حوادث پيچيده‏اى مى‏گويند كه ماهيّت آن روشن نيست؛ ظاهرى فريبنده دارد و باطنى مملوّ از فساد؛ جوامع انسانى را به بى‏نظمى، تباهى، عداوت، دشمنى، جنگ و خونريزى، و فساد اموال و اعراض مى‏كشاند.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 409
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ

 

 

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، به دليل حضور نيافتن شكوري راد در مناظره «وارثان خط امام» كه عصر ديروز در سالن ابن سيناي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي برگزار شد، دانشجويان در حضور حجت الاسلام رسايي به برپايي تريبون آزاد پرداختند.

در ابتدا به دليل آزادي سياسي كه بسيج دانشجويي مطرح کرد، فرصت به يكي از دانشجويان مخالف داده شد.

وي ابتدا بيانيه بسيج دانشجويي را مورد نقد قرار داد و گفت: بايد تكليف و موضع مشخص شود؛ چرا نمايندگان مجلس در مقابل بعضي از اصول هيچ واكنشي نشان نمي دهند، اما در مقابل فردي مانند مطهري موضع گيري مي كنند و تا جايي پيش مي روند كه مي خواهند وي را از فراكسيون مجلس خارج كنند.

اين دانشجو ادامه داد: من داراي دستبند سبز هستم و بارها به اغتشاشگري متهم شده ام، اما جنبش سبز، جنبش موسوي و كروبي نيست و بر طبق توصيه مقام معظم رهبري همه را دعوت به بصيرت مي كنم.

در ادامه تريبون آزاد يكي از دانشجويان در پاسخ به دانشجوي اول گفت: چرا تمامي شبكه هاي غربي از شما دفاع مي كنند؟ آيا واقعا دولت هاي آمريكا، انگليس و رژيم صهيونيستي بدون دليل براي اشخاصي مانند كروبي و موسوي هزينه مي كنند؟ و اگر اينها مقيد چنين حرف هايي نيستند چرا پشت رهبري را نمي گيرند؟

دانشجوي ديگر ادامه داد: افرادي كه مدعي خط امام هستند بايد در جهت خط امام قدم بردارند، نه اينكه صحبت هاي امام را دستاويز خود كنند؛ چرا که مطابق فرمايش امام، «روزي كه آمريكا از ما دفاع كرد، روز عزاست.»

وي تصريح کرد: برخوردي که در روز 14خرداد با سيد حسن شد پاسخ طبيعي مردم به عملكرد يك سال گذشته وي بود.

اين دانشجو خطاب به سيد حسن خميني بيان داشت: هنوز 20 سال از فوت امام خميني(ره) نگذشته و دانشجويان مي خواهند اين قضيه را به شما گوشزد كنند كه بر طبق نظرات امام راحل گام برداريد./انتهاي پيام/

يكي از دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با اشاره به حمايت آمريكا، انگليس و رژيم صهيونيستي از سران فتنه گفت: آيا شبكه‌هاي غربي بدون دليل از ميرحسين موسوي حمايت مي‌كنند؟



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 395
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ

بازخواني هشدار كيهان در 20 خرداد 1388:

سناريوي آشوب و انقلاب مخملي

 

 

* يكسال پيش يعني 20 خرداد 1388 و 2 روز مانده به انتخابات، كيهان در يادداشتي هشدار داد كه سناريويي پس از شكست در انتخابات اجرا خواهد شد كه هدفش ايجاد آشوب و در نهايت شكل گيري انقلاب مخملي در ايران خواهد بود كه متن كامل اين يادداشت جهت بازخواني در زير آورده مي شود:

اطمينان تندروهاي اداره كننده جريان حامي ميرحسين موسوي كه اطراف كروبي را هم گرفته اند به شكست در انتخابات 22 خرداد 88 ، موجب شده است كه پروژه «آشوب» و «مخدوش جلوه دادن انتخابات» كه از مدت ها قبل مقدمات سخت افزاري و نرم افزاري آن -با تكيه بر الگوهاي خارجي- فراهم شده روي ميز اتاق عمليات رواني جريان اصلاح طلب قرار گيرد. ازحدود يك هفته پيش، يعني از زماني كه پيروزي هاي قاطع احمدي نژاد در مناظره هاي انتخاباتي آغاز شد، موجي از اقبال مردمي نسبت به كانديداي اصولگرا ايجاد شد كه به نظر مي رسد اكنون در اوج قرار دارد. اوج گيري راي احمدي نژاد و قطعي شدن پيروزي او در دور اول انتخابات اكنون در تمام نظرسنجي هاي انجام شده توسط مراكز معتبر ظاهر شده است و بالا گرفتن استقبال هاي مردمي از احمدي نژاد در تهران و شهرستان ها نيز شاهد ديگري است كه نشان مي دهد جريان تندرو ديگر نمي تواند اميدي به نتيجه گرفتن از انتخابات 22 خرداد داشته باشد.

بخشي از جريان اصلاح طلب مانند برخي چهره هاي كليدي مجمع روحانيون البته از مدت ها قبل از ايده پيروزي در انتخابات عبور كرده و آن را ناممكن ارزيابي مي كردند اما اكنون اين طرز فكر در حال فراگير شدن در جبهه اصلاحات است و تقريبا همه اعضاي اين جبهه به استثناي تعداد معدودي كه در ستاد اصلي موسوي حضور دارند به اين باور رسيده اند كه نه براي «پيروزي» بلكه براي «پس از شكست» بايد فكري كرد و به همين دليل اكنون برنامه اي جدي در حال اجراست كه اولا شكست راتوجيه كرده و ثانيا آن را به بحراني براي نظام و دولت آينده تبديل نمايد. كيهان پيش از اين برخي از اجزاي اين پروژه را افشا كرده اما در اين گزارش به نحو دقيق تر و با اطلاعات به روز شده تري به آن خواهيم پرداخت.

پرده اول، تقلب

از مدت ها قبل، شايد بيش از 6 ماه قبل از انتخابات، بخشي از جريان اصلاح طلب شروع به گشودن باب بحث هايي در اين باره كرد كه روندبرگزاري انتخابات در ايران مخدوش است و حتي فخر السادات محتشمي پور همسر مصطفي تاج زاده در يك سخنراني انتخاباتي تاكيد كرد «تاكنون هيچ انتخاباتي در ايران سالم نبوده است»! در حالي كه اولا اصلاح طلبان خود مجري برخي از مهم ترين انتخابات هاي برگزارشده در ايران بوده اند و ثانيا خود آنها در برخي از اين انتخابات ها برنده شده اند. اين اظهار نظر و مواردي شبيه آن كه دراين مدت مكررا گفته شده هيچ معنايي جز چسباندن نوعي انگ پيشاپيش به انتخابات با هدف مخدوش ساختن آن نمي تواند داشته باشد.

با توجه به اينكه اساسا در انتخابات ايران به لحاظ ساختار سيستم هاي نظارتي و اجرايي دست اندركار انتخابات جابجايي موثر آرا اساسا امكانپذير نيست (خود اصلاح طلبان هم زماني كه در انتخابات مجلس ششم تصميم به دستكاري در آرا گرفتند نهايتا نتوانستند اقدام موثري انجام دهند؛ حتي در مورد انتخابات رياست جمهوري نهم هم كه اصلاح طلبان يكسره آن را مخدوش مي خوانند مي توان به اظهار نظر عبدالواحد موسوي لاري مراجعه كرد كه گفته بود آن انتخابات در نهايت صحت و سلامت برگزار شده است ) اين سوال بوجود آمد كه به راستي اگر اصلاح طلبان كوچكترين اميدي به برد در انتخابات داشتند آيا هرگز به اين گستردگي و شدت اصل انتخابات را زير سوال مي بردند؟ جريان اصلاح طلب در گسترده كردن بحث تقلب البته از حمايت و پشتيباني وسيع طرف خارجي هم بهره مند بود.

در اين مدت حجم انبوهي از مقالات و اظهارنظرها از جانب منابع غربي مي توان يافت كه مستقيما گفتمان تقلب را تاييد و تكميل مي كند. اگر بحث به همين مقدار خاتمه مي يافت و صرفا احتمال تقلب مطرح مي شد، اين امكان وجود داشت كه ماجرا بي اهميت دانسته شود ولي اين پروژه به سرعت ابعاد ديگري يافت كه صورت مسئله را كاملا دگرگون كرد.

پرده دوم، صيانت از آرا

با نزديك شدن به زمان انتخابات به تدريج اخباري منتشر شد كه اصلاح طلبان براي نخستين بار در كنار مكانيسم هاي رسمي نظارت بر انتخابات از جمله حضور ناظران سر صندوق هاي راي كه قانون انتخابات آن را به رسميت مي شناسد، در حال بوجود آوردن ساختارهايي هستند كه قرار است روز انتخابات به عنوان يك ناظر غير رسمي عمل و اظهارنظر كند. اطلاعات موجود نشان مي دهد پس پرده اين ماجرا به طور كامل دست طرف بازنده انتخابات سوم تير و افراد نزديك به اين جريان درون سازمان مجاهدين است كه هنوز تصور مي كنند در سوم تير تقلب شد كه آنها نتوانستند راي بياورند. كميته هاي صيانت از آرا ابتدا سعي كردند نوعي هويت حقوقي براي خود به وجود بياورند اما بعد كه نهادهاي قانوني تاكيد كردند هرگز آنها را به رسميت نخواهند شناخت، اين كميته ها به عنوان بخشي از ستادهاي كانديداها اما در واقع مستقل از آنها شكل گرفت.

بنا بر اخبار موثق طراحان اين پروژه نرم افزاري كامپيوتري هم تهيه كرده اند كه قرار است روز انتخابات ناظران كانديداها سر صندوق ها كه در واقع مرتبط با كميته صيانت از آرا هستند از طريق تلفن همراه خود با آن ارتباط گرفته و با وارد كردن كدهايي خاص تخلفات ادعايي خود را به بانك اطلاعاتي آن منتقل نمايند. جزوه هاي مربوط به چگونگي كار با اين نرم افزار به شكل كامل تدوين و توزيع شده است.

مطابق برخي اخبار كميته صيانت از آرا در روز انتخابات موظف به 3 كار خواهد بود: 1-انتشار ساعت به ساعت تخلفات ادعايي 2- تنظيم شكايت هاي حقوقي بر مبناي اين اطلاعات ساختگي 3- اعزام نيرو به حوزه هاي انتخابيه اي كه در آن روند راي مردم به نفع جريان مورد بحث نيست كه اگر توانستند راي را در آن صندوق ها بشكنند و اگر نتوانستند همانطور كه آموزش ديده اند مقدمات لازم براي باطل شدن راي آن صندوق را فراهم آورند. در واقع اگر فرض كنيم ادعاي تقلب تدارك پيشاپيش اصلاح طلبان براي توجيه هواداران خود به هنگام آشكار شدن شكست است، كميته هاي غير قانوني صيانت از آرا منابعي هستند كه بايد شبه مستنداتي براي اين ادعا فراهم آورند.

پرده سوم، آشوب

مجموعه اطلاعات موجود نشان مي دهد اين نگاه كه اصلاح طلبان انتخابات را باخته اند و درتدارك توجيه آنند، نگاهي ناقص به پروژه فعلي راديكاليسم غربگرا در ايران است. دو علامت كه ظرف حدود دو ماه گذشته ظاهر شده هشداري است بر اينكه ابعاد اين پروژه در واقع بسيار فراتر از صرف طرح بحث تقلب است. اول اينكه ستادهاي ميرحسين موسوي براي اولين بار در طول تاريخ رقابت هاي انتخاباتي و صد در صد تحت تاثير الگوي انقلاب هاي رنگين در كشورهاي آسياي ميانه «رنگ سبز» را به عنوان نماد كانديداهاي خود برگزيدند و از آنها خواستند خود را براي راه اندازي يك موج سبز در كشور آماده كنند.

كيهان در نخستين روز اعلام اين خبر آن را اقدامي مخملي خواند و اعضاي ستاد موسوي در پاسخ گفتند كه اقدامي مذهبي انجام داده اند نه مخملي بي آنكه بگويند اگر رنگ سبز مربوط به سادات است چرا بايد همه مردم سبزپوش شوند از جمله تعدادي از افراد حامي موسوي كه اساسا اعتقادي به اين قبيل امور ندارند!؟ دوم و مهم تر اينكه در دو هفته گذشته اصلاح طلبان هواداران خود را دعوت به حضور گسترده در خيابان ها كرده اند كه اين حضور در موارد متعددي به سرداده شدن شعارهاي تند، اغتشاش و آشوب، تعرض به مردم و خسارت زدن به اموال خصوصي و عمومي منجر شده است. اگرچه افراد حاضر در اينگونه تجمعات نسبت به انبوه مردم ايران بسيار اندكند -وحتي همه هواداران موسوي را هم در بر نمي گيرد- اما اين موضوع كه تحركات آنها مانند حمله به هواداران احمدي نژاد، سر دادن شعار عليه اركان نظام و ايجاد زنجيره هاي انساني در خيابان هاي تهران و برخي مراكز استان ها، از جانب مراكزي خاص هدايت مي شود، كاملا مستند و دقيق است. اطلاعاتي وجود دارد كه نشان مي دهد كانون هاي پشت پرده اخيرا تصميم گرفته اند ميزان خشونت و گستردگي اين تجمعات را افزايش دهند.

آنان به بهانه جشن پيروزي- كه خود مي دانند ماتم شكست است- پيشاپيش از وزارت كشور درخواست تجمع در روز بعد از انتخابات (23 خرداد) كرده اند. بنابراطلاعات موجود خبرنگاران خارجي جزء اركان اصلي اين تجمع بوده و جريان اصلاح طلب سعي دارد در اين پوشش دست به آشوب و اغتشاش زده و در مقابل دوربين بيگانگان عليه نظام موضع بگيرد. و اين دقيقاً همان نسخه اي است كه از انقلاب هاي رنگي كپي برداري شده است.

از كنار هم گذاشتن اين دو علامت و ضميمه كردن آن به بحث تقلب و صيانت از آرا مي توان نتيجه اي بسيار مهم گرفت و به ابعاد گسترده آخرين پروژه امريكا در ايران پي برد.

مقدمات انقلاب مخملي
توهم بزرگ

علائم بسيار آشكار در حال حاضر نشان مي دهد كه الگوي شناخته شده انقلاب هاي رنگي در ايران در پوشش مبارزه انتخاباتي از جانب يك گروه خاص مرتبط با كانون هاي بيروني در حال اجراست و اگرچه توفيق اين پروژه درايران چيزي جز يك توهم بزرگ نيست اما برخي از نيروهاي سياسي از جمله ميرحسين موسوي برخي احزاب و چهره هاي اصلاح طلب را به كام خود خواهد كشيد.

خلاصه داستان اين است: جريان اصلاحات اكنون قصد دارد شكست خود را كه كاملا قطعي شده به شكستي براي تمام نظام تبديل كند. برخي تحليلگران عقيده دارند اين جريان اساسا از ابتدا اعتقادي به پيروزي در انتخابات نداشته و به دنبال هدفي ديگر بوده است. روش اين است كه انتخابات زير سوال برود، كانديداي اصولگرا كه بي گمان با راي وسيع مردم انتخابات را خواهد برد محصول نوعي اراده حكومتي و راي سازماندهي شده معرفي شود، مشروعيت دولت آينده زير سوال برود و نهايتا با دخالت كشورهاي خارجي نظام از حيث ماهيت دموكراتيك آن به چالش كشيده شود و نوعي آشوب و اعتراض مزمن در كشور نهادينه گردد. اطلاعات كيهان نشان مي دهد برخي از اين گروه ها خود را براي بست نشيني در روز انتخابات مقابل وزارت كشور و استانداري ها و فرمانداري ها آماده كرده و چند روز است كه در تهران اين كار را تمرين مي كنند.

همچنين تداركات وسيعي براي آشوب و ناامني ديده شده و برخي از كانون هاي بيروني هم در حال نقش آفريني در اين صحنه هستند. ستاد موازي كه اصلاح طلبان به نام حاميان موسوي تشكيل داده بودند اكنون فعاليت هاي خود براي پيروزي او را متوقف كرده و همه انرژي خود را بر آشوب آفريني متمر كز نموده است. رسانه هاي اصلاح طلب ديروز از قول خانم زهرا رهنورد خبر دادند كه گفته است «اگر احمدي نژاد پيروز شد بدانيد تقلب شده است» و همه اينها نشان مي دهد كه برنامه ريزي وسيعي براي تدارك آشوب و ناامني براي گريز از نتيجه محتوم انتخابات آغاز شده است. تنها روش مقابله با اين پديده حفظ هوشياري، حضور گسترده در مجامع دفاع از رهبري و تفكر اصولگرايي، شركت بسيار وسيع در انتخابات و بوجود آوردن يك 23 تير ديگر است. دشمن همچون هميشه اين بار هم شكست خواهد خورد منتها به اين شرط كه كسي در اداي تكليف خود كاهلي نكند.

علائم آشكار نشان مي دهد كه الگوي انقلاب هاي رنگي در ايران در پوشش مبارزه انتخاباتي از جانب يك گروه خاص مرتبط با كانون هاي بيروني در حال اجراست و اگرچه توفيق اين پروژه در ايران چيزي جز يك توهم نيست اما برخي از نيروها از جمله موسوي برخي احزاب و چهره هاي اصلاح طلب را به كام خود خواهد كشيد.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 474
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ

 

 

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، حجت الاسلام رسايي در برنامه اي كه قرار بود عصر ديروز در قالب مناظره با عنوان «وارثان خط امام» با حضور شكوري راد در سالن ابن سيناي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي برگزار شود، حضور يافت و به دليل حاضر نشدن عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت به سخنراني پرداخت.

وي با بيان اينكه 14 عنوان كتاب هاي تحت تاليفش در دوران اصلاحات توسط مهاجراني زير تيغ سانسور رفت، افزود: با روي كار آمدن دولت هاشمي رفسنجاني بدترين انتقادها به سوي دولت موسوي نشانه رفت تا جايي كه حتي مراسم خداحافظي براي ميرحسين موسوي برگزار نشد.

نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به صحبت هاي مير حسين موسوي مبني بر اينكه خيانتي كه هاشمي رفسنجاني به ايران كرده هيچ كس انجام نداده است، اذعان داشت: هاشمي رفسنجاني معتقد بود بعد از جنگ بايد كشور را ساخت و زمينه دولتي پركار و پرخرج را ايجاد كرد، اما دولت اصلاحات خاتمي، پركاري دولت سازندگي را نداشت، ولي مانند آن پرخرج بود و اين دو دولت با حكومت هاي ائمه اطهار كه دولت هاي پركار و كم خرج هستند داراي تناقض بودند.

رسايي افزود: رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام براي سازندگي در كشور، خود را مجبور به استفاده از كساني كرد كه تعهد كمتري به نظام داشتند، اما داراي تخصص بودند که اين راه برخلاف شاخص امام است؛ زيرا به دليل بار دنيوي مديريت، بين اين مقوله و مسئوليت تفاوت قائل بودند، بر اين اساس شاهد بوجود آمدن طبقه تكنوكرات، اشرافي گري و ايجاد تورم در دولت وي بوديم.

وي علت قهر مردم با صندوق هاي راي را اشرافي گري دولت سازندگي دانست و عنوان كرد: اشراف گرها كم كم خود را رقيب مردم دانستند و مردم اين را حس كردند كه عده اي كه در کشورشان حاكميت مي كنند با آنها يكرنگ نيستند و در قالب اعتراض به اين قوم دو جريان منتقد دولت و موافق دولت شكل گرفت.

نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به زمينه فعاليت روزنامه سلام گفت: مردم براي فرار از چهره كريه دولت هاشمي به اصلاحات روي آوردند، اما اتفاقي كه افتاد اين بود كه خاتمي با پز، راي مردم را گرفت، ولي راهي را بوجود آورد تا تمامي مديران دولت سازندگي به اصلاحات ريزش كنند.

رسايي در ادامه تصريح كرد: در دوران خاتمي احزاب حاكم بودند، نه مردم و لذا احزاب از وي سهم خواهي مي كردند؛ با برگزاري انتخابات نهم رياست جمهوري، افرادي كه تخريب كنندگان هاشمي رفسنجاني در مجلس ششم بودند به تقديس كنندگان وي تبديل شدند و ميرحسين موسوي كه مي گفت هاشمي خيانتكار است به صورت ناخودآگاه در دفاع از هاشمي بيانيه داد.

وي با اشاره به راي آوري احمدي نژاد گفت: مردم از ترس هاشمي رفسنجاني به آغوش وي پناه بردند كه در اين انتخابات جنگ بين اصول گرا و اصلاح طلب نبود، بلكه جنگ بين فقر و غنا بود كه به گفته امام اين جنگ حقيقي است.

نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينكه مدل دولت احمدي نژاد به حكومت هاي اهل بيت نزديكتر است، ادامه داد: در انتخابات دهم صف بندي ها به هم خورد و شاهد اصول گراياني مانند ناطق نوري بوديم كه براي ميرحسين موسوي سينه مي زدند؛ در اين انتخابات دو جريان مدافع اشرافيگري و مبارزه با فساد بوجود آمد.

رسايي سبزهاي موجود در جامعه را به چهار دسته تقسيم كرد و گفت: دسته اول سبزها سبز مقدس هستند كه 70 ميليون جمعيت دارند، دسته دوم سبز محترم نام دارند و آنهايي هستند كه پاي صندوق راي آمدند؛ زيرا اگر آنان نبودند حماسه 40 ميليوني رخ نمي داد؛ چرا که هر كسي كه پاي صندوق راي آمد در اصل نظام جمهوري اسلامي را تاييد كرد.

وي دسته سوم سبزها را سبزهاي معترض ناميد و عنوان كرد: تعداد معترضان در كل كشور دو ميليون نفر بود كه روز به روز نيز ريزش كردند، اما دسته چهارم، سبزهاي منحرف هستند يعني همان هايي كه شعار «نه غزه نه لبنان» سر دادند و عكس امام را پاره كردند كه بايد با آنها به طرز جدي برخورد كرد؛ آنان افرادي هستند كه اصلا در انتخابات شركت نكردند و از طريق آقازاده فراري براي ايجاد اغتشاش در كشورتامين شده بودند.

نماينده مردم تهران در مجلس خطاب به موسوي تاكيد كرد: شمايي كه دولت نهم را قانون گريز مي ناميد آيا قانوني كه توسط آن در انتخابات شركت كردي، قبول داري؟ اگر چه حتي ممكن است ظاهري از خيرخواهي داشته باشي، اما اين يك سال چه كسي از قانون مي گريخت و اين اعمال نشانه اي از زدن مهر باطل به روي خودت است.

رسايي با اشاره به بيانيه هاي قانون شكن و قانون گريز ميرحسين موسوي گفت: اين چه خط امامي است كه مجموعه حيوانات از گوگوش تا سروش در آن جمع شده اند؟ امام مي گويد همه اينها نجس هستند و هر زماني كه آنان از شما تعريف كردند به خودتان شك كنيد؛ اين نشانه سبزهاي منحرف است كه واسطه بيگانگان هستند، اما ما انقلاب را مجاني بدست نياورديم كه بگذاريم چنين افرادي آن را از ما بگيرند.

وي در ادامه افزود: تفاوت هاي جنگ نرم و سخت در اين است كه در جنگ سخت همه چيز اسرار نظامي است، اما در جنگ نرم دانستن حق مردم است؛ در جنگ سخت كافي است دشمن را بشناسي، ولي در جنگ نرم شناخت دشمني دشمن سخت تر است.

نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينكه وارثان خط امام و رهبري در نماز جمعه 14 خرداد راه را تبيين كردند، تصريح كرد: دليل اينكه دشمنان، امام و خط امام را از آن خود مي دانند، اما با ولايت فقيه به دشمني پرداخته اند اين است كه مانند قضيه عمر در زمان رحلت پيامبر اكرم عمل مي كنند و مي گويند قرآن كافي است.

رسايي ادامه داد: از نظر عمر قرآن يك كتاب است كه هر كس مي تواند به نفع خودش تفسير كند، اما اهل بيت و قرآن صامت هستند و در مقابل منحرفان مي ايستند و عمران زمانه، امام را صامت و ولي فقيه را ناطق مي نامند و تا جايي پيش مي روند كه با به نمايش گذاشتن مستند شاخص دادشان گوش آسمان را كر مي كند.

وي خاطرنشان كرد: چرا با گذشت 20 سال از ارتحال امام هنوز مردم وي را دوست دارند؛ زيرا امام بين فرزندش و نظام، نظام را برگزيد، اما هاشمي رفسنجاني فرزندش را تاييد كرد و مجبور شد در 22 بهمن با چندين حلقه حفاظتي بين مردم حاضر شود./انتهاي پيام/ 

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به سخنان ميرحسين موسوي مبني بر ادامه خط امام گفت: اين چه خط امامي است كه از گوگوش تا سروش و تمامي منحرفان در آن قدم مي‌زنند؟



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 402
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ
 

صداي آمريکا در آستانه سالگرد دهمين انتخابات رياست جمهوري اقدام به پخش مستندي درباره زندگي، عکس ها و نحوه مرگ ندا آقا سلطان کرد و طي آن خانواده ندا براي نخستين بار در يک گفت و گوي تلويزيوني شرکت کرده و به روايت خاطراتي از خاطرات وي در دوران مختلف زندگيش پرداختند.

اين مستند توسط شبکه‌اي که سالانه 10 مستند را با توجه به وقايع مهم روز تهيه مي کند توليد شده است و کارگرداني آن را آنتوني توماس عهده دار بود و گفت و گو با خانواده ندا آقا سلطان نيز توسط سعيد کمالي دهقان روزنامه نگار ايراني صورت گرفته بود.

اين مستند به سه زبان فارسي، عربي و انگليسي تهيه شده است که بخش فارسي و انگليسي آن هفته آينده پخش خواهد شد.

شهره آغداشلو روايت اين مستند را به عهده داشت و رودابه بختيار و رويا برومند، يکي از مديران بنياد عبدالرحمن برومند پس از پخش فيلم مزبور به نقد، ضرورت و بررسي ابعاد شخصيتي ندا آقاسلطان پرداختند.

به گزارش آتی ؛رويا برومند الزام بر برخورداري از حجاب را يکي از مشکلات ندا آقاسلطان در ايران دانست و گفت:‌ وي مدام از اين امر انتقاد کرده و آن را يکي از مصاديق نابرابري زنان و مردان در جمهوري اسلامي ايران مي دانست.

پخش عکس هاي بي حجاب و شخصي ندا در اين مستند و رقص وي پايان بخش مستند «براي ندا» بود.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 429
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ

در جریان برخورد با باند مهدی هاشمی (معدوم) بسیاری معتقد بودند که آدم موثر این قضیه برادر او، هادی هاشمی(داماد آقای منتظری) است که با توجه به انتصاب سببی او به بیت منتظری، از پیگیری اتهامات او جلوگیری شد و او به حیات سیاسی خود ادامه داد.



نظرات سید حسین موسوی تبریزی در مورد سید هادی هاشمی و مسأله عزل قائم مقام رهبری

 

1- در جریان برخورد با باند مهدی هاشمی (معدوم) بسیاری معتقد بودند که آدم موثر این قضیه برادر او، هادی هاشمی(داماد آقای منتظری) است که با توجه به انتصاب سببی او به بیت منتظری، از پیگیری اتهامات او جلوگیری شد و او به حیات سیاسی خود ادامه داد. او هم اکنون در دفتر منتظری است و کماکان خط دهی به دفتر منتظری- به ویژه پس از فوت او – را برعهده دارد. آنچه دلسوزانه نظام و در رأس آنها، بنیان گذار جمهوری اسلامی در خصوص لزوم تصفیه بیت منتظری از عناصر مغرض طرح کردند، مثمر ثمر نشد و آنچه رنجش خاطر امام عزیز را در پی داشت، اتفاق افتاد و موجب طرد مرحوم منتظری از سوی امام و مردم شد.

 

2- کتاب خاطراتی در سال 1384 از سوی سید حسین موسوی تبریزی(دادستان کل انقلاب که در زمان امام برکنار شده و از حامیان جریان فتنه پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری)به چاپ رسیده است که با توجه به گوینده آن، که از ارادتمندان آقای منتظری است، جای شک و شبهه ای در آن نیست . ایشان در صفحه 305 به صراحت مهدی هاشمی را متاثر از برادرش دانسته و در توصیف هادی هاشمی نوشته است:

 

"نقطه ضعف سید هادی هاشمی خود بینی و خود پسندی بیش از حد بود به طوری که گاهی من احساس می کردم که ایشان در هیچ کس غیر از خودش فهم و شعوری نمی بیند و من معتقدم همین یک عیب که خیلی بزرگ و خطرناک هم هست باعث شد که ایشان و دیگر اعضای این گروه به خصوص برادرش که متأثر از ایشان بود، مرتکب اشتباهی بشوند و موجب شوند که عده ای را با آقای منتظری دشمن کنند."

 

وی در بخش دیگری از همین کتاب صفت ناپسند دیگر هادی هاشمی را شرکت خود سرانه در تمام جلسات و ملاقات هایی که مسئولین و مدیران کشور با آقای منتظری داشتند، بر شمرده است که موجب محدودیت هایی برای حاضرین می شود(صفحه 306)

 

3- در جریان باند مهدی هاشمی، نظام بر اساس مشی حکیمانه خود تنها با عاملین اصلی باند برخورد کرد و دیگر اعضای ان( مانند م س ، ع ک ، م ص ، م ا ، اص و ...) کماکان به بیت مذکور تردد داشته و همیشه تلاش داشته اند با محوریت هادی هاشمی، همان اهداف گذشته را تحقق بخشند. در نوشته های متعددی در خصوص روحیات رادیکال، عدم درک سیاسی صحیح، انحصار گرایی، مخالفت با دیدگاههای حضرت امام(ره) و اقدامات خلاف قانون این گروه سخن گفته شده است، اما بیان این مطلب از سوی سید حسین موسوی تبریزی جالب توجه است، او سران باند مهدی هاشمی را این گونه معرفی می کند:

 

      " آنها مشکل بزرگی داشتند و آن خود بزرگ بینی اینها است و منشاء این خود بزرگ بینی این بود که اینها در بین بعضی از علما و روحانیون قرار گرفته بودند که از درک سیاسی چندانی برخوردار نبودند"

 

       موسوی تبریزی از دخالت صریح اعضای این باند در تصمیمات آقای منتظری سخن می گوید و می نویسد:

 

   " اعضای این باند اگر چه مدعی بودند که این عزل و نصب ها بر اساس رأی و نظر آقای منتظری انجام می گیرد ولی واقع امر طبق تحقیقی که در بعضی از موارد خود من کردم خلاف این را ثابت می کرد و اینها بدون توجه به نظر امام و آقای منتظری، سعی کردند کسانی را که همفکر خود می پنداشتند به مقام و منصبی برسانند و از طریق آنها اعمال نفوذ کنند"(صفحه 306)

 

4- پس از حدود دو دهه از جریان باند مهدی هاشمی، همچنان اعضای خود بین و کج اندیش این باند در دفتر مرحوم منتظری لانه کرده اند. اگر در آن مقطع سخنان خود را از طریق مرحوم منتظری بیان می کردند، این بار احمد منتظری و دیگر اعضای بیت مرحوم منتظری، اهداف مغرضانه خود را تحقق بخشند. سید حسین موسوی تبریزی با تمام تلاشی که برای تطهیر بیت منتظری دارد تصریح کرده است:

"اگر اعضای باند سید مهدی هاشمی عاقلانه و منطقی فکر می کردند دست کم برای رسیدن به اهداف رویه دیگری در پیش می گرفتند و با اعتماد به دیگران و دست برداشتن از خود بینی و خود محوری و به دور از تندرویهای بی حساب عمل می کردند، قطعا به این فرجام دچار نمی شدند"

 



5- آزموده را آزمودن خطا است، جا دارد احمد منتظری برای یک بار هم شده از تارهای تنیده شده به اطرافش دور شده و اهداف و واقعیت مشاورین و اطرافیان خود را ببیند، تصمیمات عاقلانه و منطقی را در  دستور کار خود قرار دهند تا سالها بعد ، کسان دیگری در مورد او چنین قضاوتی نکنند. به نظر می رسد بلایی که باند مهدی هاشمی( در واقع باند هادی هاشمی) بر سر مرحوم منتظری و بیت او تا کنون آورده اند، دست برادر نبوده و پس از فوت ایشان، این روند همچنان ادامه دارد تا بقایای بیت را در مسیر مقابله با نظام اسلامی و در سایه نام و اندیشه های آقای منتظری، به ورطه سقوط بیشتر و بد نامی بالاتر بکشاند.

 

(خاطرات سید حسین موسوی تبریزی، تهران چاپ و نشر عروج-وابسته به موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام(ره)  1384)

 

جای بسی تاسف است که انتشارات عروج که وابسته به بیت امام(ره) می باشد و وظیفه اصلی آن ترویج مبانی و اندیشه های حضرت امام می باشد ولی وظیفه اصلی خود را فراموش کرده و کتبی همچون خاطرات موسوی تبریزی را که با هدف تطهیر منتظری جمع آوری گردیده را به چاپ رسانده رسالت اصلی خود را فراموش می کند.



در پایان ذکر این نکته لازم است، با توجه به مطالب فوق، باند مهدی هاشمی معدوم در واقع همان باند هادی هاشمی است و به همین جهت، باند مهدی هاشمی پس از عزل آقای  منتظری تا کنون به توطئه های خود ادامه داده است، اما چون به دست پیر کبیر جماران و موسس جمهوری اسلامی حضرت امام(ره) ساقط شدند، عددی در به انحراف کشاندن نظام اسلامی نیستند لکن کینه های شکستشان از فرزند امیر المومنین را جمع کرده و در راه بدنام کردن بیت و نوه های آن بزرگ مرد گام برداشتند که با کمال غصه و تاسف توفیقاتی نیز کسب نموده اند و در این باره نقش موثر و تلاش های حساب شده  س .م (حلقه وصل بیت آقای منتظری و بیت و دفتر حضرت امام (ره))بسیار پر رنگ است که خود تفسیری مفصل دارد.

 



حلقه ارتباط این دو جریان با یکدیگر س.م می باشد و در نقش آفرینی خود آنچنان خوب عمل کرده است که برای فرزندان معنوی حضرت روح الله این مسئله به وضوح آشکار شده است که وی توانسته است با انتقال ایده ها و برنامه های باند مذکور تعدادی از منسوبین حضرت امام را برای رسیدن به اهداف غرض ورزانه فتنه گران به خود جذب کند .

 

آیا غصه و تاسف ندارد باند مخوف و پیچیده ای که در سایه قدرت قائم مقام رهبری(آقای منتظری) به ارکان نظام نفوذ کرده بود و به دست عبد صالح خدا؛ خمینی مقتدر ناکام و طرد شدند، و جام زهر و خون دلها به امام عزیز امت، دادند، هم اکنون اعضای بیت و دفتر تنظیم و نشر آثار حضرت امام(ره)، با بیت و دفتر مرحوم منتظری و باند مهدی هاشمی مرتبط و حامی هم شده اند. استفاده ابزاری جریان فتنه گر و خوارج پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری از برخی از اعضای بیت امام (ره) خود جای بسی تامل و تاسف را دارد.



به دلیل مشکلات به وجود آمده از بردن نام برخی از اشخاص معذوریم .




:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 415
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محفوظ

چهار گروهک ضد انقلابی از جمله گروهک‌های "کومله" و "دمکرات" که در مرزهای غربی ایران مشغول اقدامات تروریستی هستند، با صدور بیانیه‌ای از میرحسین موسوی اعلام حمایت کردند.

به گزارش شبکه ایران، به دنبال اعتراض میرحسین موسوی به اعدام پنج تروریست عضو گروهک پژاک، چندین گروهک تروریستی همسو با پژاک، ضمن تحسین آقای موسوی به دلیل این اقدامش، حمایت از وی را در دستور کار خود قرار داده اند.

بر پایه این گزارش، چهار گروهک ضد انقلابی از جمله گروهک های "کومله" و "دمکرات" که در مرزهای غربی ایران مشغول اقدامات تروریستی هستند، طی جلسه ای که در دفتر سیاسی حزب دمکرات برگزار کردند، با صدور بیانیه‌ای از میرحسین موسوی اعلام حمایت کردند.

این گروهک ها با اشاره به روند رو به رشد مخالفت میرحسین با جمهوری اسلامی، بویژه پس از اعتراض میرحسین به اعدام اعضای گروهک پژاک، اهداف محوری خود را با موسوی مشترک و او را گزینه ای مطلوب برای حمایت دانسته اند.

گفتنی است، میرحسین موسوی و همسرش ماه گذشته با صدور بیانیه های اعدام پنج تروریست عضو گروهک پژاک را "ناعادلانه" خواندند و به اجرای حکم قصاص درباره آنان اعتراض کردند.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 409
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1389 | نظرات ()